volle maan in stier“Na een langzame start zult u zeer rijk worden” lees ik op het smalle strookje dat uit mijn boek op de grond dwarrelt. Het is een papieren strookje dat ooit in een gelukskoekje gezeten moet hebben. Het strookje is kennelijk in het boek terecht gekomen en het betreffende boek staat ook al jaren onaangeroerd in mijn boekenkast. Ik lees de tekst nog een paar keer. En ik moet toegeven: zo’n belofte dat gedane moeite toch ooit eens beloond zal gaan worden, voelt best lekker. Maar tegelijkertijd vraag ik me af wat er nu eigenlijk beloofd wordt. Zal ik dan ooit veel geld krijgen? Of beloofde dit gelukskoekje dat ooit mijn ogen zouden openen voor alles waar ik het comfortabele gevoel van rijkdom in kan vinden, maar wat je nooit op een bankrekening zult zien staan?

En dat brengt mij bij het thema van de VOLLE MAAN in STIER. Zaterdagochtend zal de Maan weer volledig vol zijn. Daarna neemt ze weer af. Deze Volle Maan vraagt aan je om stil te staan bij de emotionele waarde van al je bezit. Jouw huis, auto, een goedgevulde koelkast enz.. En wat betekent geld voor jou? Waar haal jij jouw gevoel van rijkdom uit? Wat geeft jou het gevoel dat je comfortabel en stabiel in je leven staat? En hoe verhoudt zich dat eigenlijk met jouw gevoel van eigenwaarde?

Venus, de planeet die bij Stier hoort, wordt uitgedaagd door Uranus en die brengt daarmee wat irritatie en rusteloosheid aan de oppervlakte. Ben je bang iets kwijt te raken? En maakt je dat onrustig? Of wil je ook eens lekker van luxe genieten? Maar voel je een remming daarop? Voel je dat je altijd bescheiden moet blijven? Of is het juist het onderbuikgevoel dat jou wil aangeven dat je jouw wensen verwart met wat je écht nodig hebt? En dus onnodige aankopen doet? Of vind je dat je meer verdient dan wat je krijgt en voel je dat het hoog tijd wordt om eens met je manager te gaan onderhandelen?

Het past allemaal bij het thema van deze Volle Maan. Met zowel de Zon, Mercurius als Jupiter in Schorpioen krijg je veel input voor diepgaande gesprekken en overpeinzingen. Het kan je inzichten brengen die een verdieping van je gevoelsleven en eigenwaarde met zich meebrengen. En dat is ook zeer waardevol!

Voor wat dat briefje uit het gelukskoekje betreft, mag ik best concluderen dat ik die langzame start inmiddels wel achter me heb gelaten: Ik haal mijn gevoel van rijkdom uit de relaties met dierbaren, familie, vrienden en kennissen. Ook ben ik dankbaar voor een goede gezondheid, voor alle mogelijkheden die het leven hier in dit gedeelte van de wereld biedt. Voor mijn nooit stilstaande brein die mij het ene creatieve idee na de ander laat bedenken. En ik ben zeker ook dankbaar voor jou als geïnteresseerde lezer die mijn blog-artikelen telkens weer interessant vindt om te lezen.

Dit alles is wat mij betreft niet in geld uit te drukken!

Wat is er voor jou zo waardevol dat het niet in geld is uit te drukken? Laat het me weten. Ik hoor het graag!

Hoe deze waardevolle en inzichtrijke VOLLE MAAN zich concreet kan laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar deze Volle Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 12 graden Stier en Schorpioen in vallen. Ook de oppositie van Venus en Uranus op 25 graden Weegschaal en Ram is daarbij van belang om te bekijken. Wil je hier meer over weten? Laat het me weten, dan kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles vol met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Voel je gewaardeerd en welkom!

Een waardevolle en comfortabele Volle Maan gewenst!

Groet,
Karin