Nieuwe Maan in Kreeft

We staan weer vlak voor de Nieuwe Maan in Kreeft. En één van de bijzondere eigenschappen van deze Nieuwe Maan is dat ze samen komt met een gedeeltelijke zonsverduistering. Dit is de eerste eclipsmaan van een serie van drie is deze zomer. De volgende eclipsen vinden plaats op 27 juli (een maansverduistering) en op 11 augustus en deze laatste is net als deze ook weer een (gedeeltelijke) zonsverduistering.

Dit keer hoef je geen stoel in de tuin te zetten om te gaan kijken, want de zonsverduistering is slechts zichtbaar – als het al zichtbaar is –  in het zuidelijkste deel van de aardbol zoals in het zuiden van Australië en Antarctica. Oké, als je daar toevallig wel bent, dan is het altijd bijzonder om te gaan kijken. Vergeet dan in ieder geval niet om goede oogbescherming mee te nemen!

Maar ondanks dat we het niet kunnen zien is het wel een Maan die te voelen is! Elke Nieuwe Maan is een goede nieuwe start om nieuwe intenties te zetten om deze te manifesteren. Een Nieuwe Maan die ook een eclipsmaan is, geeft een superkracht aan jouw intenties. Het is dubbel zo krachtig!

We hebben dus een Nieuwe Maan in Kreeft op vrijdag de 13e juli om 4:48 uur in de ochtend. Het is een Maan die het verlangen koestert om thuis te zijn en thuis te komen. Om te koesteren en gekoesterd te worden. Om de liefde te voelen en te voeden.

Deze Nieuwe Maan staat in een mooie driehoek met Neptunus en Jupiter. Een groot waterdriehoek. Wat een enorme emotionaliteit en een aanvoelend vermogen met zich mee brengt. We staan meer open voor indrukken van zowel binnenuit als buitenaf. En voor zichtbare stromen en die onzichtbare onderstromen. Bovendien krijgen we hiermee de mogelijkheid om onze emoties in te zetten voor creatieve brainwaves. Het vraagt wel dat je je niet laat overspoelen door alle emoties en gevoelens.

Maar daarvoor krijgen we de hulp van een andere mooie driehoek die ook aanwezig is in de horoscoop van deze Nieuwe Maan: Het grote aardedriehoek. Deze geeft ons het cadeau om nou juist met die mooie eigen creatieve brainwaves aan de slag te gaan en om ze concreet te maken.

Overigens kan het onder invloed van de Zon en Maan die tegenover Pluto staan wel voorkomen, dat je wat terugdeinst op het moment dat je jouw binnenwereld wilt delen met de buitenwereld. Je kunt je erg kwetsbaar voelen. En je kunt ervoor kiezen om het toch maar liever binnen te houden.

Toch wil ik je uitdagen om thuis te komen bij jezelf. Om de kracht en het vertrouwen in jezelf te voelen. En vanuit die kracht jouw kwetsbaarste, puurste en mooiste zelf te zijn!

Tot slot wil ik nog even noemen dat de volgende eclips van 27 juli a.s. een Maansverduistering is. Dat deze zichtbaar is in Nederland. We hebben hier helaas niet de beste stoelen, maar het is altijd een bijzonder fenomeen. Ben je toevallig op dat moment op vakantie in Griekenland of Turkije dan heb je al aanzienlijk betere plekken. Bijzonder bij deze Maansverduistering is dat de Maan een rode gloed krijgt (zgn. bloedmaan dus) én Mars –de rode planeet- ook nog eens goed zichtbaar is, vlakbij en helderder dan ooit. Blok je agenda maar alvast, want vanaf ongeveer 21:30 uur tot 23:15 uur is het showtime!

Hoe deze NIEUWE MAAN in Kreeft zich concreet kan laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar deze Nieuwe Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 20 graden Kreeft in valt. Wil je hier meer over weten? Laat het me weten, dan kijken we naar wat ik voor je kan betekenen. Je vindt HIER mijn contactformulier. Of bekijk HIER mijn aanbod.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan HIER. Wees welkom!

Een creatieve en liefdevolle nieuwe Maansronde gewenst!

Groet,

Karin