Nieuwe Maan in Waterman

“En? Wat gaat u doen?” vroeg de vriendelijke KvK-medewerker met een onmiskenbare Vissen-uitstraling en toch ook wel met een Schorpioenenblik. Het inschrijfgesprek zou 10 minuten duren, was mij verteld. Maar op die eerste vraag begon ik zo enthousiast te vertellen over mijn plannen dat ik niet eens in de gaten had dat er op een gegeven moment al een half uur verstreken was! En zo kwam het dat ik ruim een half uur later pas met felicitaties, een KvK-nummer en een big smile naar buiten stapte. Zo trots als een pauw, de volgende stap in mijn zelfstandig ondernemerschap en vol plannen voor de toekomst.

En daarin herken ik weer glashelder het thema van de Nieuwe Maan in Waterman. Op donderdag 15 februari om 22.05 uur is de Maan exact nieuw en begint ze aan een nieuwe ronde van vol worden. Normaal gesproken is elke Nieuwe Maan een nieuw begin, waarbij je opnieuw jouw intenties en wensen kunt uitspreken voor de komende maanronde. Dit keer is die werking extra krachtig i.v.m. een (gedeeltelijke) zonsverduistering. Helaas niet te zien bij ons, maar zeker wel te voelen. De intenties en de wensen die dit keer uitgesproken worden, vinden in de komende 6 maanden hun uitwerking. Dus grijp deze kans!

De Waterman-energie

Bij de Waterman horen thema’s als onafhankelijkheid, zelfstandigheid, autonomie en dat in de sociale context waarin we leven. Daarmee dan ook vriendschappen, groepen waar je deel van uitmaakt, gelijkgestemden, netwerken. Ook het uitleven van wat jou uniek maakt, en dat natuurlijk op jouw eigen unieke manier hoort ook bij Waterman. Niks niet aanpassen omdat een ander dat zo fijn vindt, (of het je oplegt), nee de Waterman-energie kenmerkt zich door het pakken van de vrijheid om te zijn wie hij of zij is.

Met Mercurius zo vlakbij de samenstand van de Zon en de Maan en met een gunstig aspect van Uranus is het een goede tijd om te brainstormen, plannen te maken en daarover te sparren. En daar zit ém nou net de kneep van het thema van deze Nieuwe Maan dat zich aan mij leek op te dringen.

The Lonely Trooper

Sinds ik niet meer in loondienstverband werkzaam ben, heb ik geen directe collega’s meer. Geen naaste collega’s waarmee ik in de pauze de dagelijkse beslommeringen kan bespreken. En hoewel ik me hierbij eigenlijk nooit eenzaam heb gevoeld, bekroop dit gevoel me plotseling wel bij het lezen van een artikel over ZZP-ers. Hierin werd de ZZP-er een éénpitter genoemd. Nou ben ik er wel van overtuigd dat de echte ondernemer de bijkomende onafhankelijkheid absoluut nodig heeft en daarmee elke eventuele (zaken-) partner tot waanzin kan drijven. Maar toch kwam de term bij mij binnen met een indringend gevoel waarvoor gewaakt moet worden: eenzaamheid. De ZZP-er als lonely trooper. Een eenzame strijder.

Toch ben ik vastberaden om mijn mooie plannen uit te voeren. Daarbij koester ik mijn vrijheid en hou ik graag zelf de teugels in handen. Nu ook Saturnus steeds verder uit het 12e huis en richting mijn ascendant kruipt, zie ik wel allerlei mogelijkheden om mijn sociale context weer meer invulling te gaan geven. Netwerkborrels, aansluiten bij groepen, weer business-buddies opzoeken, werken op flexplekken. Zomaar een greep uit de mogelijkheden van de no-longer-lonely trooper!

Wat doe jij om jouw sociale context te laten uitdijen? Laat het me weten! Ik hoor het graag!

Hoe deze NIEUWE MAAN in Waterman zich concreet kan laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar deze Nieuwe Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 27 graden Waterman in valt. Wil je hier meer over weten? Laat het me weten, dan kijken we naar wat ik voor je kan betekenen. Of bekijk HIER  mijn aanbod.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan HIER. Voel je gewaardeerd en welkom!

Een fijne Nieuwe Maansronde gewenst!

Groet,
Karin