volle maan in Waterman 2016 6

I spent some time as a narcissist
Hearing the other say: “Look at you, look at you”,
Trying to be so provocative
I said: “Oh yeah, that was me”
All the things I did just to be seen

Outgrown my past and I´ve shed my skin
Letting it go and I´ll start again, start again
Never look back, it´s a waste of time,
I said: “Oh yeah, this is me”

And I´m right here where I wanna be
I said: “Hell yeah! This is me”
Right where I´m supposed to be!

So I took the road less travelled by
And I barely made it out alive
Through the darkness somehow I survived
Tough love, I knew it from the start
Deep down in my Rebel Heart

Fragment uit de song “Rebel Heart” van Madonna (2e couplet en refrein)

Vertaling:
Ik heb enige tijd als een narcist geleefd, hoorde anderen zeggen :
” Kijk jou nou, Kijk jou nou!”, probeerde zo provocerend te zijn
En ik zei: ” Oh ja, dat was ik “
Alle dingen die ik deed om gezien te worden.

Mijn verleden ontgroeid waarin ik mijn huid heb geschaad
Ik laat het achter me en begin op nieuw, begin opnieuw
Kijk niet meer achterom, dat is verspilling van tijd.
En ik zeg: “Oh ja, dit ben ik “

En ik ben daar waar ik wil zijn
Ik zeg: ” Hell yeah ! Dit ben ik”
“Precies waar ik zou moeten zijn!”

Ik nam de weg waarover minder vaak gereisd wordt
Ik kwam er nauwelijks levend doorheen
Op een of andere manier heb ik het door de duisternis overleefd
Sterke voorliefde, dat wist ik vanaf het begin
Vanuit het diepste van mijn Rebelse Heart.

Ben jij net als ik opgegroeid in The Eighties, dan herinner jij je vast nog wel hoe Madonna haar eigen stijl had. Hoe ze door de jaren heen experimenteerde met verschillende stijlen. Inderdaad soms om te provoceren. Maar ook om haar individualiteit te vinden en om deze te tonen. Met haar Zon in Leeuw en Waterman op de Ascendant hoeven we daar eigenlijk niet raar van op te kijken.

Donderdag 18 augustus is er weer een volle Maan en dit keer in Waterman. Deze Maan wil dat je jouw eigen individualiteit gaat omarmen en dat je er trots op bent. Dat je jouw eigen unieke kleurenpallet van idealen, talenten, normen en waarden zal laten zien én dat je daarmee de wereld een klein beetje mooier maakt. Niet alleen Madonna heeft een eigen kleurenpallet, maar iedereen, dus ook jij!

Doordat er bij deze Maan weer veel boven ons hoofd gebeurt, kan de energie rondom deze volle Maan erg onbestendig en schokkerig aanvoelen. Uranus is duidelijk ook van de partij en zorgt ervoor dat je plotseling helemaal klaar kunt zijn met het aanpassen aan andermans verwachtingen. Het geduld is dan gewoon op. Je weet zeker: het moet anders. Een goed gesprek waarbij je reëel blijft en gericht op ieders eigen verantwoordelijkheden kan uitkomst bieden. Provoceer niets en laat je niet provoceren, dan kan er daadwerkelijk ruimte komen om jouw eigen kleuren te tonen.

Bij deze Maan wordt veel gesproken over een Maansverduistering. Technisch gezien is het een BIJNA maansverduistering. Dus eigenlijk is daar net nog geen sprake van. Eclipsen geven aan dat er groei en verandering in de lucht hangt. Bij deze Maan zal er dankzij Uranus een voorproefje op de groei en verandering kunnen plaatsvinden. Dit kan als een soort springplank voor de komende eclipsen-energie gezien kunnen worden. In september zijn er 2 eclipsen te verwachten: Op 1 september bij de Nieuwe Maan in Maagd en op 16 september bij de Volle Maan in Vissen.

Hoe ga jij jouw Rebel Heart uitleven? Of heb jij net een kleur aan jouw pallet toegevoegd? 😉 Ik lees het graag!

Het genoemde liedje van Madonna (in de Avicii uitvoering) kun je hier vinden op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=3funozpON6I

Hoe deze Volle Maan in Waterman met alle bijkomende planetaire energie jou kan gaan beïnvloeden, is terug te vinden in de individuele horoscoop.

Heb je geen inzicht in jouw horoscoop en ben je wel nieuwsgierig? Voor de abonnees van de nieuwsbrief Astraya’s Sparkles draai ik een PDF van de persoonlijke horoscoop en kijk ik mee hoe deze Maan zich zal laten zien. Daarvoor heb ik dan wel jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats nodig.

Ben je nog geen abonnee van Astraya’s Sparkles? Wil je dat wel graag? Leuk! Welkom! Aanmelden kan hier. Of vul het formulier in op de sidebar hiernaast dit blog.

Bij aanmelding voor de nieuwsbrief krijg je als BONUS de pdf “Astraya’s Sparkle Set: 44 affirmatiekaarten om elke dag te stralen” cadeau. Snel aanmelden dus!

Een rustige volle Maan gewenst!

Groet, Karin