– ALLES IS LIEFDE –

Een fascinerende ontdekkingsreis voor zowel singles als relatiepartners.

Wil jij dit ook?

R

Nooit meer vallen voor de foute types.

R

Nooit meer lukraak daten en teleurgesteld raken.

R

Nooit meer jezelf aanpassen aan een nieuwe partner omdat je jezelf nu wel kent.

R

Het liefdesvuurtje weer oppoken in jouw relatie.

R

Weten wat jouw relatie speciaal maakt.

R

Weten hoe jij de ongemakkelijke situaties tussen jou en jouw partner oplost.

Een zelfbewuste relatiepartner

 

Het geheim van een goede relatie begint bij jezelf! Dat is het motto voor deze cursus. Het is voor het vinden van jouw ware liefde niet direct nodig om de ander in kaart te krijgen. Veel belangrijker is om te beginnen met weten wie jij zelf bent. Denk aan vragen als: Wat heb jij zelf nodig? Waar verlang je naar? Wat wil je en wie past bij je? Wat breng je zelf in? Een greep uit de vragen, waar je met behulp van jouw horoscoop een antwoord op kunt krijgen.

Met dit programma Find your LoveMatch made in Heaven gaan we samen aan de slag om de antwoorden op deze vragen uit jouw horoscoop te halen.

Ook als je al jouw Grote Liefde hebt gevonden is dit een verrijkend programma. Het brengt ongetwijfeld veel inzicht in jezelf, de ander en hoe de dynamieken binnen jullie relatie werken.

IN 4 LESSEN GAAN WE OP ZOEK NAAR JOUW INNERLIJKE LIEFDESVUUR. 

Je ontvangt direct toegang tot de eerste 4 lessen in de Sparkle Academy. Hier vind je de extra informatie en de werkboeken die bij de 4 lessen horen. 

Ook geef ik per les een masterclass, in totaal 4x via Zoom. In de Academie vind je de opnames van deze Zoom-Masterclasses, zodat je deze altijd kunt terugkijken en de cursus kunt volgen zodra jij er tijd voor hebt. 

Bij elke les krijg je aanwijzingen met uitleg over welk stukje van de horoscoop we gaan onderzoeken. Jij gaat dit in jouw horoscoop nakijken. In het werkboek vind je nog extra aanwijzingen en je kunt jouw bevindingen noteren. Zo krijg je een mooi naslagwerk over jouw Innerlijke Liefdesvuur.

Heb je vragen dan kun je die in de Facebookgroep stellen. Of in de Q&A Zoomsessie waarmee we dit gezamenlijke avontuur afsluiten.  

 

Brownie bij Lovematch consult door Astraya Astrologie

Overzicht van de lessen in deze basisbundel

Les 1:

JIJ EN IK AAN DE HORIZON

Genereren van de horoscoop met bespreken van de jij-versus-ik pool in die horoscoop.

Les 2:

RELATIE-MATERIAAL OF NIET?

Bekijken hoe gemakkelijk een relatie aangegaan wordt. Of zitten er spanningen op?

Les 3:

MIXED EMOTIONS

Inzicht krijgen in hoe de gevoelswereld beleefd wordt.

Les 4:

DE IDEALE VROUW & MAN

Welke vrouw wil jij zijn voor jouw partner? En waar moet jouw ideale partner aan voldoen?

Resultaten na dit programma

Je weet wat je nodig hebt van een partner

Je weet wat je zelf te bieden hebt aan een partner

Je kiest zelfbewuster jouw date(s)

 

Je staat zelfbewuster in elke relatie

Find Your LoveMatch made in Heaven 

– De Basisbundel, Deluxe voor jou of Vip Samen 

Direct toegang tot de 4 lessen.

 De vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Supertoffe reactie

De horoscoopuitleg heeft mij geholpen om met meer zachtheid naar mijn levenspad te kijken

en dat wat komen gaat nieuwsgierig en open te ontvangen.

Dank je wel Karin voor je heldere inzichten”.

Cynthia Uijens

EVEN KORT OVER MIJ

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door de sterrenbeelden, de planeten en de belangrijke informatie die zij ons kunnen leveren. Sinds 2013 heb ik mijn felbegeerde diploma op zak en inmiddels ben ik erkend als Praktijkvoerend Astroloog door de Vakvereniging in Nederland.

De afgelopen 25 jaren heb ik ontelbare keren de vraag gekregen: “Ik ben dit teken en mijn vriend is dat. Passen wij dan wel samen?”. Na deze vraag sprong ik gelijk in de lesgeef-modus om uit te leggen dat er meer planeten en punten zijn om naar te kijken hierbij. Ook hoe waardevol het is om de dynamiek binnen de relatie te bekijken. Zelf heb ik ook zeer waardevolle informatie eruit gekregen voor mijn (inmiddels al weer langer dan 20 jaar!) relatie. Maar vooral heb ik veel beter begrepen wie ik zelf ben binnen een relatie en waarom ik zoveel belang hecht aan bepaalde zaken. 

Anyway, bovenstaande vraag is mij dus zó vaak gesteld dat ik zeker wist: Ja, dáár moet ik wat mee! M.b.v. deze cursus help ik jou graag om ook die waardevolle informatie uit jouw persoonlijke horoscoop te krijgen.  

Dus voor iedereen die mij ooit persoonlijk de vraag stelde, voor iedereen die het zich afvraagt maar bovenal speciaal voor jou heb ik deze online cursus gemaakt. Ik hoop je binnenkort te spreken!

Tot snel!

Veelgestelde Vragen

Kan ik deze analyse alleen toepassen op mijn eigen horoscoop?

Nee, je kunt elke horoscoop daarmee onderzoeken op deze punten. Het kan erg leerzaam en inzichtgevend zijn wanneer je dit bijvoorbeeld met jouw partner bekijkt. 

Hoewel in deze cursus vooral de aandacht op de liefde gericht is, kun je deze punten ook onderzoeken v.w.b. alle andere relaties in jouw leven. Dan zou je bijvooorbeeld samen met een (harts-)vriendin eens kunnen kijken hoe e.e.a. voor jullie werken. Kan zeer verrijkend zijn!

Ik heb een goede en fijne relatie. Kan ik dat stukmaken?

Nee, absoluut niet! Als de praktijk heeft laten zien dat jullie een match zijn dan zijn jullie dat!

Je zult zien dat de horoscoop hetzelfde zal aangeven. 

Ik ben een man, kan ik ook mee doen?

Ja natuurlijk kan dat. Leuk zelfs! Welkom!

En is deze ook cursus ook voor niet-hetero's?

Zeker weten dat dat ook gaat lukken! In deze cursus worden eigenlijk persoonlijkheidskenmerken behandeld. En dan ligt het er maar aan waar jij het meest aan kunt relateren. Ben je meer een Yin-type (het ontvankelijke) of meer een Yang -type (manifesterend). De Yin wordt vaak gezien voor vrouwen en de Yang-energie voor mannen. Maar ook binnen hetero-relaties kan de dynamiek andersom zijn. Dan is de vrouw meer de Yang en de man meer de Yin. Geen enkel mens is standaard. En dat zul je zien in deze cursus.