jupiter-in-weegschaal-2016

Jupiter, de planeet van optimisme, vertrouwen, levensvisie, idealen, wijsheid, groei en expansie is het teken Weegschaal binnengelopen. De planeet loopt langzaam, blijft zo’n 13 maanden in hetzelfde teken draaien en heeft daarom een goed merkbare invloed. Zo zijn we vanaf september 2015 tot nu bezig geweest met het grondig opschonen en herorganiseren (thema Maagd) van onze levens, huis, lijf, hoofd en hart. Vanaf nu gaat Jupiter zijn licht laten schijnen op alle Weegschaal-aangelegenheden zoals harmonie, balans, alle vormen van relaties, liefde, compassie, schoonheid en diplomatie.

Het komende jaar wil Jupiter van ons dat we harmonie zullen gaan aanbrengen, in balans blijven, openstaan om in contact te gaan met anderen, nieuwe relaties aangaan of oude relaties verdiepen of juist weer oppakken, gevoel voor schoonheid ontwikkelen en rond spreiden. Dat alles met een flinke dot tact en vriendelijkheid.

De behoefte om aardig en leuk gevonden te worden kan ook getriggerd worden bij Jupiter in Weegschaal en daarom moeten we wel oppassen dat we niet vanuit een “pleasing”-behoefte bij onszelf vandaan drijven. Hou jouw eigen balans vast door de stilte op te zoeken en contact te maken met jouw eigen hart om zo jouw eigen behoeften en levensvisie vast te houden.

Tot slot moet ik wel even aanstippen dat we moeten oppassen voor alle zoetigheden…….. Er ligt altijd veel zoetigheid op de schalen van de Weegschaal, maar met Jupiter als hoofdgast van dit festijn blijft het genuttigde lekkers al snel aan de heupen, billen en dijen hangen….. Wees gewaarschuwd!

Hoe Jupiter merkbaar gaat worden in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door het levensgebied dat de planeet in jouw individuele horoscoop aanraakt. Heb je geen inzicht in jouw horoscoop, maar ben je wel nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Welkom!

Stuur mij na inschrijving een mail met daarin jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Ik draai dan graag voor jou een PDF en bekijk dan ook hoe Jupiter zich zal laten zien. Dit alles krijg je op de mail.

Bij alle blogs die ik schrijf mag je als lezer van de nieuwsbrief mij vragen of ik met je mee wil kijken naar de betreffende planeetstand . Ik doe het met veel liefde en dankbaarheid.

Als DANK voor de inschrijving kun je ook mijn “Astraya’s Sparkle Set: om elke dag te stralen” helemaal gratis downloaden. Dit is een pdf met 44 affirmatiekaarten. De link volgt dan na inschrijving.

Veel liefde en positieve groei gewenst!

Groet,
Karin