Nieuwe Maan in Vissen 2018 door Astraya Astrologie

Waar blijft hij toch? We moeten opschieten! Ik sta ongeduldig uit het raam te kijken waar mijn lief blijft. We zouden naar een feestje gaan en hij zou me oppikken. En ineens zie ik daar een gele auto om de hoek komen. Daar komt hij aan! Ik raakte helemaal vervuld van een gelukkig en blij gevoel. En met dat gelukkige en blije gevoel werd ik wakker. Het was een mooie droom in de zomer van 1999.

Het laat zich raden dat ik de eerste tijd na die droom nieuwsgierig uitkeek naar gele auto’s. Of eigenlijk nog meer naar de bestuurders daarvan ;-). Elke ochtend als ik naar mijn werk reed, kwam ik gele auto’s tegen. Maar die waren het niet. Nee, het was een speciale gele kleur. Eentje die je niet veel zag. Geen Opel-geel, ook geen Citroën-geel. Maar welke automerk had dan wel zo’n aparte gele kleur?

Naarmate de tijd verstreek raakte mijn droom en de gele auto op de achtergrond. Toen zich in mijn leven ook enkele ingrijpende life-events aandiende, was de droom al helemaal vergeten…… zo ver weg zelfs dat ik het niet eens meer in de gaten had toen er in 2002 ook echt een bijzondere man in mijn leven kwam mèt een gele auto!

Een sprong naar maart 2004: We hebben een feestje en mijn vriend komt me ophalen. Ik was al helemaal klaar en opgedoft. Ongeduldig sta ik uit het slaapkamerraam te kijken. Vandaaruit kijk ik op de parkeerplaats en dat is ook gelijk de richting waar mijn vriend vandaan komt. En ineens zie ik daar zijn gele auto om de hoek komen. Ik raakte blij en helemaal verrast. Niet alleen omdat ik hem zag aankomen, maar ook omdat ik in een flits weer mijn droom van jaren geleden herinnerde! Dit was het moment waarover ik 5 jaar eerder gedroomd had! Hoe bijzonder!?!?!

Mediamieke dromen. Ik heb ze vaker. En ik vind het altijd weer bijzonder.

Zulke dromen kunnen ook zomaar voorkomen ten tijde van de Nieuwe Maan in Vissen. Zaterdagmiddag 17 maart a.s. om 14:11 uur is de Maan in Vissen exact nieuw. Dan begint ze weer aan een nieuwe ronde. En heel bijzonder: deze nieuwe Maansronde wordt direct opgevolgd door een nieuw astrologisch jaar! Dit nieuwe astrologische jaar start wanneer de Zon het teken Ram binnenloopt en dat is op 20 maart a.s. om 17:16 uur. Dan begint ook de Lente.

Deze Nieuwe Maansronde in Vissen is er één van het helder en scherp krijgen van jouw dromen om vervolgens goed te kunnen starten in het nieuwe astrologische jaar! 

Met zowel de Zon, Maan, Neptunus en Cheiron in Vissen hebben we veel water om ons heen. De samenstand maakt een mooi en gunstige verhouding met een retrograde Jupiter in Schorpioen. Met deze waterige atmosfeer zijn we ontvankelijker en we voelen meer aan. Ook op een onbewust en dieper level. En dat kan zich in onze dromen aan ons presenteren.

Het kan maar zo zijn dat je ten tijde van deze Maan ook vaak even wegdroomt. Let op waar je dan heen gaat in die dromen. Dit kan een hint zijn naar het diepste verlangen in jouw hart.

Omdat Cheiron ook van de partij is, kan het ook zijn dat je opnieuw geconfronteerd wordt met een wond. Met iets waar je veel moeite mee hebt om het te slikken. Toch zijn de planeetverbindingen gunstig en kun je met die wond nou eindelijk iets heilzaams doen. Je kunt er van een afstandje naar kijken en dan zien wat er nodig is. Cheiron wil uiteindelijk dat je jouw wond gaat helen en wellicht kan het jouw roeping zijn om anderen dan te helpen met eenzelfde wond.

Dus let de komende dagen goed op jouw dromen. Zowel die in de nacht alsook die van overdag. Want onthoud: Dromen kunnen toch zo maar uitkomen!

Waar droom jij van? Laat het me weten! Ik hoor het graag!

Hoe deze NIEUWE MAAN in Vissen zich concreet kan laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar deze Nieuwe Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 26 graden Vissen in valt. Wil je hier meer over weten? Laat het me weten, dan kijken we naar wat ik voor je kan betekenen. Of bekijk HIER  mijn aanbod.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan HIER. Voel je gewaardeerd en welkom!

Een fijne Nieuwe Maansronde gewenst!

Groet,
Karin