Tjonge wat moesten we eigenlijk toch veel de laatste tijd! We moesten opruimen om oud plaats te laten maken voor nieuw, mensen vergeven, situaties met een roze bril bekijken, ons licht laten schijnen om een baken te zijn voor onszelf en voor anderen en -last but not least- moesten we ook nog door de mistvelden heen onze eigen waarheid zoeken en vinden.

En nu? Nu kun je er even helemaal tabak van hebben! Zin hebben in ontspanning. Even een moment voor jezelf. Sommigen voelen dat heel sterk, anderen vinden het gecreëerde overzicht wel comfortabel en gaan daar dan ook heel erg in op, zonder stil te staan bij de moeheid.

Deze Volle Maan in Stier ziet graag dat je in jouw drukke tijdschema ook eens een momentje voor jezelf inbouwt. Dat jij jezelf eens lekker gaat verwennen en even helemaal tot rust komt. Geef jezelf een time-out en ga lekker de natuur in, of in bad met die heerlijke luxe bruisballen, boek een uitgebreide massage of een dagje sauna. Met een goed boek of een doos bonbons op de bank is ook goed, zolang je maar lekker geniet en ontspant.

Stier is het teken van de kalmte, de rust en het geduld. Hoewel de Stier soms vastberaden zijn taken kan verwerken, routine niet schuwt, hard kan werken, kan het ook gewoon even zin hebben in een time-out. Soms wordt de Stier daardoor lui genoemd, maar het is eigenlijk het weer in balans komen van het harde werken. En is dat nou niet precies dat wat te veel mensen, veel te weinig doen?

Het is Volle Maan en daarbij staat de Zon tegenover de Maan in het teken Schorpioen. Dat is een teken dat de controle graag wil vasthouden. Als je wat meer kunt relateren aan Schorpioen dan kan het zijn dat je wat moeite hebt met het laten vieren van de teugels. Toch is het nu de tijd om de controle even los te laten en jezelf te verwennen. Je hebt hard gewerkt! Het mag!

Wees niet bang dat je straks helemaal geen zin meer hebt om aan de slag te gaan. Het kan zijn dat je juist nu even niet meer zo goed ziet welke stappen je zou moeten zetten om jouw toekomstplannen verder vorm te geven. Wanneer je meer tot rust komt, breng je ook meer rust in jouw denken. Met deze Stier-energie komen er praktische en nuchtere oplossingen. Wellicht ook spannende nieuwe wegen om in te slaan. Daarmee kom je vanzelf weer helemaal in de flow om aan de slag te gaan. Het kan wel zijn dat er een spannende stap gezet moet worden. Maar schuif deze niet gelijk aan de kant. Blijf realistisch dan weet je ook of jouw opgebouwde zekerheden dit kunnen dragen zonder als een kaartenhuis in te storten. Het zou maar zo ontzettend veel plezier kunnen opleveren.

Mocht je voelen dat je even heerlijk een bad wil nemen met die heerlijke bruisballen met stukjes fruit en geurende bloemen erin, laat je dan niet tegenhouden. Ga ervoor en geniet ervan!

Hoe ga jij een momentje tijd maken voor jouzelf en genieten bij deze Maan?

Laat het me weten! Ik lees het graag.

Hoe deze Volle Maan in Stier concreet merkbaar kan gaan worden in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door het levensgebied waar de Maan (22 graden Stier) doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. Heb je geen inzicht in jouw horoscoop, maar ben je wel nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want voor mijn nieuwsbrieflezers kijk ik op verzoek naar hoe de beschreven planeetstand in de individuele horoscoop naar voren komt.

Ben je al lezer van de nieuwsbrief? Tof! Stuur mij dan een mail met jouw verzoek, jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Ik maak dan voor jou een PDF van jouw geboortehoroscoop met de uitleg van de Maanstand in jouw horoscoop. Dit alles krijg je uiteraard op de mail. Ik kijk met veel liefde en dankbaarheid naar jouw horoscoop.

Ben je nog geen lezer? Schrijf je snel in, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles vol met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als DANK voor de inschrijving de downloadlink naar Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link volgt dan na inschrijving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Welkom!

Een ontspannende Volle Maan gewenst!

Groet,
Karin