nieuwe-maan-in-schorpioen-2016

Er staat weer een Nieuwe Maansronde voor de deur en deze wordt gekenmerkt door het teken Schorpioen. Het is de 2e Nieuwe Maan in oktober hier in ons gedeelte van de wereld, dus we hebben daarmee een zgn. Zwarte Maan. Klinkt wel lekker spooky nietwaar? Zo met Halloween? 😉 De komende nachten zullen met deze Nieuwe Maan goed donker en duister zijn.

Omdat deze Maan in het teken Schorpioen plaatsvindt, zijn we onderzoekender en confronterender van aard. De energie is intens. We willen met een bepaalde vastberadenheid tot de kern van iets komen.

Je bent lekker aan de slag met jouw plannen, maar om een of andere reden lukt het even niet zo goed. Je weet het even niet meer. Het lijkt alsof er een dikke mist overheen hangt. Je krijgt maar geen grip. Ergens zit een blokkade. Maar waar?

Daar komt de energie van deze Nieuwe Maan in Schorpioen om de hoek. Deze wil de waarheid en helderheid. Alles wat verborgen is, wordt omhoog gehaald. Niks ligt te diep, de Schorpioen graaft wel door. Net zo lang tot alles helder en duidelijk aan de oppervlakte zichtbaar is. Alle hectiek wordt aan de kant geveegd, alle smoesjes en pretenties gaan ook aan kant, zodat alleen de naakte waarheid overblijft. Want alleen die naakte waarheid is goed genoeg voor de Schorpioen.

Dat kan confronterend zijn, want je komt wellicht in aanraking met kanten van jezelf die je liever verborgen houdt. Voor jouzelf en voor de rest van de wereld. Of je wordt geconfronteerd met een angst of iets waar je flinke schroom voor hebt. Toch zal het je lukken om bij de energie van deze Maan de moed te verzamelen en door die angst heen te gaan.

Want weet dat er veel energie en positiviteit bij deze Nieuwe Maan in de Kosmos hangt. Dus ook al lijkt het soms alsof de elementen je tegenwerken, en denk je dat jouw gedroomde eindresultaat niet meer haalbaar zal zijn, houdt dan toch moed. Want het zijn juist deze dromen die jou de weg zullen wijzen naar jouw eindresultaat. Neptunus onderhoudt bij deze Nieuwe Maan een fijne relatie met de Zon, Maan én met Mercurius, dus let op jouw dromen. Blijf vooral ook hoop houden en geloven in jouw dromen.

Een Nieuwe Maansronde is een nieuw begin en dus weer tijd om onze intenties neer te zetten voor de komende Maansronde.

Om deze intenties te bepalen, kun je jezelf even terugtrekken uit jouw dagelijkse activiteiten en contact maken met jouw intuïtie. Met jouw buikgevoel. Dat kan door middel van meditatie, maar dat kan ook heel goed door bijvoorbeeld het nemen van een heerlijk ontspannend bad. Ga op jouw dromen af, zowel die nachtelijke, alsook jouw dagdromen. Deze kun je nu met die warme Mercurius/Neptunus-relatie goed vertalen. Die dromen leiden jou uiteindelijk in de richting van jouw eigen waarheid.

Hoe ben jij door de mistvelden heen gebroken en dichter bij jouw eigen waarheid gekomen? Laat het me weten! Ik lees het graag.

Hoe deze Nieuwe Maan in Schorpioen concreet merkbaar kan gaan worden in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door het levensgebied waar de Maan (7 graden Schorpioen) doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. Heb je geen inzicht in jouw horoscoop, maar ben je wel nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want voor mijn nieuwsbrieflezers kijk ik op verzoek naar hoe de beschreven planeetstand in de individuele horoscoop naar voren komt.

Ben je al lezer van de nieuwsbrief? Tof! Stuur mij dan een mail met jouw verzoek, jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Ik maak dan voor jou een PDF van jouw geboortehoroscoop met de uitleg van de Maanstand in jouw horoscoop. Dit alles krijg je uiteraard op de mail. Ik kijk met veel liefde en dankbaarheid naar jouw horoscoop.

Ben je nog geen lezer? Schrijf je snel in, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles vol met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als DANK voor de inschrijving de downloadlink naar Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de welkomsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Welkom!

Een verhelderende en ontspannen Nieuwe Maansronde gewenst!

Groet,
Karin