Nieuwe Maan in Leeuw Spelen en ontdekken door Astraya Astrologie

En heb jij 2 weken geleden ook zo genoten van die mooie roodkopere Maan? De verduistering van de Maan was goed zichtbaar. En ook Mars was goed zichtbaar! Nog steeds eigenlijk. En niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar. Ik heb ook die Mars gevoeld hoor! De Volle Maan van twee weken geleden stond in het teken van verandering en persoonlijke doorbraken. Met de komende Nieuwe Maan hebben we nog een kans om die persoonlijke veranderingen verder vorm te geven.

Zaterdag, een paar minuten voor het middaguur, hebben we weer een gloednieuwe Nieuwe Maan. Het is de derde en daarmee dan ook de laatste uit de eclipsenserie van deze zomer. De verduistering is alleen zichtbaar in de noordelijke regionen van de wereld. Noord-Scandinavië bijvoorbeeld.

Nieuwe Maan in Leeuw

We heben een Nieuwe Maan in Leeuw. Dit is het teken van de creatieve expressie. Dus als jij een roep in jezelf voelt om te laten horen of te laten zien wat er van binnen in jou borrelt dan heb je met deze Maanenergie een goede tool om die behoefte vorm te geven.

Hoewel de Maan in Leeuw van de grootse meeslepende gebaren is, verwacht ik deze nu niet. We hebben immers nog altijd 6 planeten retrograde lopen. Het is meer een soort voorbereidende tijd dan dat we echt al de veranderingen kunnen gaan inzetten. Met de retrograde Mars kun je het gevoel hebben van een slakkengangetje en dat het allemaal maar niet wil opschieten. En dat kan weer tot ongeduld en irritatie leiden. Maar helaas moeten we accepteren dat we niet op topsnelheid kunnen gaan nu deze planeet achteruit loopt. We moeten accepteren dat we een rivier nou eenmaal niet kunnen duwen. Besef dan dat je met deze retro-energie wel goede uitgebalanceerde en weloverwogen keuzes kunt maken. En dito acties kunt inplannen. Laat je dus niet verleiden tot overhaaste stappen, maar blijf geduldig en bewaar jouw innerlijke harmonie.

Spelen en ontdekken

Met 6 planeten in tekens die zich kenmerken door vaste energie kan het zijn dat je vasthoudt aan de patronen zoals die in je leven plaatsvinden. Daarbij staat Pluto in een verhouding tot de Nieuwe Maan waarbij je het gevoel kunt hebben dat je niet voor of achteruit kunt. Alsof er geen enkele verandering mogelijk is. Alsof je vast zit. In werkelijkheid is er altijd een uitweg en ben je het toch vaak zelf die vasthoudt. Aan zaken, mensen, situaties. Ga eens bij jezelf na wat je denkt niet los kunnen of mogen laten. En vooral ook waarom? Welke behoefte zit daaronder? Of is het juist angst die jou op jouw plek houdt?

Het is een ideale tijd om in jezelf te ontdekken wat je werkelijk nodig hebt. Neem even de rust en de ruimte voor jouw innerlijke reflectie. Zo maak je contact met jouw gevoel en kun je er de juiste woorden aan geven. Speel in gedachte met de diverse mogelijkheden. Voel je als een kind zo vrij om te spelen en te ontdekken. Voel wat jou écht plezier zou brengen. Omarm het opkomende enthousiasme. En bekijk dan welke keuzes je moet maken om jouw borrelende binnenwereld naar buiten te brengen.

Heb jij al plannen om van jezelf te laten horen? Ik hoor het graag!

Hoe deze NIEUWE MAAN in Leeuw zich concreet kan laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar deze Nieuwe Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 18 graden Leeuw in valt. Wil je hier meer over weten? Laat het me weten, dan kijken we naar wat ik voor je kan betekenen. Je vindt HIER mijn contactformulier. Of bekijk HIER mijn aanbod.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan HIER. Wees welkom!

Een fijne Nieuwe Maanronde gewenst!

Groet,

Karin