Nuttige boeken in mijn boekenkast

Mijn boekenkast

Regelmatig krijg ik de vraag welke boeken ik zou aanraden als je met astrologie aan de slag wilt. 

Het is vrij persoonlijk dus daarom ga ik deze pagina vullen met een overzicht van boeken die in mijn boekenkast staan en die op mijn journey naar het worden van een astroloog zeer behulpzaam zijn geweest. Ook handige en fijne boeken voor het ondernemerschap zal ik toevoegen 😍.

 De affiliatie-link

De boeken staan met een aanbeveling naar BOL.COM. De reden daarvoor is dat wanneer jij een boek interessant vindt en doorklikt dan wordt mijn affiliatie geactiveerd en wanneer jij dan koopt bij Bol.com dan ontvang ik daar commissie van. Het kost jou NIKS extra. Mij levert het een kleine commissie op. 

BIJ VOORBAAT DANK!  Groetjes, Karin

Allereerst: Waar zou ik zijn zonder mijn agenda?!

Heb jij de conjunctie van Jupiter en Saturnus ook steeds dichterbij elkaar zien komen? En nu ook de blik op de sterren? Met de onderstaande 2 boeken zie je wat er boven je hoofd gebeurt. Van beiden heb ik voorgaande jaren in huis. Allebei natuurlijk weer mega-interessant! 

Dan het meest versleten boek – en dan ook het meest gebruikte boek in mijn boekenkast:

En dan nog een mega interessant boek over het wagen van je sprong. Ik heb er ooit een leuk blog over geschreven. 

Hieronder het blog over dit boek met al die superfijne inzichten. Het boek is in het engels maar ik vond het zeer toegankelijk en dan ook zeer de moeite waard! 

https://astraya.nl/volle-maanberichten/volle-maan-in-boogschutter-op-17-juni-2019/