nieuwe maan in schorpioenWow wat is er toch veel in beweging! Zie jij dat ook om je heen? Al die veranderingen. Of zie je het zelfs in jouw eigen leven? Ik zie het in ieder geval ook overduidelijk in mijn eigen leven. Wat mij opvalt is dat er enerzijds mensen zijn die door omstandigheden gedwongen worden om een verandering in hun leven toe te passen. En anderzijds zijn er mensen die voor de keuze staan om iets ouds achter te laten en iets nieuws, iets dat beter past in het leven, toe te laten.

In beide situaties herken ik de transformatieve kracht van de Nieuwe Maan in Schorpioen die we zaterdag 18 november zullen hebben. Een Nieuwe Maan is altijd wel een goed moment om iets ouds in te ruilen voor nieuw, maar deze Maan geeft er nog eens een extra slinger aan! Dit is een Maan die prikkelt, trekt en duwt om jou inzichten te bieden in wat je los zou moeten laten om weer beter verder te kunnen. Om het leven te gaan leven zoals jij dat diep in jouw hart wenst.

Als jij ook door de omstandigheden gedwongen bent dan kun je bij deze Maan het gevoel hebben dat je de keuze hebt tussen zwemmen of verzuipen. Of eigenlijk heb je niet eens deze keuze. Verzuipen is immers geen optie! Maar toch kun je met veel ballast aan je benen eerder verzuipen dan dat je vooruit komt. Hoe zeer je ook toegewijd was aan het plan om te zwemmen.

Is dit het geval probeer dan inzicht in de ballast te krijgen en laat het gaan. Verdriet, teleurstelling of frustratie over oude zaken of over zaken die je kwijt bent, houden je op jouw plek en kunnen je omlaag halen. Sluit er vrede mee en probeer vooral vooruit te kijken. En zonder ballast aan jouw voeten gaat zwemmen echt een stuk gemakkelijker. Wellicht is het zelfs mogelijk om die ballast om te bouwen tot een stel zwemvliezen. Bedenk het komende weekend van de Nieuwe Maan eens wat jij daarvoor nodig zou hebben. En wie weet ga jij dan straks als een speer!

Wat ook kan bij deze Nieuwe Maan is dat je erg onrustig bent en voelt dat er radicaal iets moet veranderen. De planeet Uranus is ook deze keer weer van de partij en staat in een lastige verhouding tot de Zon en de Maan. Hierdoor voel je wellicht dat het flink borrelt maar ook dat je nog niet echt grip op de situatie hebt of weet welke acties er nodig zijn.

Kan het zijn dat je eigenlijk niet alles omver wilt gooien omdat het zoveel onrust en chaos brengt? Toch kan dat in dit geval enigszins meevallen. Die rusteloze Uranus heeft momenteel wel een goede band met de gestructureerde Saturnus. Daarmee hou je beter overzicht in de onrust van de veranderingen. Dus daar kun je het komende weekend van de Nieuwe Maan gebruik van maken. Ga er eens over brainstormen en bedenk hierbij wat jij nodig hebt om weer wat tot rust te komen en om het leven te gaan leven zoals jij dat voor ogen hebt.

Welke veranderingen ga jij in gang zetten? Laat het me weten! Ik hoor graag van je!  

Mijn grote verandering van dit moment is natuurlijk de transformatie van mijn website.

Kijk vanaf 18 november  12.00 uur op www.astraya.nl. En laat me weten wat je ervan vindt!

Hoe deze nieuwe Maan in Schorpioen concreet merkbaar kan gaan worden in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door het levensgebied (de astrologische huizen) waar de Nieuwe Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op, dan kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar de “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dit zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Welkom!

Een inzichtvolle en toch kalme nieuwe Maansronde gewenst!

Groet,
Karin