volle-maan-in-vissen-2016-11

Je kent ze vast wel: die mensen die je een routekaart in de hand kunt geven en toch verdwalen ze pardoes. Zelfs met een navigatiesysteem blijft het tricky en kunnen ze verdwalen. Je kent ook vast wel die mensen die een inwendig kompas lijken te hebben, die altijd de weg weten te vinden, en als ze dan toch een keer dat ene routepaaltje missen, zijn ze niet verdwaald. Nee, die mensen verdwalen niet, die mensen “moeten alleen even kijken welke weg de juiste is om te nemen.”  

Verdwalen bij deze Volle Maan (met Maaneclips) in Vissen. Het kan maar zo gebeuren. Toch wil deze Maan dat je dichterbij het realiseren van jouw dromen en wensen komt. Ze wil je waarschuwen dat je niet verdwaald onderweg. Blijf geloven in jouzelf, jouw dromen en jouw weg.

Heb jij dankzij de energie van de nieuwe Maan in Maagd (op 1 september jl. ) ook zo heerlijk de bezem door jouw leven gehaald? Als je nog geen afscheid heb kunnen nemen van bepaalde zaken, dan is het een aanrader om met deze Maan in Vissen dat alsnog te doen. Bedenk wat het je allemaal gebracht heeft, en zeg DANK voor alle fijne en leuke ervaringen of juist voor de waardevolle lessen. Geef de nog goede spullen aan een goed doel, waardoor ze een tweede leven krijgen. Het is een belangrijke stap om verlichter en zonder die onnodige ballast weer verder te gaan op jouw levenspad. De ruimte die je gemaakt hebt is er voor jou. Voor jouw plannen, wensen en dromen.

Let bij deze Volle Maan op jouw dromen. Je mag best groots dromen. Maak een visionbord. Dat is altijd een mooie tool om jouw dromen beter voor je te zien. Blijf ook altijd in jezelf geloven, in jouw capaciteiten en in jouw plannen. Ook al wordt het door belangrijke partijen niet gezien, of zelfs ronduit ontkent. Ik weet het: het geeft twijfel, onzekerheid en frustratie. Maar blijf geloven in jezelf en verdwaal niet. Gewoon even kijken (en vooral voelen!) welke weg de juiste is om te nemen. 😉

Bij deze Maan ben je ontvankelijker voor alles wat maar gezegd wordt. Maar let op: daar zijn ook valse praatjes bij, of plannen die rooskleuriger voorgeschoteld worden dan ze werkelijk zijn, of wat dacht je van jouw eigen fantasie die met je op de loop gaat en je vanuit angst allerlei enge beelden toont. Het is de kunst om onderscheid te maken tussen wat werkelijkheid is en wat illusie. Dat kan best een uitdaging zijn, want deze Maan komt met een paar onruststokers. Hierdoor kun je in ondoordachte acties stappen of juist blijven hangen in gepieker. Mocht je die onrust voelen, doe een stap terug en breng weer de rust terug. Je kunt ook kiezen voor een wandeling in het bos of langs een meer. Je kunt een lekker bad nemen of naar muziek luisteren. Rust maakt alles weer helder.

De Maan in Vissen wil graag leven in het nu, het “go with the flow”- gevoel. De Zon in Maagd wil met  haar hands-on mentaliteit alles tot in detail voorbereid hebben. Probeer een goede balans hierin te vinden. Realiteitszin is prima, maar overdrijf niet. En andersom: achter dromen aanjagen die niet haalbaar zijn, zullen ook tot niets leiden. Heb vertrouwen in het grote geheel: Als je op de goede weg bent, kun je jouw bestemming niet mislopen. Dat is wat deze Maan wil zeggen. En wie weet kom je onderweg spontaan de mooiste dingen tegen! Zo ben ik ooit “niet verdwaald” in het bos. Volgens mij hebben we wel kilometers in rondjes gelopen om “de juiste weg naar de auto” te vinden. Het werd al schemerig en zo ineens werden we getrakteerd: een stel hertjes kwam langs. PRACHTIG!

Bij welke dromen en plannen laat jij je niet verdwalen? Ik hoor het graag! Laat het me weten!

Wil je een nog concreter beeld van hoe deze volle Maan zich in jouw leven laat zien? Dat kan! Voor mijn nieuwsbrieflezers kijk ik –op verzoek – bij elke planeetstand waar ik een blog over schrijf mee hoe de Maan of planeetstand een uitwerking heeft in de persoonlijke horoscoop.

Ben je al lezer? En wil je meer weten? Leuk! Stuur me dan een mail met jouw verzoek en als ik jouw gegevens nog niet heb, stuur dan ook jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats mee. Ik kijk er graag naar.

Ben je nog geen lezer maar wil je dat wel graag? Supergoed! Inschrijven kan hier! Na de inschrijving krijg je als DANK ook nog de Astraya’s Sparkle-Set gratis. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF format. Direct te downloaden en te gebruiken. Snel inschrijven dus!

Ik wens je een rustige en inspirerende Volle Maan!

Groet,

Karin