volle-maan-in-ram-20162

“Net toen de Rups dacht dat het leven voorbij was, werd ze een prachtige Vlinder.”

Als je een beetje bekend bent in de astrologie dan kan het al snel zijn dat je denkt “Huh, het transformatieproces van de vlinder??” De Volle Maan staat in Ram en de Zon in Weegschaal dat is toch een thema dat moet gaan over ik versus wij? Klopt. Dat zou het eigenlijk ook moeten zijn. Maar deze Volle Maan is anders.

Deze Volle Maan draagt zoveel transformerende en manifesterende energie met zich mee dat ik daar niet aan voorbij kan. Je zult dat deze dagen vast en zeker kunnen gaan merken.

De Maan, Uranus, Mars en Pluto staan op het moment van deze Volle Maan op gespannen voet met elkaar. Het kwartet is niet echt happy samen. Dat kan maken dat we plotseling “Hélémaaaal klaar zijn” met iets of iemand. Daarbij kun je dan voelen dat het hier en nu moet eindigen. Je wilt het oude van je afschudden. Of je wilt er alleen vandoor gaan.

Het kan voor flink wat irritatie en frustratie zorgen. Als je je vervolgens met die emotie laat gaan, dan kan het zijn dat het wat rommelig wordt en dat het niet zomaar zonder slag of stoot gaat.

Deze Volle Maan staat in het teken Ram en dat is de planeet van de actie, het avontuur en de strijdvaardigheid. Maar meestal is het zo dat we toch vaak pas in actie komen op het moment dat er iets niet helemaal lekker gaat. Wanneer we ons ergens vervelend bij voelen. Als iets niet gaat zoals het moet gaan.

Deze Maan kan zorgen voor zo’n vervelende por in je zij. Misschien had je die zelfs al eerder gehad. Het is allemaal bedoeld om je in actie te krijgen. Dat je gaat kiezen voor jouw eigen autonomie, vrijheid en passie. En dat je daarbij vooral niet nadenkt over wat de ander en wat de omgeving ervan denkt.

Dus heb je een thema in je leven waarbij je graag enige verandering ziet, dan is het nu de tijd om er een plan voor op te stellen en in actie te komen. Ondanks dat de energie nu ook behoorlijk ongeduldig kan maken en het gevoel kan geven dat je niet stil kunt staan. Dat er hier en nu iets MOET gebeuren. Ram is immers ook het teken van de doeners, die eerst doen en dan pas nadenken. Toch geef ik je het advies: Ga niet onvoorbereid aan de slag, want dan loop je het risico dat je vastloopt of dat je jouw energie gaat versnipperen. Waak ervoor dat je niet vervalt in een reactief patroon. Het is van belang dat de actie vanuit jouzelf komt en blijft komen. Vanuit de passie en het vuur van jouw eigen hart.

Er zit veel avontuur en moed in de Kosmos, een typische planeetstand om bergen te verzetten. Dus ook als je uit jouw comfortzone moet komen, doe dat nu. Mars en Pluto zullen je zeker ondersteunen en je bent bij deze Maan in staat om mooie positieve en diepgaande veranderingen aan te brengen. Net zoals de rups, die zijn gedaante aflegt om een prachtige vlinder te kunnen worden.

Hoe ga jij jouw prachtige vleugels uitslaan bij deze Maan?

Laat het me weten! Ik lees het graag.

Hoe deze Volle Maan in Ram concreet merkbaar kan gaan worden in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door het levensgebied waar de Maan (23 graden Ram) doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. Heb je geen inzicht in jouw horoscoop, maar ben je wel nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want voor mijn nieuwsbrieflezers kijk ik op verzoek naar hoe de beschreven planeetstand in de individuele horoscoop naar voren komt.

Ben je al lezer van de nieuwsbrief? Tof! Stuur mij dan een mail met jouw verzoek, jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Ik maak dan voor jou een PDF van jouw geboortehoroscoop met de uitleg van de Maanstand in jouw horoscoop. Dit alles krijg je uiteraard op de mail. Ik kijk met veel liefde en dankbaarheid naar jouw horoscoop.

Ben je nog geen lezer? Schrijf je snel in, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles vol met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als DANK voor de inschrijving de downloadlink naar Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link volgt dan na inschrijving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Welkom!

Een inspirerende en positieve Volle Maan gewenst!

Groet,
Karin