Volle Maan in Maagd 2018Het is het derde jaar op rij dat ik een artikeltje schrijf over de Volle Maan in Maagd. Ik vind het leuk om te schrijven over hoe ik de rondgang van de Maan in mijn dagelijks leven zie uitwerken. En ik hoop altijd dat ik jou daarmee kan inspireren om vaker stil te staan bij de werking van onze prachtige Maan die elke maand weer glorieus vol staat te stralen aan de hemel. Vrijwel altijd zie ik wel een onderwerp dat overduidelijk aangehaakt kan worden bij die Maanrondgang. Daar schrijf ik dan over.

Maar met de Volle Maan in Maagd is het anders. Het is al voor het derde jaar achter elkaar dat ze me overdonderd. Ze stort een veelvoud aan onderwerpen over me uit. Zoveel om over te schrijven, dat ik een totale chaos in mijn hoofd heb! Komt het omdat deze Maanstand tamelijk ongrijpbaar uitwerkt in mijn eigen horoscoop, of komt dit door het gereflecteerde zonlicht vanaf het grenzeloze en ongrijpbare teken Vissen?

We zijn weer op weg naar een Volle Maan en dit keer in het teken Maagd. Vrijdagnacht om 1:51 uur is ze exact vol. Met deze Volle Maan staat de Zon in het teken Vissen en deze Zon maakt een samenstand met planeet Neptunus. Ook de planeten Mercurius en Venus staan in Vissen. En die twee staan in goede relatie tot Jupiter, maar maken wel wat amok met Mars.

Er hangt dus nogal wat Vissen energie in de lucht. En dat kan maken dat je moeite hebt met concentreren, niet goed weet wat te doen, en je voelt veel, heel veel. Met al die Vissen-energie borrelen er veel emoties van jezelf omhoog, maar ook voel je veel emoties van anderen aan. En zoek jij dan maar uit welke van jouzelf zijn en welke niet! Het zwemt allemaal door elkaar. Stel je maar eens een aquarium voor met allemaal vissen. Zoveel in beweging. Zo ongrijpbaar.

Toch wil deze Volle Maan in Maagd orde en overzicht, want daar staat ze voor. Dus we zullen met die emoties en verwarrende gedachten aan de gang moeten. Ook als je meer relateert aan het teken Maagd en jij van jezelf vindt dat je niet zo overgevoelig moet doen en dat er taken liggen die ook niet door de kaboutertjes opgepakt zullen worden. Maak toch ruimte, ga er even voor zitten en ontwar alle emoties en verwarrende gedachten. Waar komen jouw emoties vandaan? Waar moet je wel iets mee en wat niet? Het zal verhelderend werken.

Vergeet niet dat de afgelopen Maanrondes behoorlijk dynamisch, krachtig en speciaal waren en het heeft veel in ons veranderd en naar de oppervlakte gebracht. Het is nu tijd om weer orde in de wirwar van gedachten, gevoelens en verlangens aan te brengen zodat we allemaal mooie dingen kunnen gaan doen in onze levens met al die mooie nieuwe inzichten.

Deze Volle Maan in Maagd is ook de laatste Volle Maan van het astrologische jaar en daarom is het goed om met deze Maan niet alleen je gedachten en je emoties te ontwarren maar ook om eens alle hoeken van je leven gronding onder handen te nemen en alle onnodige rommel en chaos weer eens op te ruimen. Dankzeggen en loslaten.

En vergeet ook de koelkast niet, want zowel Maagd als Vissen houden van een gezond lijf. Kijk dus ook maar eens kritisch naar de balans tussen gezonde en ongezonde voeding in jouw koelkast.

Opgeruimd staat netjes tenslotte!

Wat ga jij ontwarren, dankzeggen en/of loslaten? Laat het me weten, want ik hoor het graag! 

Hoe deze VOLLE MAAN in Maagd zich concreet kan laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar deze Volle Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 11 graden Vissen en Maagd in vallen. Wil je hier meer over weten? Laat het me weten, dan kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen. Of bekijk HIER mijn aanbod.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan HIER. Voel je gewaardeerd en welkom!

Een opgeruimde Volle Maan gewenst!

Groet,
Karin