Jouw horoscoop en jouw levensweg door Astraya Astrologie
Jouw horoscoop en jouw levensweg door Astraya Astrologie

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door de sterrenbeelden, de planeten en de belangrijke informatie die zij ons kunnen leveren. Iedereen om mij heen weet dat ik altijd graag leerde en dus een studie astrologie kon niet uitblijven. In de afgelopen jaren heb ik van diverse vooraanstaande astrologen les gehad. Sinds 2013 heb ik mijn felbegeerde diploma op zak en inmiddels ben ik erkend als Praktijkvoerend Astroloog door de Vakvereniging in Nederland.

Karin Janssen van Astraya Astrologie

Online Cursussen

Online Cursussen

 

FIND YOUR LOVEMATCH MADE IN HEAVEN – basisbundel

 Cursus van 4 online lessen. Waarin we op zoek gaan naar jouw ware liefde. 

DANCE TO THE BEAT OF YOUR OWN DRUM

Cursus van 6 wekelijkse online lessen. Hierbij gaan we op zoek naar jouw innerlijke candans. Je leert ontdekken wat jouw onbewuste drijfveren zijn en het ritme van jouw hart. 

1:1 Live Sessies

1:1 Live Sessies

Live via Zoom-sessie:

OPSTAAN UIT 2020-CRISIS & GA STRALEN IN 2021!

Vond jij 2020 ook zo’n lastig jaar? Onvoorspelbaar, onduidelijk, veel onzekerheid? En de vraag nu is natuurlijk: wat kun je doen voor 2021?

Daarvoor is de horoscoop een perfecte spiegel. Als je kijkt naar het afgelopen jaar, dan zie je duidelijk welke onderliggende energie er speelde voor je. Daar kun je mee werken. Mee co-creëren. En het mooiste van alles: daarmee kun je weer stevig in je schoenen komen staan in het nieuwe jaar!

In 1 uur Zoomen ga ik jouw verborgen sleutels uit de horoscoop halen en weet jij waar je aan toe bent voor 2021. Natuurlijk kijk ik hierbij naar jouw individuele persoonlijke horoscoop, die ik uiteraard heb voorbereid. We gaan reflecteren op 2020 en een plannen maken voor 2021 om zo maximaal mogelijk te genieten van alle kansen in het komende jaar!

De kosten hiervoor zijn €47,= en de live sessies worden gehouden via ZOOM. 

wat brengt 2021? door astraya astrologie

Live-sessie ZIE JEZELF TERUG IN JOUW STERRENKOMPAS

Heb je het E-Book “Zie jezelf terug in jouw Sterrenkompas” gedownload en kom je er niet helemaal uit? Of heb je aanvullende vragen? Wil je er samen met mij over kletsen? Dan is deze live-sessie wat jij nodig hebt. In 3 uur gaan we jouw horoscoop bespreken, al jouw vragen en alle bijzondere planeetstanden die in jouw horoscoop te vinden zijn. 

Je kunt ook deze dag samen delen met een vriend of vriendin en dan hebben we voor beide horoscopen gewoon anderhalf uur de tijd!  

De kosten hiervoor zijn €97,= en de live sessies worden gehouden in de omgeving Arnhem/Velp.

Heb je interesse in zo’n gezellige astrologie-middag, maar heb je het E-Book nog niet gedownload? Als je dan toch eigenlijk best wel een beetje nieuwsgierig geworden bent naar dat gratis E-Book “Zie jezelf terug in jouw Sterrenkompas” download hem dan nu snel hieronder!

 

Live-sessie FIND YOUR LOVEMATCH MADE IN HEAVEN

Voor deze live-sessie krijg je de reader van de cursus om alvast zelf te oefenen en jouw vragen helder te hebben. Tijdens de sessie gaan we samen kijken naar jouw vragen, jouw specifieke uitkomsten uit jouw horoscoop en we gaan kijken naar een horoscoop van 1 andere persoon. Deze moet wel toestemming gegeven hebben!

 De kosten hiervoor zijn €197,= en de live sessies worden gehouden in de omgeving Arnhem/Velp.   

 Live-sessie DANCE TO THE BEAT OF YOUR OWN DRUM

 Bij deze livesessie ontvang je de reader van de online cursus, die op 18 april gestart is. Hiermee kun je alvast oefenen en bekijken hoe jouw horoscoop eruit ziet. Hoe de planeten staan en welke bijzondere constellaties er allemaal te vinden zijn. Tijdens deze 1:1 livesessie gaan we dit dan allemaal doornemen en bespreken. 

 De kosten hiervoor zijn €197,= en de live sessies worden gehouden in de omgeving Arnhem/Velp.  

Soul Reflections Rapport

Soul Reflections Rapport

Een bijzonder rapport over jouw ZIELEPAD en WAAR je nu staat op dat pad. 

Een bijzonder rapport met gebruikmaking van astrologie, numerologie, tarot- en orakelkaarten.  Het geeft informatie over jouw persoonlijkheid, het zieledoel en waar je inmiddels op jouw pad naar jouw zieledoel staat. Het geeft ook een vooruitzicht op de komende 12 maanden. Daarom is dit een zeer geliefd rapport bij een verjaardag om te kunnen bekijken welke onderwerpen in het nieuwe levensjaar in de spotlights komen.

Let op als je dit rapport voor een verjaardag wenst: Omdat elk nieuw zonnejaar een eigen energie meebrengt en deze geleidelijk verschuift (dus niet van de één op de andere dag plotseling verandert) is het aan te raden om dit rapport ruim voor de verjaardag aan te vragen. Zelf hou ik graag rekening met 1 à 2 maanden voorafgaand aan de verjaardag.

Jouw investering:

  • Bij aanvraag binnen 2 maanden voor verjaardag: € 127,00.

  • Bij aanvraag buiten deze 2 maanden: €197,00.

  • De jaarlijkse update, wanneer je al eens eerder een Soul Reflections Rapport of een 3D rapport hebt ontvangen: €97,00.

  • Nabespreking van het rapport: €77,00.

Als je dit wilt, of als je nog vragen hierover hebt, neem dan even contact met me op via het contactformulier. Ik spreek je graag!

Of met een groepje vriendinnen

Of met een groepje vriendinnen

Een middagje of avondje horoscopen duiden? Ook dat kan!

Heb je zin in een middagje of avondje astrologie? Had je een leuke workshop in gedachten? Als jij minimaal 4 personen samengebracht hebt, dan prik ik graag voor jou en jouw vriendinnengroep een datum. Uiteraard overleggen we even over wat je verwacht en wenst van de workshop. Neem gerust contact met op hierover. Vind ik altijd leuk!

Ook kan ik me richten op de horoscoop van 1 persoon in het bijzonder. Het kan dan gaan om een jarige, jubilaris, aanstaande bruid of iemand anders die in het zonnetje gezet gaat worden.

Heb je interesse hierin, of zie jij jouw bijeenkomst net anders voor je, neem dan even contact met me op via het contactformulier.

Dan kijken we samen naar wat er mogelijk is. Ik hoor graag van je!