nieuwe-maan-in-boogschutter-2016

 

Dinsdagmiddag, midden op de dag begint er weer een nieuwe Maansronde. Dat zal om 13:18 uur zijn en de Nieuwe Maan valt in de 8e graad van Boogschutter. Boogschutter is het teken van het optimisme, avontuur en toekomstplannen. Het zal zeker een mooie nieuwe Maansronde betekenen. Het is dus weer tijd voor het zetten van jouw intenties voor de komende paar weken.

De samenstand van de Zon en Maan in Boogschutter moedigt je aan om groots te dromen en het avontuur vol optimisme en vertrouwen aan te gaan.

Toch is er ook wel uitdaging te vinden bij deze Maan en dat wordt veroorzaakt door spanningsaspecten zoals die gemaakt worden met Neptunus en de knopen. De uitdaging zit hierbij erin dat je moet kiezen waar je je op gaat richten en dat is lastig, want eigenlijk gaat je hart uit naar alles! En daar komt dan weer de praktische uitvoerbaarheid om de hoek. Het kan zijn dat het vanwege de hoeveelheid lastig te overzien is, maar ook kan het voorkomen dat jouw idealen te hoog gegrepen lijken en daarom moeilijk de overzien zijn.

Daarbij komt nog eens dat ook Jupiter, die bij het teken Boogschutter hoort, lastig gepositioneerd is. Met deze stand ben je geneigd het spannende avontuur dat Boogschutter voor zich ziet van tafel te vegen en op safe te gaan. Bang om te falen, kan het zijn dat je elk risico uit de weg gaat. Het kan ook zijn dat jouw plan of idee enigszins “out of the box” te noemen is. Daarbij heb je vaak te maken met een algemeen heersende norm. Of je hebt te maken met mensen om je heen, die jouw vuurtje van binnen niet voelen en jou afraden om ermee verder te gaan. En ook al ben je iemand die zich normaal van niets of niemand iets aantrekt, het zal op z’n minst een dilemma opwerpen.

Toch hangt er bij deze nieuwe Maan ook veel inspiratie, briljante ideeën, snel denken en een gevoel van verlangen naar iets nieuws in de lucht. Het zou jammer zijn als daar niks mee gedaan wordt………

Dus blijf positief, hou het optimisme erin en blijf groots dromen. Zie je even niet voor je hoe het allemaal neergezet moet worden? Verlang dan ook niet gelijk inzicht in het complete plaatje. Hou het vertrouwen in jouw dromen vast en bouw geduldig en gestaag stapje voor stapje aan jouw idealen.

Dus laat jij je navigeren door angst of door avontuur? Laat het me weten! Ik lees het graag.

Hoe deze Nieuwe Maan in Boogschutter concreet merkbaar kan gaan worden in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door het levensgebied waar de Maan (8 graden Boogschutter) doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. Heb je geen inzicht in jouw horoscoop, maar ben je wel nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want voor mijn nieuwsbrieflezers kijk ik op verzoek naar hoe de beschreven planeetstand in de individuele horoscoop naar voren komt.

Ben je al lezer van de nieuwsbrief? Tof! Stuur mij dan een mail met jouw verzoek, jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Ik maak dan voor jou een PDF van jouw geboortehoroscoop met de uitleg van de Maanstand in jouw horoscoop. Dit alles krijg je uiteraard op de mail. Ik kijk met veel liefde en dankbaarheid naar jouw horoscoop.

Ben je nog geen lezer? Schrijf je snel in, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles vol met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als DANK voor de inschrijving de downloadlink naar Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de welkomsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Welkom!

Een positieve en toekomstgerichte Nieuwe Maansronde gewenst!

Groet,
Karin