“Ergens diep van binnen weet ik dat mijn weg niet ligt in harder werken.

En ook niet in het “proberen te laten gebeuren” van dingen.

Mijn weg ligt in het proces van nieuwsgierig zijn naar de volgende fase,

In de opwinding van het ontdekken en in het genieten van alles wat op mijn pad komt.”

Een mooie quote die nu al weer een flink aantal maanden op het buroblad van mijn laptop staat. Elke dag start ik ermee op. Ja oké, met een noodzakelijke bak koffie ernaast dan. 🙂  Als je mijn blogs al vaker gelezen hebt, dan heb je ook kunnen lezen hoe begin van dit jaar mijn goede voornemen om er in 2018 eens flink tegenaan te gaan, in duigen is gevallen. Hoe alles genadeloos uit mijn handen is geslagen. Met veel liefde voor mezelf en mijn leven heb ik mezelf een half jaar de ruimte gegeven. In dat halve jaar kwam deze mooie quote meer dan eens voorbij. Ik ben erin gaan geloven en ik ben het gaan uitleven. Nu in december 2018 kan ik niet anders zeggen dan dat ik geniet van alles, van alle mooie mensen op mijn pad en van alle prachtige kansen. Ik ben mega-dankbaar! En daar zie ik het thema van de Nieuwe Maan in Boogschutter in.

We staan weer voor een hele nieuwe Nieuwe Maan in Boogschutter. Ze begint aan haar nieuwe maanronde op vrijdagochtend 7 december om 8:20 uur. Boogschutter geeft altijd veel optimisme en veel vertrouwen. Dus het thema dat ik zie is dan ook: Blijf geloven en blijf nieuwsgierig ontdekken wat er achter jouw horizon ligt. Het is een nieuwe Maan dus zet jouw intenties voor de komende maanronde met dit in jouw achterhoofd.

Mars en Neptunus

Normaliter komt er met deze maan veel naar buitengerichte energie. Maar met deze maanronde hebben we wat stoorzenders in de Kosmos. Dit keer hebben we nl. ook te maken met een grote invloed van een samenstand tussen Mars en Neptunus. Die geven weer een extra randje aan het thema van deze Maan. De beide planeten zijn onderling al zeer verschillend van aard en samen staan ze op gespannen voet met de Maan/Zon samenstand. Het kan voelen alsof je maar geen focus kunt krijgen. Vandaag is er dit en morgen dat. Er is veel versnipperde energie en aan het einde van de dag ben je moe en heb je nergens zin meer in. Dat kan veel frustratie opleveren.

Mocht je vanuit die frustratie iets of iemand willen slaan: NIET DOEN! Probeer de energie te kanaliseren. Ga hardlopen of naar de sportschool om het hoofd even leeg te maken. Je kunt er ook voor kiezen lief voor jezelf te zijn. Neem een bad of ga een avondje Netflixen. Op tijd naar bed en een goede nacht doorslapen, kan ook nog wel eens wonderen doen. Overigens is de combi Mars/Neptunus ook zeer goed geschikt voor energiewerk. Een Reikibehandeling bijvoorbeeld.

Mercurius

Daarnaast is ook Mercurius op donderdag 6 december weer van richting gedraaid en zal weer vooruit gaan lopen. Hij staat nu nog even stationair op dezelfde graad als waarop hij gedraaid is, dus ook vanuit Mercurius is nog niet veel outgoing energie te verwachten. Omdat hij in zijn omgekeerde gang Schorpioen in is gelopen, is er wel veel diepgaande reflectie op alles wat je bedacht had. Vanaf volgende week maandag begint hij langzaamaan weer op stoom te komen. Het kan zijn dat je tot aan de Kerst allerlei plannen en kwesties gaat bijstellen met jouw nieuw opgedane inzichten.

Al met al is het een Nieuwe Maan die vanwege de Boogschutter-energie vooruit wil, maar eigenlijk een wat blurry zicht heeft en geen focus kan vinden. Geef je over aan de blur en laat jouw dromen en fantasie maar even gaan. Zie waar ze jou heen brengen. Schrijf dat op en wellicht is straks, wanneer de Zon naar Steenbok gaat en daarmee de realiteit weer scherp in beeld staat, wel een heel nieuw project geboren. 😉

Blijf geloven, blijf ontdekken en behandel jezelf met zachtheid.

Wat wil jij ontdekken achter jouw horizon? Laat het me weten. Ik hoor het graag.

Hoe deze NIEUWE MAAN in Boogschutter zich concreet kan laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar deze Nieuwe Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 15°07 Boogschutter in valt. Ook de plaatsing van de planeten Mars en Neptunus op 13°33 resp. 13°44 zijn interessant om te bekijken.

GRATIS DOWNLOAD!

Wil je hier meer over weten? Dat kan! Sinds kort kun je mijn E-Book “Zie jezelf terug in jouw eigen Sterrenkompas” downloaden. Het E-Book geeft in 4 simpele stappen een inleiding in jouw geheel eigen persoonlijke horoscoop. Hiermee ontdek je jouw Zon, Maan en Ascendant in jouw horoscoop. Er zitten uitknipvellen bij waarmee je gemakkelijk jouw eerste stappen in de astrologie zet. Wil je meer informatie of gelijk jouw eigen gratis exemplaar aanvragen? Klik HIER.

WINACTIE! Met het downloaden van jouw exemplaar van mijn E-Book kun je ook meedoen aan de winactie! Hoe kun je winnen? Dat lees je bij de downloadlink van het E-Book. Snel downloaden dus!

Je kunt een gratis ticket voor deelname aan mijn online cursus Find your LoveMatch made in Heaven winnen (t.w.v. 47,-). Het is een boeiende reis voor singles maar zeker ook een reis vol met aha-erlebnissen voor relatiepartners. HIER lees je er alles over.

Inschrijven voor het 2-wekelijkse Magazine Astraya’s Sparkles

 Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn 2-wekelijkse magazine Astraya’s Sparkles. Je krijgt dan het magazine Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor het magazine Astraya’s Sparkles is vernieuwd en is nu super eenvoudig geworden. Je kunt je HIER inschrijven. Wees welkom!

Een fijne nieuwe Maanronde gewenst!

Groet, Karin