Jouw horoscoop en jouw levensweg door Astraya Astrologie
Jouw horoscoop en jouw levensweg door Astraya Astrologie

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door de sterrenbeelden, de planeten en de belangrijke informatie die zij ons kunnen leveren. Iedereen om mij heen weet dat ik altijd graag leerde en dus een studie astrologie kon niet uitblijven. In de afgelopen jaren heb ik van diverse vooraanstaande astrologen les gehad. Sinds 2013 heb ik mijn felbegeerde diploma op zak en inmiddels ben ik erkend als Praktijkvoerend Astroloog door de Vakvereniging in Nederland.

Karin Janssen van Astraya Astrologie

Online Cursussen

Online Cursussen

 

FIND YOUR LOVEMATCH MADE IN HEAVEN – basisbundel 

Cursus van 4 online lessen. Waarin we op zoek gaan naar jouw ware liefde. 

Je kunt kiezen uit de variant met alleen de online cursus of de variant met ook een Zoomsessie voor een horoscoopvergelijking (zgn. synastrie) erbij.

DANCE TO THE BEAT OF YOUR OWN DRUM

Cursus van 6 wekelijkse online lessen. Hierbij gaan we op zoek naar jouw innerlijke candans. Je leert ontdekken wat jouw onbewuste drijfveren zijn en het ritme van jouw hart.

Ook hierbij kun je kiezen voor de variant van alleen de online cursus of een cursus met een 1:1 livesessie (via Zoom of Wire) voor jouw vragen en bijzondere planeetconstellaties in jouw horoscoop. 

Consulten

Consulten

De Zonnejaarspecial! Het verhaal van jouw actuele sterren en planeten. 90-Minuten Consult/E-Consult

De Zonnejaarspecial! Wil jij de weten welke boodschap de sterren voor jou in dit levensjaar hebben? Daar kom je achter met de solaarbespreking. Hierbij ga ik kijken naar jouw huidige Zonnejaar in combinatie met jouw geboortehoroscoop. Ook kijk ik naar waar de actuele planeten in jouw eigen horoscoop staan en welke boodschap zij specifiek voor jou hebben!

Je krijgt een 90 minuten consult via Zoom, opname is mogelijk!

Deze special kost €97,=,  inclusief BTW. 

astrologie consult op zonnejaar door astraya astrologie

Kennismaken met jouw horoscoop en het verhaal in jouw sterren – 45-minuten Consult/E-Consult

Vind jij de tijd waarin we leven ook zo lastig? Onvoorspelbaar, onduidelijk, veel onzekerheid? En heb jij het gevoel dat er meer in moet zitten voor je? Dat dit niet voor niets op deze manier in jouw leven zich aandient? Welke boodschap heeft het? Wat moet je ermee? Wat kun je ermee? En weet je: daarvoor is de horoscoop een perfecte spiegel.

Ik kan veel belangrijke informatie uit jouw horoscoop halen.

Maar wil je eerst kennismaken met jouw horoscoop en met mij?

Dat kan nu: ik heb een 45 minuten-Consult voor je voor €48,= incl.btw!

Hier ga ik kijken naar jouw horoscoop, de belangrijkste punten in de horoscoop en ik kijk naar de actuele planeetstanden. Heb je een brandende vraag dan mag je die uiteraard ook aan me stellen! 

Het consult gaat via Zoom, waarbij een opname uiteraard mogelijk is. (Help mij wel herinneren!)

 

aanbod consult kennismaken horoscoop astraya astrologie

ZIE JEZELF TERUG IN JOUW STERRENKOMPAS -Kennismaking met jouw sterrenkompas – 90 minuten Consult/E-Consult

Dit is ook een kennismaking met de horoscoop en / of met mij. Maar dan dubbel zo lang eigenlijk. 😉 Vooral handig als je meerdere vragen hebt. 

Heb je het E-Book “Zie jezelf terug in jouw Sterrenkompas” gedownload en kom je er niet helemaal uit? Ben je benieuwd naar de rest van de horoscoop of heb je aanvullende vragen? Dan is dit consult wat jij nodig hebt. In 1,5 uur gaan we jouw horoscoop bespreken, al jouw vragen en alle bijzondere planeetstanden die in jouw horoscoop te vinden zijn.

De kosten hiervoor zijn €97,= en de live sessies worden gehouden via Zoom of Wire.  

LOVE Self Love: Consult/ E-Consult 90 minuten 

Je hoeft vanaf nu niet meer de Lovematch-cursus aan te schaffen als je wilt weten hoe jouw ideale partner eruit ziet en waar hij/zij aan moet voldoen. Met dit 90 minuten-consult (E-consult) duik ik in jouw horoscoop en bekijk ik wie jij als persoon en als partner bent en met welke partner jij het liefst in een relatie wenst te stappen.

De prijs hiervoor bedraagt € 127,= en de consulten worden gehouden via Zoom (of Wire als je meer privacy wenst.)

LOVE Your Lovestory: Consult/ E-Consult 90 minuten

Je hoeft vanaf nu niet meer de Lovematch-cursus aan te schaffen. In dit 90 minuten consult / E-consult ga ik voor jou een vergelijking maken van jouw horoscoop en die van iemand anders waar je een relatie mee hebt. Dat kan elke soort relatie zijn. Niet alleen een liefdesrelatie, maar ook ouder/kind, hartsvriendinnen, zakenpartners, collega’s, buren enz. (LET OP: Toestemming is vereist!)

Het consult wordt gehouden via Zoom of Wire voor als je meer privacy wenst.

Ik spreek je graag!

De prijs hiervoor bedraagt € 177,= en de live sessies worden gehouden via Zoom (of Wire als je meer privacy wenst.)

Soul Reflections Scan & Consult

Soul Reflections Scan & Consult

Een bijzondere scan over jouw ZIELEPAD en WAAR je nu staat op dat pad. 

Een bijzondere techniek met gebruikmaking van astrologie, numerologie, tarot- en orakelkaarten.  Het geeft informatie over jouw persoonlijkheid, het zielendoel en waar je inmiddels op jouw pad naar jouw zielendoel staat. Het geeft ook een vooruitzicht op de komende 12 maanden. Daarom is dit een zeer geliefd rapport bij een verjaardag om te kunnen bekijken welke onderwerpen in het nieuwe levensjaar in de spotlights komen. 

Een Basisscan en Consult van 1,5 uur via Zoom kost: € 177,00. (inclusief btw en opname van het consult.)    

Wanneer je al eens eerder een Soul Reflections Rapport of een 3D rapport van mij hebt ontvangen, kun je een update voor jouw nieuwe Zonnejaar aanvragen (jouw Zonnejaar loopt van verjaardag tot verjaardag). De Update scan en consult van 1,5 uur via Zoom  kost €97.

  Of met een groepje vriendinnen

  Of met een groepje vriendinnen

  Een middagje of avondje horoscopen duiden? Ook dat kan!

  Heb je zin in een middagje of avondje astrologie? Had je een leuke workshop in gedachten? Als jij minimaal 4 personen samengebracht hebt, dan prik ik graag voor jou en jouw vriendinnengroep een datum. Uiteraard overleggen we even over wat je verwacht en wenst van de workshop. Stuur me gerust een mail met al jouw vragen. Vind ik altijd leuk!

  I.v.m. de Coronamaatregelen zal deze party online via Zoom of Wire plaatsvinden. 

  Ook kan ik me richten op de horoscoop van 1 persoon in het bijzonder. Het kan dan gaan om een jarige, jubilaris, aanstaande bruid of iemand anders die in het zonnetje gezet gaat worden.

  Heb je interesse hierin, of zie jij jouw bijeenkomst net anders voor je, neem dan even contact met me op via het contactformulier.

  Dan kijken we samen naar wat er mogelijk is. Ik hoor graag van je!