nieuwe maan in maagd

Kun jij het geloven? Dat 2018 alweer voor tweederde voorbij is? En heeft 2018 jou tot dit moment gebracht wat jij gehoopt had? Heb jij kunnen doen wat jij van plan was? Op dit moment hebben we nog nagenoeg een derde van dit jaar over. Nu de retrogrades van Mercurius, Mars en Saturnus voorbij zijn, is er weer wat vooruitgang mogelijk. Voel jij ook dat de trein weer langzaam maar zeker weer in beweging komt? Het voelt voor mij alsof mijn 2018 -plannen een tweede kans krijgen. En met de Nieuwe Maan in Maagd waar we nu voor staan is dat een prachtige energie -een ware kans- om opnieuw uit te stippelen waar we eind dit jaar willen staan.

We staan dus voor een Nieuwe Maan in Maagd. Deze Maan is exact nieuw op zondag 9 september 2018 om 20:01 uur. Het is een Maan die houdt van orde en netheid! Ze let op gezondheid en welzijn en wil zich graag nuttig maken en van dienst zijn voor een ieder die op haar pad komt. Een nieuwe Maan is een zeer goede tijd om intenties te zetten. Dus zet de intenties in op deze punten in jouw leven.

Traditioneel is dit een Maan waarbij we aan de slag gaan met de najaarsopruiming. Want de Maagd energie houdt van een opgeruimd huis en dito hoofd. Dat is ook dit jaar weer een heel goede manier om vorm te geven aan deze nieuwe Maan. Je kunt nu heel goed bepalen wat jou wel of niet meer dient en in dat laatste geval dan ook opruimen. Sta ook eens stil bij jouw gezondheid. Ben je daar tevreden over? Of kun je op dit vlak verbeteringen inzetten? Denk aan gezondere voeding, vaker de fiets nemen, of in de pauze toch weer dat wandelingetje gaan doen. Maar ook de keuze voor bijvoorbeeld deelname aan een yoga- of meditatie-groep of vaker langs de masseur. Het maakt mij eigenlijk niet uit, zolang jij en jouw gezondheid en welzijn er maar bij gebaat zijn.

Jouw dromen laten uitkomen

Daarnaast draagt juist deze Nieuwe Maan veel potentie in zich om jouw dromen te laten uitkomen. Let wel op dat je dit nu niet ziet als geen goede fee met een toverstafje want zo werkt het helaas niet. Het is aan jou om ermee aan de slag te gaan. De planeten zorgen wel voor een flinke steun in de rug. Met de samenstand van de Maan met de Zon in Maagd en nog 5 planeten in Aardetekens is het goed om met deze Nieuwe Maan energie met beide voeten op de grond te blijven en realitische doelen te stellen. Om beter geaard te zijn is de natuur een supergoede optie. Als het weer het toelaat ga dan het bos in of ga de heide op! Breng rust in je hoofd en maak plannen voor meer orde en structuur in je leven. Maak ook contact met die plannen die je had in het begin van dit jaar. Ga er even voor zitten en maak dan een plan van aanpak. (Jeweetwel, zo één met bulletpoints, die je dan na het gedane werk zo fijn kunt afstrepen. Of die leuke gezellige Bullet Journals. Zie hieronder voor een exemplaar waar je in de weer gaat met o.a. washi tape en stickers. Zo wordt het nog leuk! ?)

Veel inspiratie met deze Nieuwe Maan

De energie is nu goed om overzicht te krijgen en om zo jouw droom werkelijkheid te laten worden. De planeten Neptunus, Pluto en Jupiter geven veel inspiratie en staan in een goede relatie met de samenstand van de Zon en de Maan. Na een zomer vol retrogrades kan het zijn dat je het gevoel hebt weer zelf in het zadel te zitten en dat je de teugels zelf in handen hebt. Dus visualiseer en schrijf het op. Bepaal vervolgens reële stappen om daar te komen. Uranus, Saturnus en Venus zijn behulpzaam bij het inzetten van de nodige veranderingen. Uranus kan wat ongeduldig zijn, maar hou focus op de harmonie en ga van daaruit te werk. Gebruik de energie bij deze Nieuwe Maan door jouw intenties te zetten, maak een plan van aanpak en ga ervoor! Maak van 2018 alsnog jouw jaar!

Hoe ga jij met deze Maan werken om jouw dromen te realiseren? Laat het me weten, want ik hoor het graag!

Hoe deze NIEUWE MAAN in Maagd zich concreet kan laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar deze Nieuwe Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 18 graden Maagd in valt. Wil je hier meer over weten? Laat het me weten, dan kijken we naar wat ik voor je kan betekenen. Je vindt HIER mijn contactformulier. Of bekijk HIER mijn aanbod.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan HIER. Wees welkom!

Zie hieronder die gezellige tool om jouw planning fijn op orde te krijgen:

 

 

Een fijne Nieuwe Maanronde gewenst!

Groet,

Karin