Consulten

Heb je altijd al eens jouw horoscoop willen bespreken met een astroloog? Dat kan bij mij! ☺️

De 3 soorten consulten die ik geef zijn:

 

Geboortehoroscoop astrologisch consult astraya astrologie
prognose astrologisch consult door astraya astrologie
liefde in de sterren consulten

Jouw Soul ‘s Reflection

Jouw zielenmissie in jouw geboortehoroscoop

Dit is een traject van 3 consulten, waarbij je inzicht krijgt in jouw persoonlijkheid, het zielendoel, en de uitdagingen die je ervaart op jouw pad. Het geeft ook inzicht in waar je nu inmiddels op jouw pad naar jouw zielendoel staat en waar je het komende levensjaar je op mag focussen. 

Er is een traject van 3 consulten omdat de ervaring heeft geleerd dat de hoeveelheid informatie en de impact van de diepe herkenning van het zielendoel vaak extra ruimte nodig heeft om dit te laten indalen. Tijdens de 2e en de 3e sessie is er ruimte voor alle opkomende vragen en de huidige en toekomstige planetaire invloeden.

Ken je jouw horoscoop al van binnen en buiten, dan is wellicht de korte route (van 1 consult van 90 minuten) voldoende en een prima optie voor je. Maar houdt er toch rekening mee dat niet zelden er later toch een vervolgconsult bijgeboekt wordt. Just saying…..

Wanneer je al eens eerder een Soul’s Reflection Rapport (of de voorloper ervan het zgn. 3D rapport) van mij hebt ontvangen, kun je ook een update voor jouw nieuwe Zonnejaar aanvragen (jouw Zonnejaar loopt van verjaardag tot verjaardag). De update is 1 consult van 90 minuten. 

astrologisch consulten-pakket van 3x60 minuten door Astraya Astrologie

Wanneer je nog niet veel (of nog helemaal niks😉) van jouw horoscoop weet.

Normaal € 346,-   NU voor € 297,-

Astrologisch consult van 90 minuten door Astraya Astrologie

Wanneer je jouw horoscoop al goed kent, maar toch extra inzichten wilt.

€ 199,-

Dankjewel Karin!

Ik heb de mooie info die je mij gaf goed tot mij door laten dringen en het is echt heel verhelderend voor mij geweest. Dankjewel daarvoor!

Mocht ik weer behoefte hebben aan jouw begeleiding dan weet ik je te vinden! 

Heel veel succes met al het moois wat je doet. 

Daniëlle

***

Vooruitblikken met de actuele planeetstanden

De Zonnejaarspecial! Wat wordt jouw verhaal in het nieuwe levensjaar?

De Zonnejaarspecial! Wil jij de weten welke boodschap de sterren voor jou in dit levensjaar hebben?

Daar kom je achter met de solaarbespreking. Dit is een aparte horoscoop die gemaakt wordt voor het nieuwe levensjaar. Hierbij ga ik kijken naar jouw huidige Zonnejaar in combinatie met jouw geboortehoroscoop. Ook kijk ik naar waar de actuele planeten in jouw eigen horoscoop staan en welke boodschap zij specifiek voor jou hebben!

Je krijgt een 90 minuten consult via Zoom, opname is mogelijk!

Deze special kost €97,=,  inclusief BTW.

astrologie consult op zonnejaar door astraya astrologie

Het jaar vooruit. Dit is het verhaal van jouw actuele sterren en planeten voor de komende 12 tot 15 maanden.

Hoe staan jouw sterren in het komende jaar? Dat ontdek je tijdens dit 90 minuten durend e-consult. Ik ga kijken naar de planeetverschuivingen, retrogrades en eclipsen over de komende 12 maanden en hoe deze zich in jouw horoscoop uitleven. Gaan ze een harmonische verbinding aan of clashen ze waar het vuur vanaf springt?

Je gaat het allemaal van me horen in dit 90 minutenconsult via Zoom. Een opname is mogelijk, maar je krijgt ook vooraf mijn voorbereidende cheatsheet zodat je tijdens het consult belangrijke info kunt noteren.

(Ik hoor namelijk altijd dat de opnames nooit meer worden bekeken, maar de cheatsheet er vaak nog wordt bijgepakt 😉 )

Je krijgt een 90 minuten consult via Zoom, opname is mogelijk!

Deze special krijg je voor €97,=,  inclusief BTW.

wat staat er in de sterren astrologisch consult door astraya astrologie

Een heel interessant consult gehad met Karin.

Bijzonder om te voelen dat wat er gezegd wordt door Karin herkenning geeft.

Het geeft rust en vertrouwen. Fijn om te weten dat de planeten het altijd goed voor hebben met je.

Ellen

Liefde &  Relatie Love-Consulten

LOVE-consult Your Lovematch 

Dit consult is ideaal voor als je op bent naar een relatiepartner. Je komt erachter hoe jouw ideale partner eruit ziet, waar hij/zij aan moet voldoen en met wie jij optimaal gelukkig bent.

Met dit 90 minuten-consult (E-consult) duik ik in jouw horoscoop en bekijk ik wie jij als persoon en als partner bent en met welke partner jij het liefst in een relatie wenst te stappen. 

Tijdens dit consult ga ik ook kijken wanneer de planeten voor jou de juiste tijd aanduiden om jouw meest verleidelijke jurk en hakken uit de kast te trekken en er op op uit te trekken met jouw liefdespijlen in jouw tas. 😉  

Dit consult krijg je voor € 127,= inclusief BTW en een eventuele opname. De consulten worden gehouden via Zoom.

LOVE-consult: Your Lovestory

 In dit 90 minuten consult / E-consult ga ik voor jou een vergelijking maken van jouw horoscoop en die van iemand anders waar je een relatie mee hebt. Het is een consult dat gericht is op inzicht krijgen in hoe een harmonieuze relatie te krijgen en/of te houden, zodat je weer lekker samen kunt genieten van de mooie dingen van het leven. 

Ik kijk naar jullie overeenkomsten, verschillen en ik vind vaak ook wel lastige kwesties in de relatie die op een net even andere manier vreedzamer aangepakt kunnen worden. 

Het geeft veel inzicht in de dynamiek tussen jou en die ander. Ik kan uit ervaring vertellen hoe waardevol ik dat zelf heb ervaren!

Dit consult kan met elke soort relatie. Niet alleen een liefdesrelatie, maar ook ouder/kind, hartsvriendinnen, zakenpartners, collega’s, buren enz. (LET OP: Toestemming is vereist!)

Het consult wordt gehouden via Zoom. En daarbij is een opname mogelijk. 

Ik spreek je graag!

Voor € 177,= incl. BTW ga ik kijken naar 3 verschillende horoscopen, die van jou, de ander en de samengestelde! 

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door de sterrenbeelden, de planeten en de belangrijke informatie die zij ons kunnen leveren. Iedereen om mij heen weet dat ik altijd graag leerde en dus een studie astrologie kon niet uitblijven.

In de afgelopen jaren heb ik van diverse vooraanstaande astrologen les gehad. Sinds 2013 heb ik mijn felbegeerde diploma op zak en inmiddels ben ik erkend als Praktijkvoerend Astroloog door de Vakvereniging in Nederland.

Het is mijn missie en passie om jouw horoscoop en de taal van de sterren voor jou toegankelijk te maken. Om jou daarmee duidelijkheid en praktische handvatten aan te reiken. En om voor jou op deze manier het licht te laten schijnen op jouw levenspad. 

Karin Janssen van Astraya Astrologie