Aanbieding!

Find Your LoveMatch made in Heaven – De BasisBundel VIP Samen

Deluxe it is! Je krijgt alles wat je ook krijgt bij de basisbundel. En daarnaast het LoveStory traject van 3x 60 minuten en een aanvullende Q&A sessie, deze 4 individuele consulten worden via Zoom gegeven.

Tijdens deze 1:1 consulten ga ik kijken naar wie jij bent, wie de ander is en naar de energie van jullie op elkaar en met elkaar.  Het kan voor iedereen waar je een relatie mee hebt. Dat kan elke soort relatie zijn, niet alleen een liefdesrelatie, maar ook ouder/kind, hartsvriendinnen, zakenpartners, collega’s, buren enz. (LET OP: Toestemming is vereist!) 

De Basisbundel: Ontdek met deze 4 lessen van de Online Cursus Find your LoveMatch made in Heaven nu jezelf als relatiepartner. Begrijp wat je zelf meebrengt en wat je van de ander verlangt. Jij staat centraal in de basisbundel. De cursus is direct te volgen via de Sparkle Academy. Je krijgt 4 live Zoomlessen met een afrondende Q&A voor de cursus in groepsverband. Daarnaast krijg je ook toegang tot de besloten Facebookgroep.

Besluit je nu in september 2022 mee te doen, dan krijg je ook bij jouw bestelling een pakketje thuisgestuurd met overheerlijke (én vrij van gluten, tarwe, suiker en lactose!) brownie van Party Fours om heerlijk van te smullen.

Deluxe it is! 

297,00

Categorie: