nieuwe-maan-in-steenbok-10

Oud en Nieuw is weer aanstaande en de vraag komt weer boven wat jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn. Natuurlijk zijn er geijkte goede voornemens zoals vaker naar de sportschool of gewoon stoppen met een slechte gewoonte. Ook zijn er veel mensen die geen goede voornemens hebben en het leven maar laten komen zoals het komt.

Toch heb je vast wel wensen voor het nieuwe jaar. Zaken die je wilt oppakken, patronen die je wilt doorbreken of het is juist nodig dat je jouw grenzen duidelijk maakt. Op deze manier zijn constructieve plannen te maken voor het nieuwe jaar en voor de nieuwe Maansronde in Steenbok.

Met de samenstand van de Maan, Zon, Mercurius en Pluto allemaal in Steenbok wil deze Maan vooral dat we “in control” komen en blijven. En dan niet alleen doen alsof, maar dat we dat ook echt zo ervaren. De Nieuwe Maan is een tijd om een nieuwe start te maken en dat valt dus weer mooi samen met de start van een nieuw jaar. Het is daarmee een uitlezen goede tijd om eens na te denken wat je zou kunnen en willen veranderen om weer die grip op je leven terug te krijgen. Of om weer meer orde in de chaos te krijgen. Draag jij onterecht verantwoordelijkheden voor anderen? Doe je dat uit liefde of is het je opgelegd?

We hebben te maken met een energie die ons al snel meer verantwoordelijk laat voelen voor onze taken. Maar ook voor de taken van anderen. Eigenlijk sta je er minder goed bij stil, want de klus moet geklaard worden en je gaat gewoon onverstoord door. Het kan ook komen dat de klusjes bij je neergelegd worden omdat het niet zo duidelijk is bij wie het allemaal thuishoort. Tijd dus om daar paal en perk aan te stellen. Nieuwe Maansronde, Nieuw Jaar, Nieuwe Ronde, Nieuwe Kansen.

Om weer grip te krijgen is het belangrijk om prioriteiten te stellen, weten wat er belangrijk voor je is en wat niet. Ook dat je weet wat jouw eigen verantwoordelijkheden zijn en dat je daar ook voor staat. De verantwoordelijkheden van de ander laat je bij de ander. Het kan zijn dat je daar nog even wat extra uitleg aan moet geven. Wees duidelijk, vastberaden en respecteer vooral jouw eigen grenzen.

Heb jij constructieve plannen voor 2017? Laat het me weten! Ik lees het graag.

Hoe deze Nieuwe Maan in Steenbok concreet merkbaar kan gaan worden in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door het levensgebied waar de Maan (7 graden Steenbok) doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. Heb je geen inzicht in jouw horoscoop, maar ben je wel nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want voor mijn nieuwsbrieflezers kijk ik op verzoek naar hoe de beschreven planeetstand in de individuele horoscoop naar voren komt.

Ben je al lezer van de nieuwsbrief? Tof! Stuur mij dan een mail met jouw verzoek, jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Ik maak dan voor jou een PDF van jouw geboortehoroscoop met de uitleg van de Maanstand in jouw horoscoop. Dit alles krijg je uiteraard op de mail. Ik kijk met veel liefde en dankbaarheid naar jouw horoscoop.

Ben je nog geen lezer? Schrijf je snel in, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles vol met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als DANK voor de inschrijving de downloadlink naar Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de welkomsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Welkom!

Een constructieve Nieuwe Maansronde gewenst!

Groet,
Karin