volle maan in Steenbok juli 2016

“Gaat het goed?” Vraagt mijn Buddy uit het Business Programma dat ik volg. “Ja, prima, hier gaat alles goed, wel druk, want mijn dierbaren vragen op dit moment ook mijn hulp en assistentie. Maar dat doe ik natuurlijk met liefde.” antwoord ik.

Natúúrlijk!

Bullshit! Ik kan gewoon geen nee zeggen. Daarom ben ik druk. Ik ben te nieuwsgierig, wil mezelf te graag nuttig voelen en vooral dat gevoel dat ik ze niet moederziel achter kan laten. Zo zonder mijn hulp. Ze zouden dan natúúrlijk reddeloos verloren zijn!

Liever luisteren? Het blog is ook te beluisteren via Soundcloud! (Klik op Soundcloud)

We hebben a.s. woensdagnacht een Volle Maan in het teken Steenbok. Deze Volle Maan wil dat we gaan nadenken over waar we ons allemaal verantwoordelijk voor voelen en of we dat dan ook echt zijn én waar onze grenzen liggen. Natuurlijk om vervolgens enkele van die “vermeende verplichtingen” weer terug te geven en daarbij ook onze grenzen aan te geven. Het gevaar schuilt er namelijk in dat we de belangen van de ander groter maken dan die van onszelf. Je komt dan niet toe aan dat waar je zelf zo graag mee bezig wil zijn. Jouw eigen persoonlijke doelen. En daar kun je ontevreden en chagrijnig van worden. Niet de bedoeling toch?

Bij elke Volle Maan is het interessant om naar ieders persoonlijke horoscoop te kijken om te zien welk levensgebied door de oppositie van de Maan met de Zon wordt aangeraakt. Bij mij valt deze Volle Maan in het 1e huis en de Zon in Kreeft in het 7e huis. Dat geeft een duidelijk thema van “ik en jij & ik”. Met Kreeft op dat “Jij & ik – gebied” zorg ik graag voor de ander. En zéker voor mijn dierbaren.

Wat een opluchting! Een pak van mijn hart! Ik doe het tóch met liefde!

Herken jij die “vermeende verplichtingen”? Of heb jij last van die onduidelijke grenzen? Laat het me weten! Ik lees graag jouw reactie.

Ook nieuwsgierig naar hoe deze Volle maan in jouw horoscoop valt? Voor de abonnees van de nieuwsbrief Astraya’s Sparkles draai ik gratis en voor niks een PDF van de horoscoop en kijk ik mee! Mail me wel even jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.

Ben je nog geen abonnee van Astraya’s Sparkles? Wil je dat wel graag? Super! Dat kan hier. Of kijk in de sidebar hiernaast dit blog.

Dan heb ik nóg een reden voor jou om abonnee te worden: ik ben momenteel aan bouwen aan toffe weggevers die exclusief voor abonnees van de nieuwsbrief te downloaden zijn. Snel aanmelden dus!

Een fijne en verlichte Volle Maan gewenst!

Groet, Karin