Godinnen en boodschapp

En had jij al een kaartje gekozen? Ik heb uit de 44 godinnen orakelkaarten van Doreen Virtue 7 kaartjes blind gekozen en op een rijtje gelegd.

Zoek jouw gekozen nummer erbij en zie welke prachtige Godin er achter het kaartje schuilt gaat. Ze heeft een mooie boodschap voor je.

Hieronder vind je een gecomprimeerd stukje tekst over de Godin uit het meegeleverde boekje.

Veel plezier met het lezen!

========

1. AERACURA

Rijke bloei:

Je bent nog aan het begin, dus heb geduld met jezelf en met je groeiproces, en geef niet op. In menig opzicht ben je als een rijpe bloemknop, die op openspringen staat. Probeer dit proces niet te overhaasten, want het hort bij de schoonheid van je levenspad. Zorg goed voor jezelf. Maak pas op de plaats, heb geduld en hou vertrouwen.

Aeracura is een Keltisch en Germaanse Godin met meerdere gezichten. Zij helpt ons om onze doelen en onze uitdagingen in perspectief te zien, zodat we onszelf niet nodeloos in de stress brengen.

===

2. KALI

Einde en begin:

Het oude moet eerst worden losgelaten voordat het nieuwe zijn intrede kan doen. De dans van het universum is een gelukkige dans, de energie ervan draait rond en rond in een continue viering van het leven zelf. Dans mee en geniet van de wonderlijke reis waar de verhalen van je leven worden samengeweven. Wees niet bang voor wat er uitziet als een verandering of een verlies. Het is alleen maar een energetische overgang, in interactie met jou en je dierbaren. Omarm het, als een duidelijk bewijs dat je leeft! De huidige veranderingen dienen jouw hoogste goed, blijf positief denken, want je gedachten hebben grote kracht, laat het verleden los want het is tijd om verder te gaan.

Kali is een zeer machtige hindoegodin die gaat over de natuurlijke cycli van geboorte, dood en wedergeboorte. Ze is de belichaming van Moeder Natuur. Als een wijze moeder zal zij je aanmoedigen om over de grenzen van het vertrouwde te gaan om tot de hoogte van je volledige potentie te kunnen komen.

===

3. AINE

Heb vertrouwen en spring:

Neem een risico, en laat het diepste verlangen van je hart je handelen bepalen. Besluiteloosheid is de dood voor de hartstocht van de ziel om te groeien, te rijpen en te leren. Wees niet bang om een verkeerde beslissing te nemen. Integendeel, wees bang om helemaal geen beslissing te nemen! Neem de tijd om te bidden, te mediteren, te onderzoeken, te wandelen in de natuur en… neem een beslissing. Als eenmaal hebt besloten, zal de universele energie je besluit onmiddellijk komen ondersteunen. Je gaat je Geest richten op het verwezenlijken van iets en het is juist die intentie die je op het pad van jouw magische reis brengt. Heb vertrouwen en spring vastbesloten midden in het avontuur van jouw dromen. Aarzel niet langer, stel het geen moment langer uit!

Aine is een machtige Keltische godin en welwillende elfenkoningin. In Ierland wordt ze vereerd voor haar hulp bij het verbouwen en oogsten van landbouwgewassen en het houden van vee. Je kunt Aine aanroepen als je meer hulp nodig hebt, en als je moed moet vergaren voor het nemen risico’s.

===

4. APHRODITE

Innerlijke godin:

Wek de godin in je, door dans, door zorg voor jezelf, en door je goddelijkheid op waarde te schatten. Laat je innerlijke vrouwelijke wijsheid en je dynamische schoonheid naar buiten treden. Koester de kracht en de zinvolheid daarvan. Ongeacht of je het lichaam hebt van een man of van een vrouw, je hebt van binnen een vrouwelijke kant die je voedt en leidt met de wetten van de intuïtie. Het is tijd om je bewust te worden van je innerlijke rijkdom en om die te vieren en er heel goed voor te zorgen.  Breng jouw mannelijke energie in balans met jouw vrouwelijke energie. Dans vaker, wees ontvankelijk, laat in relaties jouw zachte kant meer aan bod komen.

Aphrodite is de Griekse godin van de hartstocht en de liefde. Ze wordt geassocieerd met de planeet Venus. Ze vertegenwoordigt de schaamteloze vrouwelijke seksuele energie. Ze helpt vrouwen zich vrij te voelen in hun lijf en hun seksualiteit. Ze helpt beide seksen meer hartstocht en passie te ervaren in hun relaties en meer in balans te komen waar het gaat om de mannelijke en de vrouwelijke energie.

===

5. SULIS

Waterlichaam:

Ga regelmatig naar een waterplek, een meer, een rivier of de zee, en laad je batterijen op. De kracht van water en de effecten daarvan zijn alom bekend. Vooral als we bedenken dat het menselijk lichaam bijna helemaal uit water bestaat. Water kan pijn en verdriet wegwassen. De magische eigenschappen van water worden versterkt als je ook water gebruikt tijdens je gebeden en bij je intenties. Neem heerlijk een zeezoutbad, of een bad in een bron van helder water en je voelt absoluut het verschil dat water maakt. Drink meer water, ga zwemmen, breng eens een vakantie door aan zee. Of maak eens een meditatieve wandeling langs het water.

Sulis is een Keltische zonnegodin. Ze houdt toezicht op alles wat water is en wat dus te maken heeft met genezing. Roep Sulis aan als je een bad neemt of gaat zwemen om nieuwe krachten op te doen.

===

6. PELE

Goddelijke hartstocht:

Wees eerlijk tegenover jezelf: Wat is het diepste verlangen van je hart? Als je luistert naar de klank van je hart en je ademhaling, zal je de oude ritmes van je eigen innerlijke cadans kunnen horen. Dit verbindt je voor altijd met de Moeder van de hele schepping en met de cadans en de klank van de planeet Aarde. Welke stuk van jou is overmatig bezorgd om anderen te helpen en een plezier te doen, ten koste van het luisteren naar de klank van je eigen ritme? Verdienen jouw eigen dromen niet evenveel respect als alles en iedereen die je liefhebt? Luister naar jouw eigen dromen. Wees niet bang voor jouw eigen passie, want dat is je natuurlijke motor, en die kan je prikkelen en stimuleren. Als je danst op het ritme van het leven zelf, dan leeft je echt in alle opzichten! Geef jezelf toestemming om er helemaal voor te gaan.

Pele is de Hawaiaanse godin van de vulkanen. Zij laat ons zien dat vuur kan zuiveren om plaats te maken voor het nieuwe. Het vuur kan onze passie ontsteken. Roep Pele aan om in contact te komen met je ware passie.

===

7. DIANA

Geconcentreerde aandacht:

Houd je vastomlijnde en heldere ideeën, gevoelens en handelingen geconcentreerd op je doel, en je zult van je doen spreken. Vasthoudendheid betekent, dat je bij een besluit blijft en dat je je daar niet vanaf laat brengen door invloeden van buiten. Stel je voor dat je een machtige oude eik bent, met je wortels diep geplant in Moeder Aarde. Voel je stevige kracht, en dat je gestaag recht naar boven groeit. Je takken mogen misschien draaien en buiten zodra jij je naar het licht keert. Maar je vastbeslotenheid zal maken dat geen wind je uit de koers van je missie kan blazen. Blijf positief, weet wat je prioriteiten zijn en handel daarnaar.

Diana is een Romeinse Maangodin. Ze draagt een zilveren pijl en boog die haar als kind door haar vader Jupiter geschonken werden. Diana houdt ervan haar tijd buiten in de natuur door te brengen. Ze houdt vooral van eikenbomen, en van het beschermen van wilde dieren.