Nieuwe Maan in WeegschaalOoooh heerlijk! Ik sluit mijn ogen en waan me in gedachte bij de volledige kalmte van de yoga op een rustig strand. Natuurlijk in een warm oord. Ik zie het zo voor me. Jij ook? Heb je ook de behoefte om uit te breken uit de druktes van alledag? Het is behoorlijk onrustig momenteel. Een veelheid aan grotere en kleinere zaken spelen op. Ze eisen alle aandacht op. Die moeten dan weer “even” geregeld worden. Ze brengen irritaties en frustraties. En voor je het weet lopen de emoties weer hoog op!

En daar hoor ik dan weer de Nieuwe Maan in Weegschaal! Ze roept zelfs! Ze wil je zeggen dat je beter toch tot 10 kunt tellen om bij die irritaties of frustratie toch de kalmte te blijven bewaren.

Op donderdag 19 oktober om 21:12 uur begint de Maan weer aan haar nieuwe Maansronde vanuit het teken Weegschaal. Dus het is weer tijd om de intenties voor de komende weken weer op te maken en uit te spreken.

Weegschaal is het teken van de harmonie, van in balans blijven, de vrede bewaren, conflicten uit te weg gaan en daar ook compromissen voor kunnen sluiten. En ook van relaties en vriendschappen. Deze Maan laat het licht schijnen op hoe je met jouw relaties en vriendschappen omgaat. Ze wil dat je open en eerlijk jouw eigen behoeften onder ogen ziet en die kenbaar maakt binnen alle vormen van jouw relaties. Ook de relatie met jezelf! Jouw behoeften kenbaar maken is belangrijk voor het bewaren van de balans in de relaties en in jezelf.

Zodra er toch een ergernis de kop op steekt, kijk dan ook eens naar wat de ander daarmee aan jou over jouzelf kan vertellen. Luister je eigenlijk wel naar wat de ander te zeggen heeft? Verwijt je de ander iets? Ben jij daar wel open in? Duidelijk? Eerlijk? Het is vaak zo dat je in de reflectie van de ander veel over jezelf kunt leren. Daarmee werk je dan ook gelijk aan de relatie met jezelf.

Toch hebben we bij deze Nieuwe Maan ook nog een paar onrustzaaiers. De planeet die voor de meeste onrust en irritatie zorgt is Uranus. Dat is een planeet die altijd garant staat voor de nodige opschudding.

Met deze onrustige Uranus voel en zie je – als je er even rustig naar kijkt – duidelijk de beknelling van de dagelijkse structuren en ingesleten patronen. En die moeten worden doorgebroken. Op de schop ermee!

Die beknelling kun je heel sterk voelen wanneer er een vurige wens in jouw hart ligt die eruit wil. Dat kan natuurlijk van alles zijn! Het is jouw behoefte aan meer ruimte voor dit diepe hartsverlangen dat jou onrustig maakt. De plaatsing van Venus is nu ook wat gunstiger hierbij: ze is wat eenzijdiger ingesteld dan normaal en ze geeft Uranus momenteel alle medewerking zolang jij maar luistert naar jouw hart! Verbind je dus met jouw hart, luister ernaar en maak de ruimte die je nodig hebt.  Zonder compromis, volledig en in volle harmonie met de eigenheid van wie jij bent!

Wat doe jij om de balans in jezelf te bewaren? Laat me weten hoe! Ik sta altijd open voor tips! 😉

Hoe deze nieuwe Maan in Weegschaal concreet merkbaar kan gaan worden in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door het levensgebied (de astrologische huizen) waar de Nieuwe Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 26 graden Weegschaal in valt. Uranus staat momenteel opposiet van de Nieuwe Maan en dus in het tegenoverliggende huis/levensgebied. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op, dan kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles vol met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Welkom!

Een kalme nieuwe Maansronde gewenst!

Groet,
Karin