Kerstkaarten, Kerstballen, Kerstboom, Kerstlichtjes en Kerstinkopen voor het Kerstdiner en zelfs Kerst-wc-papier! We zijn maar wat druk met de die aanstaande Kerstdagen! We maken het warm en gezellig in huis en voor het Kerstdiner nodigen we onze dierbaren in ons huis uit om samen gezellig te smullen van al het lekkere Kersteten. Liefde, geborgenheid en heerlijk voedsel. Wat zouden we meer willen?

Euhm…. Meer tijd om alles op tijd rond en vierkant te krijgen. Verkeersregelaars op de parkeerplaatsen voor de supermarkten! Eigenlijk ook wel ín de supermarkten en bij de kassa’s! Cadeau’s die op tijd geleverd worden. En wat dacht je van die 2 familieleden die elkaar zo gezegd “gedogen” maar die je niet naast elkaar moet zetten bij het diner? Veel stress en veel emoties rondom de Kerstdagen. En wat denk je? Dan hebben we ook nog een Volle Maan. In Kreeft nog wel!

We hebben zaterdag 22 december 2018 om 18:48 uur een exacte Volle Maan in Kreeft. Dat is een  Maan die het liefst rustig zou willen wegkruipen. Met een warme chocomelk en een doos bonbons. Deze Maan is de Koningin van de Gevoelswereld. En die wereld kan behoorlijk roerig zijn deze dagen. Nog net even voor de Kerst goed en wel begint. Deze Maan nodigt je uit om te voelen. Om jezelf af te vragen waar jij je het fijnst bij voelt. Wat brengt voor jou échte geborgenheid? Wat heb je nodig om jezelf veilig te voelen?

Met de Zon in Steenbok die tegenover deze Maan in Kreeft staat kun je nog wel eens stoer doen. Deze praktische, geduldige en emoties-aan-de-kant-schuivende Zon, kan nog wel van pas komen als je door de supermarkt op jacht bent naar dat laatste dingetje voor het Kerstdiner, maar deze Maan wil toch wat anders. Ze wil dat je jouw stoere kant even laat zijn voor wat die is en bewust contact maakt met jouw gevoel. Anders gaat deze Maan-energie toch ergens wroeten, met veel irritatie als gevolg. Kun je beter voor zijn. Geloof mij. 🙂

Maanvoedsel

Hoewel we deze dagen bij het woord voeding vooral denken aan die kalkoen of aan dat wat we op het gourmetstel kunnen leggen, wil deze Maan in Kreeft ook dat je eens nadenkt over jouw voeding. Voed jij je bewust? In kwaliteit en hoeveelheid?  En voed jij niet alleen jouw lijf, maar ook jouw geest voldoende?

We hebben nog steeds te maken met die mooie verbindingen van Venus met Neptunus en Mercurius met Jupiter. Dit zijn mooie planeetstanden om jouw dromen en idealen te noteren. Jupiter in Boogschutter is erbij dus droom gerust groots. Filosofeer er eens over. Misschien kun je er tijdens de komende dagen met iemand over van gedachten wisselen. En vergeet dan niet om er ook over te voelen. Wat heb je nodig om het voor elkaar te krijgen? Wat zou je moeten investeren of opgeven? Hoe voel jij je daarbij? Zou het je buikpijn geven? En wat nou als je toch eens die hele stoere (remember: Zon in Steenbok) keuze zou maken?  Wat zou je dan voelen? Zou je dan niet een heel klein beetje trots op jezelf zijn?

Blijf de komende dagen in contact met jezelf. Geef jezelf wat je nodig hebt.

Ik wens je heel fijne, rustige en warme Kerstdagen!

Hoe deze Volle Maan in Kreeft zich concreet kan laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar de planeten doorheen lopen in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing van deze Volle Maan vind je in de huizen waar 0°49 Kreeft en Steenbok in vallen. Ook de samenstand tussen Mercurius en Jupiter is interessant en die is te vinden in het huis waar 10° Boogschutter in valt. De plaatsing van de planeten Venus en Neptunus op 14° Schorpioen en Vissen zijn ook interessant om te bekijken.

GRATIS DOWNLOAD!

Wil je hier meer over weten? Dat kan! Sinds kort kun je mijn E-Book “Zie jezelf terug in jouw eigen Sterrenkompas” downloaden. Het E-Book geeft in 4 simpele stappen een inleiding in jouw geheel eigen persoonlijke horoscoop. Hiermee ontdek je jouw Zon, Maan en Ascendant in jouw horoscoop. Er zitten uitknipvellen bij waarmee je gemakkelijk jouw eerste stappen in de astrologie zet. Wil je meer informatie of gelijk jouw eigen gratis exemplaar aanvragen? Klik HIER.

WINACTIE! 

Met het downloaden van jouw exemplaar van mijn E-Book kun je ook meedoen aan de winactie! Hoe kun je winnen? Dat lees je bij de downloadlink van het E-Book. Snel downloaden dus!

Je kunt een gratis ticket voor deelname aan mijn online cursus Find your LoveMatch made in Heaven winnen (t.w.v. 47,-). Deze start op 7 januari 2019 en is een boeiende reis voor singles maar ook zeker een ontdekkingsreis vol met “aha-erlebnissen” voor relatiepartners. HIER lees je er alles over.

Inschrijven voor het 2-wekelijkse Magazine Astraya’s Sparkles

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn 2-wekelijkse magazine Astraya’s Sparkles. Je krijgt dan het magazine Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor het magazine Astraya’s Sparkles is vernieuwd en is nu super eenvoudig geworden.

Je kunt je HIER inschrijven. Wees welkom!

Een fijne Volle Maan gewenst!

Groet, Karin