Valentijnskaartjes!

Wat zijn deze kaarten mooi he? Uit de stapel van 44 kaarten heb ik random 7 kaartjes getrokken.

Bij het maken van bovenstaande grid kreeg ik de kaarten met geen mogelijkheid op de plek zoals ik ze bedacht had. Ze wilden beslist hun eigen plek innemen. Grappig he? Ik had er zelf weinig over te vertellen.

Ook wil ik nog melden dat de kaarten niet alleen zijn voor prille of al langer lopende relaties, maar ook voor de relatie met jezelf. Liefde voor jezelf. Dat is namelijk de belangrijkste liefde die er bestaat. Dat is de Liefde met een hoofdletter L.

De uitleg van de kaartjes:

KAARTJE 1: ROMANTIC FEELINGS

Heb je net iemand ontmoet die jouw hartje laat zingen? Of heb je een leuk idee om de liefde van jouw leven te verrassen met iets leuks? En twijfel je over of je de stap moet zetten? Ja dus, deze kaart zegt: Doen, ga ervoor! Wat heb je te verliezen? Heb je nog geen oogje op iemand ga er dan uit en flirt er maar lekker op los! En ondertussen verwen je ook jezelf met heerlijke en fijne dingen. Laat je hartje zingen!

KAARTJE 2: YOU DESERVE LOVE

Lief mens! Je bent een goddelijk schepsel en daarom verdien jij liefde. Om met liefde en respect behandeld te worden is jouw geboorterecht. Je mag ook jezelf met veel meer liefde en respect behandelen. Dat kan nooit te veel zijn. Daarmee geef je een signaal naar de buitenwereld dat je alleen liefde en respect wenst voor jezelf. Denk nooit dat je het niet waard bent. Wees dus lief voor jezelf en duld niets anders van anderen.

KAARTJE 3: PLAYFULNESS

Geef jouw innerlijke speelsheid de ruimte en maak plezier! Zorg dat je weer verliefd wordt op het leven, de liefde en de wereld om je heen. Je gaat te veel op in jouw verantwoordelijkheden en de dagelijkse verplichtingen. Even eruit is belangrijk. Spelen en plezier maken is een noodzaak! Nooit een luxe. Het brengt energie en blijdschap. Dat is ook in relaties belangrijk. Heb je een langer lopende relatie? Ga dan weer eens daten met elkaar, dof je op en spreek af! Alsof het jullie eerste afspraakje is. Ook kun je met vriendinnen eruit gaan en plezier maken. Have fun!

KAARTJE 4: GIVE YOUR RELATIONSHIP A CHANGE

Door alle dagelijkse werkzaamheden kan het gebeuren dat je de relatie een beetje uit het oog verliest. En dat is jammer! Want jouw relatie (en vooral die met jezelf!) is het waard om aan te werken. Ook al zijn er misschien lastige kwesties? Er is niks wat niet op te lossen is! Voed en verzorg jouw relatie met veel respect, liefde en plezier. Deze kaart wijst ook op jouw rol in de relatie. Welke inbreng heb jij in de relatie? Hoe goed voed en verzorg jij jouw relatie? Het brengt je veel inzicht in jezelf en jouw inbreng in de relatiedynamieken van jouw leven.

KAARTJE 5: RELIGIOUS FACTORS

Deze kaart wijst erop dat er overtuigingen en visies zijn die jij hebt t.a.v. relaties. Deze overtuigingen zijn subtiel aanwezig maar toch van groot belang! Onthoud altijd dat je de ander niet kunt veranderen. Wel jouw eigen visie over hoe iets in jouw ogen zou moeten zijn. Onderzoek hoe belangrijk jouw overtuigingen voor jou zijn. Wat kun je accepteren en wat niet. Blijf daarbij trouw aan jezelf. Weer een kaartje dus die inzicht in jouzelf geeft. Heb je geen relatie dan weet je ieder geval wat voor jou belangrijk is. En daarmee kun je ook weer gerichter op zoek naar de liefde van jouw leven.

KAARTJE 6: PAST-LIFE RELATIONSHIP

Jullie kennen elkaar al veel langer! Dat gaat vaak toch best een paar levens terug! Ken je elkaar van vorige levens dan herken je elkaar ogenblikkelijk als zielenmaatje. De relatie gaat dan vaak dieper dan doorgaans en niet zelden komen daar romantische of seksuele gevoelens bij. Met elkaar maak je groeiprocessen door die gericht zijn op het bewustzijn. Het gaat ook vaak over onafgemaakte situaties waarbij je nu de gelegenheid krijgt om daar nu samen een goed vervolg aan te geven. Misschien moet je de ander nog vergeven, een schuldgevoel wegwerken of samen iets ondernemen.

Dit kan ook slaan op bijvoorbeeld een hartsvriendin. Wellicht herinner je je onbewust nog de fijne relatie met haar. Het plezier en de liefde die jullie al levenslang delen: zet haar dan maar eens in het zonnetje vandaag!

KAARTJE 7: HONEYMOON

Deze kaart trek je omdat de engelen jou een weg-van-alles-momentje gunnen! Het kan gaan om de letterlijke huwelijksreis bij een pasgetrouwd stel. Maar het kan ook gaan om een prille relatie waarbij een heerlijke vakantie ideaal is om dichter bij elkaar te komen en om de romantische gevoelens te voeden en te laten groeien. Bij een langer lopende relaties is een heerlijke vakantie een fijne manier om het vuurtje van de warme gevoelens voor elkaar weer opnieuw te laten oplaaien.

Heb je geen liefdesrelatie om mee op vakantie te gaan, geniet dan lekker van de rust op vakantie. Kom tot rust en stel jouw hartje weer open. En misschien kom je op die vakantie de liefde wel tegen!

Fijne dag vandaag!

Groetjes,
Karin