Volle Maan in Vissen - Astraya Astrologie       

Nog even… Even volhouden, want we zijn er bijna doorheen. De laatste loodjes van de retrograde zomer. De zomer van 2018 met 3 eclipsen, een bloedmaan en al die planeten die achteruit lopen. De tijd ging snel, er borrelde veel, maar echt stappen vooruit maken, nee dat lukt niet. Het kon maken dat zelfs de meest geduldige persoon geïrriteerd rond liep. Inmiddels zijn we door de eclipsen heen en staan we weer voor een Volle Maan. Eentje die dit keer onderdeel uitmaakt van een zogenoemde Vlieger. En dat is een fijne en positieve constellatie die ons uitdaagt om een ware hoogvlieger te worden!

We staan weer voor een Volle Maan in Vissen. Exact op 26 augustus 2018 om 13:56 uur. Normaliter een Volle Maan waarbij we veel aanvoelen en openstaan voor allerlei prikkels. Maar dit keer heeft deze Volle Maan in Vissen met die bijzondere Vlieger de nadruk liggen op de tegenoverliggende Zon in Maagd. Die maakt het geheel juist een stuk praktischer en concreter. Hiermee kun je heel geïnspireerd en gedisciplineerd aan het werk gaan.

In de afgelopen 2 weken, de fase net na de Nieuwe Maan in Leeuw heb je kunnen spelen met de mogelijkheden om zo te onderzoeken hoe jij jouw innerlijk licht naar buiten toe kunt te tonen. Waarschijnlijk heb je inmiddels een heel goed beeld gekregen van de mogelijkheden en wat er goed aanvoelt. De planeten staan met deze Volle Maan goed om nu te kiezen en te organiseren wat ervoor nodig is.

Aarde driehoek

In de Vlieger zit een driehoek met planeten in de aardetekens. Hiermee is niet alleen het aardeteken Maagd belangrijk, maar ook Saturnus in Steenbok en Uranus in Stier. Dit aarde(nde) driehoek brengt vooral kalmte en rust. En laten we dat nou net goed kunnen gebruiken.

Het aardedriehoek is gericht op stabiliteit en op concrete en vaak ook materiele doelen. Het brengt een praktisch inzicht en veel inspiratie met zich mee. Daarbij komt ook nog dat de Volle Maan in Vissen in de kop van de vlieger staat en daarmee wordt het doel nog beter afgestemd op de innerlijke of uiterlijke vraag die je nu zo goed kunt horen. Luister maar eens. Dus als je met deze bevlogen energie gaat werken kan het zijn dat je niet meer van de wijs te brengen bent. Jouw koers is duidelijk.

Een kritische valkuil

Wel een valkuil met al die nadruk op de Maagd-Zon is dat je wellicht al jouw gedane werk niet eens zo bijzonder vindt. Weet dan dat je te kritisch bent.

Zo zat ik zelf onlangs met 7 andere ondernemende vrouwen bij een samenwerkdag. Links en rechts om me heen hadden de dames allemaal zo’n prachtige eigen website. En dan keek ik op de mijne en bedacht ik me hoe lelijk ik bepaalde stukken vond. En ik wilde er van alles aan veranderen. Totdat één van de dames met zo’n prachtige website tegen me zei dat ze haar website niks aan vond in vergelijking met de mijne. Ik kon alleen maar denken “Waaaat??? Waar heb je het over? Die van jou is zo mooi en zit zo goed in elkaar! Zoveel beter dan de mijne!” Wat bleek uiteindelijk: er waren meer dames die beaamden dat ze de eigen website niet zo mooi vonden in vergelijking met die van de anderen. Terugkijkend was de les van die dag vooral dat we niet over-the-top-kritisch hoeven te zijn op onze eigen creaties. We mogen er juist trots op zijn!

Ga dus jouw gedane werk niet zonder meer weer verwijderen. Maar kijk er eens op een ander moment naar. Of laat een ander ernaar kijken. Je zult zien dat je toch echt met een trotse glimlach naar jouw resultaat mag kijken. Dus laat die vlieger maar op! En laat hem zo hoog mogelijk vliegen!

Welke vlieger ga jij oplaten? Laat het me weten! Ik hoor het graag!

Hoe deze VOLLE MAAN in Vissen met bijbehorende Vlieger zich concreet kan laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar deze Volle Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 3 graden Vissen en Maagd in vallen. Wil je hier meer over weten? Laat het me weten, dan kijken we naar wat ik voor je kan betekenen. Je vindt HIER mijn contactformulier. Of bekijk HIER mijn aanbod.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan HIER. Wees welkom!

Een fijne volle Maan gewenst!

Groet,

Karin