Jouw horoscoop en jouw levensweg door Astraya Astrologie
Jouw horoscoop en jouw levensweg door Astraya Astrologie

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door de sterrenbeelden, de planeten en de belangrijke informatie die zij ons kunnen leveren. Iedereen om mij heen weet dat ik altijd graag leerde en dus een studie astrologie kon niet uitblijven. In de afgelopen jaren heb ik van diverse vooraanstaande astrologen les gehad. Sinds 2013 heb ik mijn felbegeerde diploma op zak en inmiddels ben ik erkend als Praktijkvoerend Astroloog door de Vakvereniging in Nederland.

Karin Janssen van Astraya Astrologie

Online Cursussen

Online Cursussen

masterclasses wat staat er in jouw sterren voor de komende maand door Astraya Astrologiee

MASTERCLASSES

Wat staat er deze maand voor jou in de sterren? 

Wat zijn de sterren en de planeten komende maand van plan? En hoe beïnvloedt dit jouw horoscoop en dus jouw leven? Dat ontdek je tijdens deze masterclass! Ik ga kijken naar de de nieuwe en de volle manen, planeetverschuivingen, retrogrades en eclipsen en prominente planeetverbindingen. Gaan ze een harmonische verbinding aan of clashen ze waar het vuur vanaf springt?

Je gaat het allemaal van me horen in de masterclasses via Zoom en daarna is er de mogelijkheid om vragen te stellen over jouw persoonlijke horoscoop. Vanwege deze persoonlijke aandacht werk ik graag met een kleine groep: er is ruimte voor maximaal 9 deelnemers.

Dit is een online klassikale zoomsessie. De handout van de masterclass krijg je op de mail toegezonden. De investering is (nu nog) voor 3 masterclasses: €18,- inclusief BTW.

Ga dus voorbereid van start met de nieuwe (zonne-)maand!

 

FIND YOUR LOVEMATCH MADE IN HEAVEN – basisbundel 

Cursus van 4 online lessen. Waarin we op zoek gaan naar jouw ware liefde. 

Je kunt kiezen uit de variant met alleen de online cursus of de variant met ook een Zoomsessie voor een horoscoopvergelijking (zgn. synastrie) erbij.

DANCE TO THE BEAT OF YOUR OWN DRUM

Cursus van 6 wekelijkse online lessen. Hierbij gaan we op zoek naar jouw innerlijke candans. Je leert ontdekken wat jouw onbewuste drijfveren zijn en het ritme van jouw hart.

Ook hierbij kun je kiezen voor de variant van alleen de online cursus of een cursus met een 1:1 livesessie (via Zoom of Wire) voor jouw vragen en bijzondere planeetconstellaties in jouw horoscoop.