Jouw horoscoop en jouw levensweg door Astraya Astrologie
Jouw horoscoop en jouw levensweg door Astraya Astrologie

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd door de sterrenbeelden, de planeten en de belangrijke informatie die zij ons kunnen leveren. Iedereen om mij heen weet dat ik altijd graag leerde en dus een studie astrologie kon niet uitblijven. In de afgelopen jaren heb ik van diverse vooraanstaande astrologen les gehad. Sinds 2013 heb ik mijn felbegeerde diploma op zak en inmiddels ben ik erkend als Praktijkvoerend Astroloog door de Vakvereniging in Nederland.

Karin Janssen van Astraya Astrologie

Online Cursussen

Online Cursussen

 

FIND YOUR LOVEMATCH MADE IN HEAVEN – basisbundel 

met in Februari de DELUXE variant! Lees snel meer!

Cursus van 4 online lessen. Waarin we op zoek gaan naar jouw ware liefde. 

Je kunt kiezen uit de variant met alleen de online cursus of de variant met ook een Zoomsessie voor een horoscoopvergelijking (zgn. synastrie) erbij.

DANCE TO THE BEAT OF YOUR OWN DRUM

Cursus van 6 wekelijkse online lessen. Hierbij gaan we op zoek naar jouw innerlijke candans. Je leert ontdekken wat jouw onbewuste drijfveren zijn en het ritme van jouw hart.

Ook hierbij kun je kiezen voor de variant van alleen de online cursus of een cursus met een 1:1 livesessie (via Zoom of Wire) voor jouw vragen en bijzondere planeetconstellaties in jouw horoscoop. 

Consulten

Consulten

OPSTAAN UIT 2020-CRISIS & GA STRALEN IN 2021!

Vond jij 2020 ook zo’n lastig jaar? Onvoorspelbaar, onduidelijk, veel onzekerheid? En de vraag nu is natuurlijk: wat kun je doen voor 2021?

Daarvoor is de horoscoop een perfecte spiegel. Als je kijkt naar het afgelopen jaar, dan zie je duidelijk welke onderliggende energie er speelde voor je. Daar kun je mee werken. Mee co-creëren. En het mooiste van alles: daarmee kun je weer stevig in je schoenen komen staan in het nieuwe jaar!

In 1,5 uur Zoomen ga ik jouw verborgen sleutels uit de horoscoop halen en weet jij waar je aan toe bent voor 2021. Natuurlijk kijk ik hierbij naar jouw individuele persoonlijke horoscoop, die ik uiteraard heb voorbereid. We gaan reflecteren op 2020 en een plannen maken voor 2021 om zo maximaal mogelijk te genieten van alle kansen in het komende jaar!

De kosten hiervoor zijn €47,= en dit consult zal worden gehouden via ZOOM of Wire als je meer privacy wenst. 

wat brengt 2021? door astraya astrologie

ZIE JEZELF TERUG IN JOUW STERRENKOMPAS

Heb je het E-Book “Zie jezelf terug in jouw Sterrenkompas” gedownload en kom je er niet helemaal uit? Ben je benieuwd naar de rest van de horoscoop of heb je aanvullende vragen? Dan is dit consult wat jij nodig hebt. In 1,5 uur gaan we jouw horoscoop bespreken, al jouw vragen en alle bijzondere planeetstanden die in jouw horoscoop te vinden zijn.

De kosten hiervoor zijn €97,= en de live sessies worden gehouden via Zoom of Wire.  

LOVE Consult/ E-Consult 90 minuten: Self Love

NIEUW! Je hoeft vanaf nu niet meer de Lovematch-cursus aan te schaffen als je wilt weten hoe jouw ideale partner eruit ziet en waar hij/zij aan moet voldoen. Met dit 90 minuten-consult (E-consult) duik ik in jouw horoscoop en bekijk ik wie jij als persoon en als partner bent en met welke partner jij het liefst in een relatie wenst te stappen.

De introductieprijs hiervoor bedraagt € 97,= en de consulten worden gehouden via Zoom (of Wire als je meer privacy wenst.)

LOVE Consult/ E-Consult 90 minuten: Your Lovestory

 NIEUW! Je hoeft vanaf nu niet meer de Lovematch-cursus aan te schaffen. In dit 90 minuten consult / E-consult ga ik voor jou een vergelijking maken van jouw horoscoop en die van iemand anders waar je een relatie mee hebt. Dat kan elke soort relatie zijn. Niet alleen een liefdesrelatie, maar ook ouder/kind, hartsvriendinnen, zakenpartners, collega’s, buren enz. (LET OP: Toestemming is vereist!)

Het consult wordt gehouden via Zoom of Wire voor als je meer privacy wenst.

Ik spreek je graag!

De introductieprijs hiervoor bedraagt € 147,= en de live sessies worden gehouden via Zoom (of Wire als je meer privacy wenst.)

Soul Reflections Scan & Consult

Soul Reflections Scan & Consult

Een bijzondere scan over jouw ZIELEPAD en WAAR je nu staat op dat pad. 

Een bijzondere techniek met gebruikmaking van astrologie, numerologie, tarot- en orakelkaarten.  Het geeft informatie over jouw persoonlijkheid, het zielendoel en waar je inmiddels op jouw pad naar jouw zielendoel staat. Het geeft ook een vooruitzicht op de komende 12 maanden. Daarom is dit een zeer geliefd rapport bij een verjaardag om te kunnen bekijken welke onderwerpen in het nieuwe levensjaar in de spotlights komen.

Let op als je dit consult voor een verjaardag wenst: Omdat elk nieuw zonnejaar een eigen energie meebrengt en deze geleidelijk verschuift (dus niet van de één op de andere dag plotseling verandert) is het aan te raden om dit consult ruim voor de verjaardag te plannen. Zelf hou ik graag rekening met 1 à 2 maanden voorafgaand aan de verjaardag.

Bij een Basis scan en Consult van 1,5 uur via Zoom (of Wire bij meer gewenste privacy) is de introductieprijs nu: € 147,00.

Wanneer je al eens eerder een Soul Reflections Rapport of een 3D rapport hebt ontvangen, kun je een update voor jouw nieuwe Zonnejaar aanvragen (jouw Zonnejaar loopt van verjaardag tot verjaardag). Update scan en consult van 1,5 uur via Zoom of Wire is nu tegen de introductieprijs van €97.

  Of met een groepje vriendinnen

  Of met een groepje vriendinnen

  Een middagje of avondje horoscopen duiden? Ook dat kan!

  Heb je zin in een middagje of avondje astrologie? Had je een leuke workshop in gedachten? Als jij minimaal 4 personen samengebracht hebt, dan prik ik graag voor jou en jouw vriendinnengroep een datum. Uiteraard overleggen we even over wat je verwacht en wenst van de workshop. Neem gerust contact met op hierover. Vind ik altijd leuk!

  Ook kan ik me richten op de horoscoop van 1 persoon in het bijzonder. Het kan dan gaan om een jarige, jubilaris, aanstaande bruid of iemand anders die in het zonnetje gezet gaat worden.

  Heb je interesse hierin, of zie jij jouw bijeenkomst net anders voor je, neem dan even contact met me op via het contactformulier.

  Dan kijken we samen naar wat er mogelijk is. Ik hoor graag van je!