De Herfst neemt geheel in eigen stijl afscheid. Het is grijs buiten en het regent. Nog een paar uurtjes en dan draagt de Herfst het stokje over aan Koning Winter. Hoewel volgens de meteorologen de winterse omstandigheden nog wel even wegblijven, maken we het binnenshuis lekker warm en feestelijk voor de komende feestdagen.

De winter begint zodra de Zon het teken Steenbok inschuift en dat is dit jaar op vrijdag 21 december om 23:23 uur. Deze stand wordt ook de Zonnewende genoemd en is een belangrijk keerpunt in de tijd. Het is namelijk het punt waarop we de kortste dag en langste nacht hebben. Na deze dag worden de dagen weer langzaam langer en komt daarmee het licht weer terug. De terugkeer van het licht vieren we met het branden van kaarsen en andere lichtjes, zowel binnen als buiten. En dat maakt het allemaal zo heerlijk gezellig!

In deze periode hoor je op de radio niet alleen veel kerstmuziek maar ook die fijne verzamel hitlijsten. Zelf ben ik opgegroeid in de jaren 80 en ik vind het heerlijk om die muziek dan weer terug te horen. Ik zing die nummers allemaal mee! Toch was er de afgelopen dagen 1 nummer waar ik niet omheen kon. Tussen alle kerstnummers en golden oldies door kwam Pink! met haar Million Dreams. En daarin hoor ik een mooie uitnodiging voor deze Winter om je weer te verbinden met je eigen innerlijke licht. En om deze te gaan uitdragen.

‘Cause every night, I lie in bed
The brightest colors fill my head
A million dreams are keeping me awake
I think of what the world could be
A vision of the one I see
A million dreams is all it’s gonna take
Oh, a million dreams for the world we’re gonna make

Refrein uit Million Dreams van Pink!

 

(Hier alleen het refrein, maar eigenlijk is de tekst van het hele liedje prachtig en een aanrader om te luisteren.)

Vanwege mooie en harmonieuze verbindingen van Venus met Neptunus en Mercurius met Jupiter bij de start van deze Winter kunnen we ons verbinden met onze dromen en een antwoord krijgen op de vragen als: Hoe ziet jouw ideale wereld eruit? Wat kun jij doen om de wereld mooier te maken? Ook al is het maar een klein beetje? Hoe kun jij jouw innerlijk licht laten stralen?

Wat je ook doet deze winter:

Geniet volop van het licht in jezelf en laat het schijnen voor jou en jouw naasten.

Hoe de genoemde planeetstanden zich concreet kunnen laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar de planeten doorheen lopen in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing van de samenstand tussen Mercurius en Jupiter is te vinden in het huis waar 9° Boogschutter in valt. Ook de plaatsing van de planeten Venus en Neptunus op 14° Schorpioen en Vissen zijn interessant om te bekijken.

GRATIS DOWNLOAD!

Wil je hier meer over weten? Dat kan! Sinds kort kun je mijn E-Book “Zie jezelf terug in jouw eigen Sterrenkompas” downloaden. Het E-Book geeft in 4 simpele stappen een inleiding in jouw geheel eigen persoonlijke horoscoop. Hiermee ontdek je jouw Zon, Maan en Ascendant in jouw horoscoop. Er zitten uitknipvellen bij waarmee je gemakkelijk jouw eerste stappen in de astrologie zet. Wil je meer informatie of gelijk jouw eigen gratis exemplaar aanvragen? Klik HIER.

 WINACTIE! 

Met het downloaden van jouw exemplaar van mijn E-Book kun je ook meedoen aan de winactie! Hoe kun je winnen? Dat lees je bij de downloadlink van het E-Book. Snel downloaden dus!

Je kunt een gratis ticket voor deelname aan mijn online cursus Find your LoveMatch made in Heaven winnen (t.w.v. 47,-). Deze start op 7 januari 2019 en is een boeiende reis voor singles maar zeker ook een reis vol met “aha-erlebnissen” voor relatiepartners. HIER lees je er alles over.

 Inschrijven voor het 2-wekelijkse Magazine Astraya’s Sparkles

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn 2-wekelijkse magazine Astraya’s Sparkles. Je krijgt dan het magazine Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

 Inschrijven voor het magazine Astraya’s Sparkles is vernieuwd en is nu super eenvoudig geworden. Je kunt je HIER inschrijven. Wees welkom!

 Een warme en sprankelende Winter gewenst!

 Groet, Karin