nieuwe-maan-weegschaal-2016

Aanstaande zaterdag, vroeg in de nacht van vrijdag op zaterdag, begint er weer een nieuwe Maansronde. Dat zal om 2.12 uur zijn en de Nieuwe Maan valt in de 9e graad van Weegschaal. Tijd dus om jouw intenties weer te zetten voor de komende Maansronde! En dit wordt een zeer krachtige Maansronde!

In die delen van de wereld waar het minimaal 3 uur vroeger is dan bij ons in Nederland, valt de Nieuwe Maan nog op 30 september en is zij daarmee de 2de Nieuwe Maan in September. Daarom wordt deze Maan in die gebieden een Zwarte Maan genoemd. In Nederland kunnen we daar deze keer niet over spreken, maar de volgende Nieuwe Maan op 30 oktober a.s. in het sterrenbeeld Schorpioen (!) is een rasechte Zwarte Maan in Nederland en Duitsland.

Dit keer valt de samenstand van de Maan en de Zon in het teken Weegschaal. Dat is het teken van balans zoeken, kiezen voor vrede, kalmte organiseren en compromissen sluiten. Het is ook het teken van de sociale contacten en de compassie en de liefde. Het bijzondere van deze Nieuwe Maan is dat de samenstand wordt versterkt door Jupiter! Het is een zeer inspirerende en optimistische samenstand! Jupiter geeft deze Nieuwe Maan een extra dot aan vertrouwen en geloof in toekomstplannen. Ook al dringt de realiteit zich soms ongenuanceerd aan je op, blijf vertrouwen houden en geloven in jouw projecten en toekomstplannen.

De Nieuwe Maan wordt uitgedaagd door Mars, Neptunus en Pluto die een gevoel van onrust en onmacht kunnen geven. Dat kan weer resulteren in opgekropte spanningen, die op hun beurt weer kunnen leiden tot frustraties, onbeheerste woede-uitbarstingen of andere onbezonnen acties. Dat zou een regelrechte verspilling van energie betekenen. Zoek naar een manier om tot vrede of een compromis te komen.

Blijf ook dit keer weer op je hoede voor valse voorstellingen van zaken. Blijf kalm en probeer in alle gevallen jouw waarneming helder te krijgen. Blijf vragen tot alles duidelijk is en ga geen overhaaste keuzes maken.

Ook ben je bij deze planetenstand geneigd tot oordelen en helaas dan ook tot veroordelen. Is er een bekende, familielid, vriendin of collega niet aardig geweest? Kreeg je zomaar een sneer? Zag ze jou niet bij het boodschappen doen? Is ze jouw verjaardag vergeten? Of heb je kritiek gekregen?

Met die eerdergenoemde uitdagende planeten kun je verleid worden om een duistere bril op te zetten en als snel ben je dan aan het oordelen. Voor je het weet zit je in de negatieve spiraal naar beneden. Maar weet dat je altijd de keuze hebt om daaruit te stappen en weer te kiezen voor positiviteit. Kies ervoor om de situatie een liefdevolle invulling te geven. Zou het kunnen dat die vriendin zich niet lekker voelt of zorgen met zich meedraagt? Wellicht is ze daarom net even wat minder enthousiast dan normaal en voelt het enigszins onaardig…. Zou je haar dan eigenlijk niet met alle liefde willen helpen? Vast wel!

Geef iedereen die even wat minder aardig is het voordeel van de twijfel en benader iedereen alsof je een roze bril op hebt. Eigenlijk doe je daarmee vooral jouzelf een enorm plezier omdat je daarmee kiest voor liefde, vrede en positiviteit. Daarmee is het leven net even wat lichter, kalmer en meer ontspannen. Die kalmte kun je zelf meer dan goed gebruiken bij jouw eigen projecten en toekomstplannen! Vanuit rust kun je ook heel scherp in beeld krijgen welke keuzes je moet maken voor jouzelf om bij jouw doel te komen.

Kortom deze Maansronde staat in teken van Love, Peace en de wereld bekijken door een Roze Bril. 

Welke voornemens heb jij voor de komende Maansronde?

Hoe deze nieuwe Maan concreet merkbaar gaat worden in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door het levensgebied waar de samenstand van de Zon en Maan (8 graden Weegschaal) plaatsvindt in jouw eigen individuele horoscoop. Heb je geen inzicht in jouw horoscoop, maar ben je wel nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want voor mijn nieuwsbrieflezers kijk ik op verzoek naar hoe de beschreven planeetstand in de individuele horoscoop naar naar voren komt.

Ben je al lezer van de nieuwsbrief? Tof! Stuur mij een mail met het verzoek, jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Ik maak dan voor jou een PDF van jouw geboortehoroscoop met de uitleg van de Maanstand in jouw horoscoop. Dit alles krijg je op de mail. Ik kijk met veel liefde en dankbaarheid naar jouw horoscoop.

Ben je nog geen lezer? Schrijf je snel in, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles vol met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als DANK voor de inschrijving de downloadlink naar Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF. De link volgt dan na inschrijving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Welkom!

Een liefdevolle en positieve nieuwe Maansronde gewenst!

Groet,
Karin