Vooruitblikken met de actuele planeetstanden

De Zonnejaarspecial! Wat wordt jouw verhaal in het nieuwe levensjaar?

De Zonnejaarspecial! Wil jij de weten welke boodschap de sterren voor jou in dit levensjaar hebben?

Daar kom je achter met de solaarbespreking. Dit is een aparte horoscoop die gemaakt wordt voor het nieuwe levensjaar. Hierbij ga ik kijken naar jouw huidige Zonnejaar in combinatie met jouw geboortehoroscoop. Ook kijk ik naar waar de actuele planeten in jouw eigen horoscoop staan en welke boodschap zij specifiek voor jou hebben!

Je krijgt een 90 minuten consult via Zoom, opname is mogelijk!

Deze special kost €127,=,  inclusief BTW.

astrologie consult op zonnejaar door astraya astrologie

Het jaar vooruit. Dit is het verhaal van jouw actuele sterren en planeten voor de komende 12 tot 15 maanden.

Hoe staan jouw sterren in het komende jaar? Dat ontdek je tijdens dit 90 minuten durend e-consult. Ik ga kijken naar de planeetverschuivingen, retrogrades en eclipsen over de komende 12 maanden en hoe deze zich in jouw horoscoop uitleven. Gaan ze een harmonische verbinding aan of clashen ze waar het vuur vanaf springt?

Je gaat het allemaal van me horen in dit 90 minutenconsult via Zoom. En een opname is mogelijk! Vraag daarna indien je dat wenst. 

Deze special krijg je voor €127,=,  inclusief BTW.

De astrologische Jaarprognose door Astraya Astrologie

Ná jouw consult kan je ook hierbij weer een Q&A bijboeken

astrologisch consult door astraya astrologie

Voor al jouw vragen

Heb je na het traject of het consult toch nog vragen dan is er de mogelijk om alsnog een Q&A van 45-60 minuten bij te boeken.  

Dankjewel Karin!

Ik heb de mooie info die je mij gaf goed tot mij door laten dringen en het is echt heel verhelderend voor mij geweest. Dankjewel daarvoor!

Mocht ik weer behoefte hebben aan jouw begeleiding dan weet ik je te vinden! 

Heel veel succes met al het moois wat je doet. 

Daniëlle

***

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door de sterrenbeelden, de planeten en de belangrijke informatie die zij ons kunnen leveren. Iedereen om mij heen weet dat ik altijd graag leerde en dus een studie astrologie kon niet uitblijven.

In de afgelopen jaren heb ik van diverse vooraanstaande astrologen les gehad. Sinds 2013 heb ik mijn felbegeerde diploma op zak en inmiddels ben ik erkend als Praktijkvoerend Astroloog door de Vakvereniging in Nederland.

Het is mijn missie en passie om jouw horoscoop en de taal van de sterren voor jou toegankelijk te maken. Om jou daarmee duidelijkheid en praktische handvatten aan te reiken. En om voor jou op deze manier het licht te laten schijnen op jouw levenspad. 

Karin Janssen van Astraya Astrologie