Astrologie als jouw hulp in de sterren
Astrologie als jouw hulp in de sterren

Contactformulier

7 + 11 =

De informatie die je hier achterlaat, gebruik ik alleen om jou een reactie terug te sturen.                                Zie hiervoor ook de Privacyverklaring.

Astraya Astrologie - Karin Janssen

KARIN JANSSEN

Emailadres: info@astraya.nl

Telefoon0623870676

Adres: Den Heuvel 61 Velp

KvK:  70774579

Nog twijfels?

Laat me raden: ergens ben je wel nieuwsgierig maar je weet het nog niet. Want astrologie dat is toch over die sterrenbeelden? In die tijdschriften?

Ja, dat klopt! En daar geloof je niet in? En al die mediums op de televisie ook niet. Toch?

Prima, wat mij betreft! Want ik ben ook géén medium. 

Die stukjes in de tijdschriften, die gaan vaak alleen over het zonneteken, het sterrenbeeld. Maar astrologie kent eigenlijk een veel bredere horizon. En dat is waar ik mee werk. Die veel bredere horizon van meerdere planeten en astrologische punten. 

En die Mediums? Die helpen ook veel mensen. Ook zij doen prachtig werk. Maar het is wel een volstrekt andere tak van sport dan “mijn” Astrologie.

Aan astrologie is niks zweverigs. Zou ook niet kunnen, want dan had ik ook zweverig moeten zijn. En dat ben ik niet. Met de tekens Tweelingen en Steenbok prominent in mijn eigen horoscoop ben ik zo rationeel én zo aards als maar kan! Hierbij beloof ik je dan ook plechtig: ik kan jouw gedachten niet lezen, ook jouw aura niet, en ik zie ook geen overleden dierbaren bij je.

Wat ik wel zie? Ik zie jou. Zoals je voor me zit. Met jouw verhaal en vragen.

Ik hoor jou. Ik luister. En ik kijk naar jouw horoscoop. 

Dus als jij geboeid bent geraakt door mijn manier van werken met de astrologie en je wilt meer weten, vul dan het formulier hierboven in en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord van me!

Tot snel!

Liefs, Karin