astrologie is een beeldentaal
astrologie is een beeldentaal

Wanneer is astrologie geschikt?

                                         Stel jij jezelf wel eens de volgende vragen?
=

Welke vervolgstappen moet ik nemen?

 
=

Wat past het best bij me?

 
=

Wie en wat heb ik nodig in een relatie?

 
=

Wat heeft mijn kind van mij nodig?

 
                                                             Maar ook…
=

Hoe moet ik nu verder?

 
=

Hoe krijg ik weer grip?

 
=

Wie ben ik nou eigenlijk?

 
=

Hoe kan ik mijn man/vrouw beter begrijpen?

 

Herken jij enkele vragen? 

Dan heb ik wellicht een tool waarbij jij de antwoorden kunt krijgen die je zoekt. Wat ik je nu alvast kan aanbevelen
is de individuele sessie waarbij we kijken naar jouw persoonlijke horoscoop. Daar haal ik al veel informatie uit.

 

Heb je écht het gevoel dat je in het duister tast en wil je weleens meer weten over jouw zieledoel en hoe weer
back on track te komen? Dan raad ik het Soul Reflections Rapport aan.
astrologie met alle sterren en planeten en de zon en natuurlijk de maan

Wat is astrologie nou eigenlijk?

 Waar het allemaal mee begint: Jouw moment van geboorte
Bij het werken met astrologie ga ik voornamelijk uit van de geboortehoroscoop. Dit is een overzicht van de stand van de diverse planeten toen jij geboren werd. De plaatsing van deze planeten in de tekens, die beter bekend staan als de Sterrenbeelden, is hierbij 1 van de belangrijkste factoren. De meeste mensen weten wel in welk teken de Zon stond toen zij geboren werden. Dat is het Sterrenbeeld.

 

 

 Taartpunten
Vaak weten mensen ook wel welke Ascendant ze hebben. Dat heeft te maken het opdelen van de geboortekaart in diverse deelgebieden. Ik stel het vaak voor als een taart, die verdeeld is in 12 taartpunten. Elke taartpunt staat voor een deelgebied van het leven, zoals bijvoorbeeld onze talenten of onze communicatie, onze thuisbasis of onze maatschappelijke functie. Deze deelgebieden worden huizen genoemd.
Ja echt waar: ieder mens heeft in ieder geval 12 huizen! De Ascendant staat voor het 1e huis en geeft informatie over hoe we overkomen op andere mensen. De complete indeling met de plaatsing van de planeten in de tekens en over de huizen is natuurlijk een belangrijke informatiebron van de geboortehoroscoop.
Daarnaast zal ook de verhouding die de planeten tot elkaar hebben veel informatie geven.
 Je ziet: Astrologie is zoveel meer dan alleen de Zon in een Sterrenbeeld!
In mijn praktijk ga ik uit van astrologie als een goed overzicht van je persoonlijkheid en potentieel.
Windrichting
De horoscoop is ook bruikbaar als richtingaanwijzer. Doordat de planeten niet op 1 plek blijven staan maar netjes hun rondjes om de zon blijven draaien, worden er specifieke thema’s in de spotlights gezet. Vanuit de Aarde gezien geeft dat een mooi perspectief en dat wil nogal eens tot een harmonieuze of uitdagende stand leiden. Zodra je inzicht hebt in jouw individuele horoscoop en de actuele gang van de planeten kun je een bewuste keuze maken hoe je met kansen en uitdagingen om wilt of kunt gaan. Je kunt het voorstellen alsof er een wind waait uit een bepaalde richting. Het is aan jou om op die wind mee te liften of er tegenin te gaan.
 Ik hoef je vast niet uit te leggen waarmee je het snelst gaat en het verst komt…

 

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?