welkom-herfst

En ben jij al bijgekomen van die hittegolf van vorige week? Het lijkt alsof de Zomer nog even een eindsprintje wilde trekken. Hoewel voor mijn gevoel de Zomer nog lang niet ten einde is, zal op donderdag 22 september 2016 om 16:21 uur toch echt de Herfst aanvangen. De start van de Herfst wordt gekenmerkt door de Zon die het sterrenbeeld Weegschaal inloopt.

De Weegschaal die mooi symbool staat voor het terugbrengen van de harmonie tussen licht en donker. Het zal natuurlijk niemand ontgaan zijn dat de dagen weer korter worden en de avonden weer langer.  Met de intrede van de Herfst is het ook weer tijd voor rust en voor reflectie. Het is de tijd om de balans op te maken van jouw inzet en jouw resultaten. Zijn de resultaten naar wens? Had je iets anders kunnen doen? Wat je ook concludeert, ga in ieder geval genieten van jouw resultaten, van jouw oogst. Nu is het oogsttijd!

Met het einde van de Zomer kijk ik enigszins met weemoed terug naar die lichte en warme zomertijd. Toch kijk ik ook uit naar al die prachtige kleuren in de natuur.  En met die intense geuren en het gemoedelijke sfeertje in huis ga ik ook dit jaar weer volop genieten van het komende seizoen! Welkom Herfst!

Fijne Herfst!
groet,
Karin