volle maan 2e in boogschutter

Gebeurt er veel om je heen? Heb je ook veel aan -of beter gezegd IN– jouw hoofd? Ben je veel in gedachten? Of onrustig? Slaap je slecht? Kun je nogal ongeduldig zijn of raak je snel geïrriteerd?

Hoewel deze Volle Maan in Boogschutter ongeveer 4 weken geleden ook al zijn thema afdraaide, is de energie toch echt anders bij deze Maan. Hadden we vorige keer nog te maken met de “Keep Calm”-energie, bij deze Maan is er zoveel in beweging daarboven in de sterrenhemel dat we hier beneden er horendol van kunnen worden.

Je wilt op de hoogte blijven van al het nieuws, in contact blijven met alle vrienden en kennissen, ook in onze drukke baan de gestelde doelen behalen, er zijn voor iedereen die ons nodig heeft en dan ook nog een leuke partner, vriendin, collega of moeder zijn. Druk, druk, druk. En ohja….. was er ook nog tijd voor jezelf en jouw eigen mooie project?

Ondertussen doe je zoveel dat je van alles maar een beetje doet! Dat dat lang niet altijd genoeg is, wordt ook vaak pijnlijk duidelijk en dat geeft dan weer de nodig emoties en soms zelfs conflicten.

Hoogste tijd om wat patronen te doorbreken dus. Breng rust in je hoofd en in je lijf. Ga mediteren, het huis opruimen, strijken, in de tuin bezig of een wandeling in het bos: wat je kiest maakt niet veel uit zolang jij er maar lekker bij kunt ontspannen. Het vermogen om groots te denken hangt ook in de lucht, dus maak daar gebruik van. Ontdek zo jouw werkelijke prioriteiten, stel jouw doelen en richt daar jouw focus en energie op.

Dat is wat deze Maan in Boogschutter van jou wil: Sta open voor de wereld om je heen, maar laat je niet gek maken en geef voorrang aan dat wat werkelijk belangrijk voor jou is. Je zult zien dat je wanneer je tijd neemt voor jezelf, en zo de kermis in jouw hoofd, lijf en leven weer tot bedaren brengt, je snel weer beter zult slapen.

Hoe ga jij de focus terugpakken?

Laat het me weten!

Liever luisteren?

groet,

Karin

www.astraya.nl