Liefde &  Relatie Love-Consulten

LOVE-consult: Your Lovestory-traject

In dit traject van 3x 60 minuten consulten ga ik voor jou een vergelijking maken van jouw horoscoop en die van iemand anders waar je een relatie mee hebt.

Het is een consult dat gericht is op inzicht krijgen in hoe een harmonieuze relatie te krijgen en/of te houden, zodat je weer lekker samen kunt genieten van de mooie dingen van het leven. Ik kijk naar jullie overeenkomsten, verschillen en ik vind vaak ook wel lastige kwesties in de relatie die op een net even andere manier vreedzamer aangepakt kunnen worden. 

Het geeft veel inzicht in de dynamiek tussen jou en die ander. Ik kan uit ervaring vertellen hoe waardevol ik dat zelf heb ervaren!

Dit consult kan met elke soort relatie. Niet alleen een liefdesrelatie, maar ook ouder/kind, hartsvriendinnen, zakenpartners, collega’s, buren enz. (LET OP: Toestemming is vereist!)

De consulten worden gehouden via Zoom. En daarbij zijn opnames van de consulten mogelijk. (Help me herinneren!)

Ik spreek je graag!

Nu voor € 297,= incl. btw (normaal €349,=) ga ik in de basis kijken naar 3 verschillende horoscopen:  de horoscoop van jou, de horoscoop van de ander en de samengestelde! 

Na dit traject plannen we nog 1x een Q&A voor al jouw vragen!

LOVE-consult Your Lovematch 

Dit consult is ideaal voor als je op bent naar een relatiepartner. Je komt erachter hoe jouw ideale partner eruit ziet, waar hij/zij aan moet voldoen en met wie jij optimaal gelukkig bent.

Met dit 90 minuten-consult (E-consult) duik ik in jouw horoscoop en bekijk ik wie jij als persoon en als partner bent en met welke partner jij het liefst in een relatie wenst te stappen. 

Tijdens dit consult ga ik ook kijken wanneer de planeten voor jou de juiste tijd aanduiden om jouw meest verleidelijke jurk en hakken uit de kast te trekken en er op op uit te trekken met jouw liefdespijlen in jouw tas. 😉  

Dit consult krijg je voor € 127,= inclusief BTW en een eventuele opname. De consulten worden gehouden via Zoom.

Hierbij is ook de Q&A natuurlijk mogelijk

 

astrologisch consult door astraya astrologie

Voor al jouw vragen

Heb je na het traject of de korte route van 1 consult toch nog vragen dan is er de mogelijk om alsnog een Q&A van 45-60 minuten bij te boeken.  

Dankjewel Karin!

Ik heb de mooie info die je mij gaf goed tot mij door laten dringen en het is echt heel verhelderend voor mij geweest. Dankjewel daarvoor!

Mocht ik weer behoefte hebben aan jouw begeleiding dan weet ik je te vinden! 

Heel veel succes met al het moois wat je doet. 

Daniëlle

***

Een heel interessant consult gehad met Karin.

Bijzonder om te voelen dat wat er gezegd wordt door Karin herkenning geeft.

Het geeft rust en vertrouwen. Fijn om te weten dat de planeten het altijd goed voor hebben met je.

Ellen

***

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door de sterrenbeelden, de planeten en de belangrijke informatie die zij ons kunnen leveren. Iedereen om mij heen weet dat ik altijd graag leerde en dus een studie astrologie kon niet uitblijven.

In de afgelopen jaren heb ik van diverse vooraanstaande astrologen les gehad. Sinds 2013 heb ik mijn felbegeerde diploma op zak en inmiddels ben ik erkend als Praktijkvoerend Astroloog door de Vakvereniging in Nederland.

Het is mijn missie en passie om jouw horoscoop en de taal van de sterren voor jou toegankelijk te maken. Om jou daarmee duidelijkheid en praktische handvatten aan te reiken. En om voor jou op deze manier het licht te laten schijnen op jouw levenspad. 

Karin Janssen van Astraya Astrologie