Mercurius Retro

MERCURIUS RETROGRADE, er is al veel over geschreven. Tot mijn VERBAZING lees ik her en der dat deze Mercurius-stand in verband wordt gebracht met ellende en narigheid. Dit is absoluut NIET de definitie van deze planeetstand!
Ook las ik een blog van een collega uit Amerika die juist elke keer weer uitkeek naar een Mercurius Retro periode omdat ze dan weer kon inhalen op haar binnengekomen emails en administratie. “Enjoyable” noemde ze de retro-tijd! Zo ver zal ik niet gaan, ik ben immers een Tweelingen met een directe Mercurius pal op mijn Zon. Dat geeft op z’n minst een voorkeur voor een direct lopende Mercurius. 😉
Deze keer loopt Mercurius door Stier en daarmee door mijn 4e huis: dat wordt opruimen!!! Ik ben benieuwd wat ik ga terugvinden!

Nog 1 tip: als iets niet gaat zoals het zou moeten, dan moet het maar zoals het gaat. Er zit even niks anders op! Op 9 mei gaat Jupiter weer direct lopen en vanaf 22 mei Mercurius weer. Dan zal je merken dat je dagelijks leven telkens weer meer flow begint te krijgen.

Groet,
Karin