Wil jij nou weleens weten met welke missie jij in dit leven gekomen bent?

Weten waar jij naar op weg bent op jouw levenspad?

Wat de zin is van jouw leven en alles wat zich daarin afspeelt?

Klinkt best heftig, ik weet het.

Maar ik weet ook dat er een systeem bestaat dat heel duidelijk een antwoord heeft op die vragen.

Ook voor jou.

Hoezeer jij ook door de bomen het bos niet meer ziet.

En de stip aan de horizon al lang uit het vizier bent kwijtgeraakt.

Ook dan. Juist dan.

Maar vooral ook

Als je vaak denkt “Is dit het nou allemaal?”. Als je een leegte voelt. Ondanks dat je alles hebt: een fijne man, leuke kinderen, een mooi huis, een uitdagende baan, auto, kleren, uitjes met vriendinnen, vakanties. Noem het maar op. Maar eerlijk gezegd vind je het allemaal lang niet zo leuk meer.  

Je durft het bijna niet te bedenken, laat staan uit te spreken. Het klinkt zo ondankbaar….

Toch betrap je jezelf vaak op de gedachte dat er toch ook voor jou méér zou moeten zijn. Want op je werk kom je telkens weer die collega tegen waar je de passie en de blijdschap toch elke keer weer vanaf ziet spatten. Ze is energiek en heeft de wereld aan haar voeten liggen. Oh als jij maar een klein beetje daarvan zou hebben. Wat een wereld van verschil zou dát maken! Maar wat IS dan toch jouw passie, jouw dingetje, jouw zielenmissie?

En hoe kom je daar nou achter? Je kunt toch niet zomaar van alles gaan proberen?!?! Doordat je blijft piekeren en twijfelen ga je van alles zoeken op google en alles lezen op de socials. Maar ik kan je vertellen daarmee kom je echt niet in actie. En je komt er ook geen steek mee vooruit.

 

En stel nou eens voor 

Hoe het is als JIJ die zelfbewuste vrouw bent. Dat je precies weet wat jouw stip aan de horizon is. En dat je ook weet waarvoor je in de wieg gelegd bent waar je al jouw beslissingen en handelen op kunt afstemmen. Je maakt daarom altijd de juiste keuzes die jou verder brengen en van daaruit dan ook een tevreden gevoel geven. ‘S avonds stap je het bed in met een voldaan gevoel om de volgende dag weer fris en vrolijk wakker te worden en aan de slag te gaan met het avontuur van jouw leven. 

Hoe mooi zou het zijn dat je weet wat je komt doen, en welke talenten en vaardigheden jij ten behoeve van die missie hebt meegenomen. Dat je weet hoe jij dat kunt gaan inzetten. Dat je ook inzicht hebt in de valkuilen en boobytraps die jij op jouw pad tegen komt. Hoe heerlijk voelt het als je van te voren die valkuil weet te herkennen en dus ook in staat bent om die te omzeilen. En zo dan ook veel beter op koers kunt blijven. Oh, wat een relaxt idee!

 

 

En dat is echt mogelijk!

Met mijn Soul’s Reflections Consulten Traject is dit mogelijk. In dit consulten traject krijg je 3 consulten van elk 60 minuten. Ik ga jouw persoonlijke horoscopen draaien en analyseren. Ik stop zeker niet bij jouw sterrenbeeld en ik ga zelfs verder dan alleen jouw geboortehoroscoop. Want daarin vind ik de antwoorden voor jou. Dan volgt het eerste consult, dat volledig gaat over jouw zielenmissie. Ik ga jou vertellen wat jouw doel hier in dit leven is. Mijn ervaring is dat dit intens herkend wordt en dat er ruimte nodig is om dit te laten indalen.

Twee weken later is het tweede consult. We bespreken jouw zielenmissie en de vragen die logischerwijs zijn ontstaan bij jou en ik vertel je waar je nu staat op het pad van jouw zielenmissie.

Nog weer 2 weken later hebben we het derde en laatste consult. Hierin hoor ik wederom graag jouw vragen en ik vertel jou welke planetaire winden er gaan waaien waardoor je precies weet welke kansen en boobytraps er te verwachten zijn in de nabije toekomst.

Na deze drie consulten:        

Weet jij wat jouw levensmissie is. 

Twijfel jij niet meer over welke richting jij op zal gaan.

Je herkent de valkuilen en boobytraps op jouw pad.

Je komt weer in actie omdat je duidelijkheid hebt.

Je bent weer een stuk levenslustiger.

Je kunt met veel zachtheid naar jezelf en jouw keuzes kijken. 

Je voelt jouw hartsverlangen weer.

Je voelt dat jouw leven ertoe doet. Dat jij hier bent om een reden.

Karin van Astraya astrologie

Wat fijn is aan de Soul’s Reflection sessie van Karin: Een aantal dingen wist ik wel, echter door Karin heb ik nu de verbanden gelegd en vielen voor mij puzzelstukjes op z’n plek. Het gaf me meer inzicht in bepaalde situaties en ik kan er zeker verder mee voor aankomend jaar. Ook omdat ik nu weet met welke valkuilen ik rekening mag houden. Ik twijfelde ergens over en die twijfel is helemaal weg. Ik ga ervoor 🙂

Renate van der Knaap

www.yogavluggertjes.nl

 

De verkorte route 

Ken je jouw horoscoop al van binnen en buiten, dan is wellicht de korte route (1 consult van 90 minuten) voldoende en een prima optie voor je.

Maar houdt toch in je achterhoofd dat niet zelden op een later tijdstip toch een vervolgconsult bijgeboekt wordt. Just saying….. 😉  

Mogelijkheden ná jouw traject of consult

 

astrologisch consult door astraya astrologie

Voor al jouw vragen

Heb je na het traject of de korte route van 1 consult toch nog vragen dan is er de mogelijk om alsnog een Q&A van 45-60 minuten bij te boeken.  

astrologie consult op zonnejaar door astraya astrologie

Een update voor jouw nieuwe Zonnejaar

Elk jaar krijg je een nieuw Zonnejaar en wil je daar meer inzicht in? Boek dan het Zonnejaar-consult voor een update van waar je nu staat en heen gaat in jouw nieuwe Zonnejaar. 

Astrologie met de Zon, Maan, Sterren en planeten

Een heel interessant consult gehad met Karin.

Bijzonder om te voelen dat wat er gezegd wordt door Karin herkenning geeft.

Het geeft rust en vertrouwen. Fijn om te weten dat de planeten het altijd goed voor hebben met je.

Ellen

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door de sterrenbeelden, de planeten en de belangrijke informatie die zij ons kunnen leveren. Iedereen om mij heen weet dat ik altijd graag leerde en dus een studie astrologie kon niet uitblijven.

In de afgelopen jaren heb ik van diverse vooraanstaande astrologen les gehad. Sinds 2013 heb ik mijn felbegeerde diploma op zak en inmiddels ben ik erkend als Praktijkvoerend Astroloog door de Vakvereniging in Nederland.

Het is mijn missie en passie om jouw horoscoop en de taal van de sterren voor jou toegankelijk te maken. Om jou daarmee duidelijkheid en praktische handvatten aan te reiken. En om voor jou op deze manier het licht te laten schijnen op jouw levenspad. 

Karin Janssen van Astraya Astrologie

Dankjewel Karin! Ik heb de mooie info die je mij gaf goed tot mij door laten dringen en het is echt heel verhelderend voor mij geweest. Dankjewel daarvoor! Mocht ik weer behoefte hebben aan jouw begeleiding dan weet ik je te vinden! 

Heel veel succes met al het moois wat je doet. 

Liefs,

Daniëlle

 

Veelgestelde vragen

Als ik mijn horoscoop lees, dan klopt die nooit. Waarom zou dit dan wel kloppen?

Ah, je hebt het over de tijdschrift-horoscopen. Die zijn geschreven met een vlugge techniek en voor iedereen. Vooral voor de entertainment. Dat is geen werkwijze voor de persoonlijke horoscoop. Mijn werkwijze gaat wel over die persoonlijke op jouw toegespitste horoscoop.

Hoe kunnen de planeten zo ver weg, iets over mij zeggen?

Weet jij wat eb en vloed veroorzaakt? Juist door het magnetisme van de Maan op water. En weet jij waar een mensenlichaam voor het grootste deel uit bestaat? Juist ook uit water! En die Maan voel jij toch ook wel? De Maan is daarbij nog eens een relatief klein hemellichaam en heeft dus al zo’n uitwerking. Kan je nagaan hoe de kosmische uitwerking van die giganten van planeten zal zijn!

Zijn dit groepssessies?

Nee dit zijn 1:1 consulten. Een persoonlijke horoscoop is per definitie maatwerk. Het is dus helemaal op jouw leven geschreven.

Moet ik zelf iets van astrologie weten?

Nee, niet nodig. Mag wel hoor. Maar hoeft niet. Ik weet genoeg van astrologie voor jou erbij 😉

Als Karin in jouw horoscoop kijkt,

dan krijg je dingen te horen die heel bijzonder zijn.

En ja, dat is echt zo! 

Cherida

***

Astrologie met de Zon, Maan, Sterren en planeten