dag 2019- hallo 2020 door astraya astrologie

Ook dit jaar sta ik weer wat snijwerk te doen voor de O&N-viering van vanavond. En in zo’n periode vol reflectie mijmer je al snel een eind weg. Zo op het einde van het jaar is het een terugkijken en vooruitkijken. Met 1 blik op de planeten zie je gelijk veel veranderingen aankomen in 2020. Niet alleen op het wereldtoneel, of om mij heen zie ik het gebeuren; ik zie het ook duidelijk in mijn eigen leven en ik voel het in mij. Het jaar 2019 bleek een stevige voorbereiding op het komende jaar. Ook om mij heen hoor ik het veel: 2019 was het jaar van de lange adem, van doorgaan en volhouden. En van meeleunen in de bochten.

Voor mij was 2019 eigenlijk een jaar waarin ik sterk het verlangen voelde om stappen vooruit te maken. Toch werd ik meerdere keren hardnekkig tot stilstand gemaand. Een oude draak was weer uit haar slaap wakker gemaakt en ze brulde soms zo hard dat het alles vervaagde. Overgave, vechtlust, volharden. Het was allemaal nodig om opnieuw de draak te verslaan. En dat is mij gelukt! Hoera! Daar ben ik trots op en heel blij mee!

Waar ik ook heel blij mee ben, zijn de mooie mensen die ik ook dit jaar weer in mijn leven zag komen. Sommigen slechts even, anderen vaker. Maar toch wil ik op deze plek nog een groot dankjewel uitspreken voor iedereen die zijn of haar voetprint achter gelaten heeft in mijn leven. Heb je meegedaan met Lovematch, Dancebeat, Astraya’s Dices, of heb je een Soul Reflections rapport aangevraagd of een astrologische gids voor 2020? Weet dan dat je meegeholpen hebt mijn vuurtje brandend te houden in dit best wel lastige jaar. Een speciaal dankjewel aan jou daarvoor!

Het jaar 2019 was ik eigenlijk zonder echte concreet gestelde doelen ingerold. Dat kwam mede doordat 2018 behoorlijk ingrijpend was voor mij en nog niet alles een plekje gevonden had. Dankbaarheid voor het geluk dat we hadden in 2018 om samen te kunnen proosten op het nieuwe jaar overheerste op dat moment.

En natuurlijk, natuurlijk ben ik ook vanavond MEGA-dankbaar dat we weer kunnen proosten met elkaar. Toch heb ik wel mooie en concrete doelen gesteld en plannen gemaakt voor 2020.

Een greep van wat er te verwachten is?

  • Een nieuw gratis E-Book met videootjes!
  • Opnieuw draaien van de online cursussen Lovematch en Dancebeat
  • Een hele nieuwe cursus waar ook een vervolg van het Sterrenkompas aan gekoppeld zit
  • Meer workshops
  • Meer social media posts
  • Nieuw beeldmateriaal

 

En je weet wat ik altijd zeg bij het begin van het nieuwe jaar: als je bloembolletjes poot, dan is de kans groot dat je bloemen krijgt!

Wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt binnen Astraya Astrologie? Schrijf je dan in op het 2-wekelijkse magazine Astraya’s Sparkles. Elke twee weken met de volle en de nieuwe Maan ontvang je een magazine met nieuwtjes, weetjes en exclusieve aanbiedingen voor mijn gekoesterde Sparkle Members!

Als je je inschrijft, krijg je ook nog de Sparkle Set erbij! Dat is een pdf met 44 affirmatiekaartjes om elke dag goed te beginnen en te stralen. Je kunt je HIER inschrijven. Wees welkom!

Dan wil ik je ook nog graag even erop wijzen dat je de planeten kunt volgen door jouw eigen horoscoop met behulp van mijn gratis E-Book “Zie jezelf terug in jouw eigen Sterrenkompas” . Je maakt daarmee jouw persoonlijke horoscoop en met het opzoeken van de 22e graad Steenbok krijg je een goede indicatie van het levensgebied waar de grootste wijzigingen in jouw leven zijn te verwachten. In het E-Book vind je ook informatie over de astrologische huizen. Wil je meer informatie of gelijk jouw eigen GRATIS exemplaar aanvragen? Klik HIER.

Ik wens je een fijne jaarwisseling en een schitterend en liefdevol 2020!

Groetjes,

Karin