nieuwe maan 2 in Leeuw aug 2016

Piekeren, twijfelen, geen keuze kunnen maken, uitstelgedrag. Maar ook lange tenen-gedrag, gevoelig voor kritiek en discussies omdat je voelt dat je onterecht wordt afgewezen…. (Hoe durft hij dat tegen MIJ te zeggen!)

Zeg eens eerlijk: heb jij er ook al last van? Het kan de bijkomende energie van de nieuwe Maan zijn. Maar let op: De tijd rondom een nieuwe Maan is een tijd van het maken van plannen voor de komende maansronde (de komende 28 dagen). Het is een tijd voor het zetten van intenties. Dus maak een lijstje van wat je wél wilt manifesteren.

De nieuwe Maan in Leeuw staat in het teken van levenslust en vreugde. Van het vormgeven van jouw innerlijke vuur. En het laten schijnen van jouw licht met veel zelfvertrouwen, omdat je weet wat je waard bent. Ook omdat je weet dat je daarmee een baken kunt zijn voor jezelf en voor anderen.

Hoewel de pure energie van Leeuw meer zal gaan voor de grootse gebaren en het wagen van de grote sprong, gaat het er bij deze Maan iets bescheidener en meer gecontroleerd aan toe. Deze Maan/Zon samenstand wordt bijgestaan door een harmonieuze verbinding met Saturnus. Dit helpt bij het gestructureerd neerzetten van jouw plannen. Ook om stap voor stap de vreugde te ervaren van elke fase in het verwezelijkingsproces van die plannen.

Met deze harmonieuze verbinding krijgen we ook meer inzicht in onze conditioneringen en hoe we ons aanpassen aan omgeving. Daar is op zich niets mis mee, zolang je doet wat je ook echt zelf wil!

Als je erachter komt dat je teveel concessies doet, dan is dit een mooie tijd om liefdevol -en toch resoluut- aan te geven dat jouw limiet bereikt is. Je wilt weer voluit kunnen leven en jouw eigen helder brandende licht uitstralen.

Wat staat er op jouw intentielijstje voor de komende 28 dagen? Laat het me weten! Ik lees graag jouw reactie.

Hoe jij met deze nieuwe Maan jouw licht kunt vorm geven en laten schijnen, kun je terugvinden a.d.h.v. de positie van de nieuwe Maan in jouw eigen persoonlijke horoscoop. Heb je geen inzicht in jouw horoscoop en ben je wel nieuwsgierig? Voor de abonnees van de nieuwsbrief Astraya’s Sparkles draai ik een PDF van de persoonlijke horoscoop en kijk ik mee hoe de Maan zich zal laten zien. Mail me wel even jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.

Ben je nog geen abonnee van Astraya’s Sparkles? Wil je dat wel graag? Super! Dat kan hier. Of kijk in de sidebar hiernaast dit blog.

Op dit moment ben ik de laatste hand aan het leggen aan de eerste weggever die ik exclusief aan de abonnees van de nieuwbrief aanbied. Nieuwsgierig? Snel aanmelden en je wordt als eerste op de hoogte gebracht!

Ik wens jullie allen een mooie verlichte  nieuwe maansronde!

Groet, Karin