Zon, maan, Mercurius en Venus in Boogschutter door Astraya Astrologie

Heb jij het ook al gevoeld? Na maanden waarin we schijnbaar door dikke modder leken te waden, gaan we nu weer vooruit! We hebben ons door maanden van stagnatie en introspectie geploeterd en nu lijkt het alsof we genoeg aan onszelf gesleuteld hebben en mogen we de nieuw opgedane kennis de wereld in slingeren. Zoals een Boogschutter zijn pijlen richt en schiet. 😉

De afgelopen weken in Schorpioen waren zeker niet gemakkelijk. Schorpioen is van nature een beheerst en behoedzaam teken en dat na al die retro-energie van de maanden daarvoor, is een optimistischer energie op dit moment zeker welkom. Vanaf vandaag is dat dus zover:

De Zon is Boogschutter ingeschoven op 22 november 2022 om 9.20 uur.

Afgelopen week zijn Venus en Mercurius de Zon al voorgegaan en ook deze 2 persoonlijke planeten lopen nu in Boogschutter.

Daarnaast staan we voor een Nieuwe Maan in Boogschutter op woensdag 23 november 2022 om 23:57 uur. Deze wordt direct gevolgd door een Jupiter (de planeet die bij Boogschutter hoort) die weer gaat draaien en vooruit zal gaan lopen. Weliswaar komt hij zondag de 27e pas echt in beweging maar toch gaan we daarmee weer enthousiasme ervaren en plannen maken voor verder dan alleen de komende weekjes. De dikke mist lijkt wat te zijn opgetrokken en we zien de contouren van onze toekomstplannen weer een stuk duidelijker.

Zelf merk ik het ook om me heen aan het enthousiasme van de mensen die ik ontmoet. Ze lijken vrolijker en komen naar me toe in plaats van dat alles uit mijzelf moet komen. Het lijkt allemaal even wat gemakkelijker te gaan. Heerlijk! Ik merk het ook aan mijn eigen energielevel die terug komt. Al is dat nog zeer voorzichtig hier bij mij, want ik heb mijn zomervakantie nog voor de boeg. Nee dat is geen typfout, het is écht mijn zomervakantie, maar dat verhaal is te lang voor nu dus dat bespaar ik je. 🙂

De valkuil herkennen

Maar zoals altijd zit er aan elke energie ook een keerzijde, dus ook aan die heerlijke Boogschutter-energie. Zeker met een Jupiter die ook weer vooruit gaat, kan het zijn dat het gevoel omslaat in té enthousiast en té optimistisch denken waarmee je toch weer teveel gaat willen. Te veel van jouw eigen lijf gaat vragen en misschien zelfs ook wel teveel gaat beloven. Saturnus heeft momenteel een goede relatie met Mars en een wat spanningsvolle verbinding met Neptunus. Dit betekent dat het ook aanleiding geeft om overenthousiast te beginnen aan iets waar de grenzen nog wat onduidelijk van zijn. Hou dus bij elke belofte die je doet voor ogen of het haalbaar is of niet. Toets de realiteit.

Jouw innerlijke stem

Bij de Boogschutter-energie hoort ook dat je op jouw eigen visie vaart. Jupiter maakt een mooie verbinding met Pluto waarmee je gemakkelijker die connectie maakt met jouw geheel eigen dieperliggende waarheid. Met een Mars die momenteel achteruit loopt in Tweelingen kan je ook maar beter naar jouw innerlijke stem luisteren. De stem van jouw intuïtie. Die bij alles wat je tegenkomt feilloos weet of dit een echt cadeau voor je is en jou dus helpt in jouw zielenmissie of dat het een uitdaging is verpakt als cadeau met een grote strik erom heen.

Jouw zielenmissie als een écht cadeau en mét een mooie strik erom heen

De afgelopen maanden heb ik veel Soul’s Reflection-consulten mogen doen en veel aanwijzingen mogen geven over de zielenmissies en de boobytraps die op het pad van de cliënt liggen. Allemaal natuurlijk geheel persoonlijk ingestoken omdat het gaat over de persoonlijke en individuele horoscoop.

Ben jij nog een beetje zoekende naar jouw zielenmissie? Heb je hem nog niet helemaal helder? Of heb je het idee dat je niet goed weet of je links of rechts moet? Dan is mijn Soul’s Reflection-Traject een verhelderende uitkomst voor je.

Ik heb nu een heel mooie aktie speciaal voor Black Week, Cyber Week, Sinterklaas en Kerst, dus alles in 1!

Kies jij (vanaf vandaag tot 6 december 2022) voor een Soul’s Reflection-Traject dan mag jij een “2023 Consult” van 90 minuten (t.w.v. 127 Euro) gratis en voor niks weggeven aan één van jouw besties of buddies*. Gaaf he?

Kijk voor meer info of om gelijk te boeken op: www.astraya.nl/souls-reflection-traject .

*Natuurlijk zitten die 2023 planeetstanden als onderdeel in jouw eigen Soul’s Reflection-traject. Dus jij gaat sowieso zelf niks missen. Zodra jij je ingeschreven hebt, neem ik z.s.m. persoonlijk contact met je op om afspraken hierover te maken.

Weet jij al heel goed wat jouw zielenmissie is? En heb jij wel oren ernaar om de sterren en planeten van 2023 naar jouw hand te kunnen zetten? Kies dan zelf voor het 2023 jaarconsult.

Hierbij ga ik in jouw persoonlijke horoscoop bekijken wat je kunt verwachten in 2023 van:

  • Planeetverschuivingen (denk aan Saturnus naar Vissen of Pluto die zijn tenen dipt in Waterman)
  • Retrogrades van de planeten. (Mercurius retrograde zal grotendeels in aardetekens zijn.)
  • Eclipsen die in 2023 verschuiven van Scorpio-Stier naar de Weegschaal-Ram as.
  • Clashes en harmonieuze verbindingen onderling en met jouw eigen planeetstanden.

Dus wil jij 2023 goed beginnen, kies dan voor dit consult. Dit is 1x 90 minuten. Heel gemakkelijk via Zoom.

Jouw sterren en planeten in 2023 van Astraya Astrologie samen met een edelsteenketting.Kies voor deze Black-Cyber-Sint- aanbieding voor 6 december a.s. dan krijg jij een mooie ketting met edelsteenhanger (t.w.v. €45,80) cadeau bij dit consult. Dit is een edelsteenhanger van het merk Victoria Sieraden en ze zijn gebaseerd op jouw geboortemaand. Toch vind ik jouw eigen intuïtie eigenlijk een veel belangrijker en zuiverdere tool om te bepalen welke steen bij jou hoort dus jij mag van mij zelf jouw steen uitkiezen. Volg jouw innerlijke stem en kies die ene die jou aanspreekt. Dit geldt natuurlijk zolang de voorraad strekt.

Om meer te lezen of om te boeken kijk je hier: www.astraya.nl/vooruitblikken. En kies voor de Jaarprognose.

Mijn idee kwam zo snel op als een Boogschutter haar pijl afschiet, dus deze aanbieding staat nog niet op de site maar geldt natuurlijk al wel. Zodra jij geboekt hebt dan neem ik z.s.m. persoonlijk contact met je op om hierover afspraken te maken.

Maar wees er wel snel bij want deze aanbiedingen zijn:

  • geldig tot 6 december a.s.
  • zolang de voorraad strekt
  • zolang er ruimte is in mijn agenda voor 1:1 consulten

Omdat jouw persoonlijke horoscoop over zoveel meer gaat dan alleen jouw “Sterrenbeeld” en ook veel belangrijke variabelen bevat (dat maakt jou nou juist zo uniek!) is het super-interessant en waardevol om te zien hoe de Zon, de Maan, de planeten en bijvoorbeeld ook de knopenassen in jouw persoonlijke horoscoop vallen. Dat zegt allemaal iets over jou. En ik kijk er graag naar om dit te vertalen voor jou.

Geniet van de Boogschutter-energie, sla je slag en ik spreek je graag!

Veel liefs,

Karin Janssen

Astraya Astrologie

 

Titelfoto by Elia Pellegrini on Unsplash