volle-maan-in-tweelingen-op-14-december-2016-1-docx

In de nacht van dinsdag op woensdag 14 december om 1:07 uur hebben we weer een Volle Maan. Dit keer vindt de Volle Maan plaats in het teken Tweelingen. Dat is een lucht teken. Het is ook een luchtig teken. De Tweelingen-energie is vooral ook erg wendbaar en soms ook vluchtig. Daarom zou het maar zo kunnen voorkomen dat je bij deze Maan wat moeite hebt om je te concentreren.

Het kan zijn dat je snel afgeleid bent door te veel dingen aan je hoofd. Je kunt het gevoel hebben alsof er teveel laadjes openstaan. Dat kan een ongericht gevoel geven.

Met de Zon in Boogschutter die nog in samenstand staat met Saturnus kan het ook zijn dat er veel mensen aan je trekken of dat je veel verantwoordelijkheden draagt en dat die nou net allemaal tegelijk moeten komen. Althans zo kan het lijken.

Heb je een wat steviger Saturnus in jouw horoscoop dan kan het zijn dat je op een bepaald vlak in meer of mindere mate gedesillusioneerd bent geraakt en moeite ondervindt om nog in jouw toekomstplannen te geloven. Alsof je vastzit en niet meer weet hoe eigenlijk verder te gaan.

Deze Volle Maan in Tweelingen maant je om structuur aan te brengen. En om grenzen te stellen, zodat je weer meer gefocust kunt zijn. Ze wil ook dat je plezier blijft houden in alles wat je doet! De Maan wil dat je eens luchtiger kijkt naar bepaalde kwesties in je leven en dat je er een flinke scheut humor doorheen draait.   

Er hangt ook veel constructieve energie in de lucht met Jupiter en Mars, die deel uitmaken van een groot luchtdriehoek met de Volle Maan in Tweelingen. Zo’n groot luchtdriehoek geeft positiviteit, optimisme en ook veel denkkracht. Dus sluit je af (al dan niet letterlijk door jezelf op te sluiten) en loop alle opties nog eens na. Speel met die verschillende opties. Ook al lijken ze nog zo onhaalbaar. Speel ermee en zie wat het brengt. Misschien smeed je juist zo wel de beste plannen!

Door de toevoeging van Jupiter en Mars in het grote luchtdriehoek weet je feilloos hoe je de concepten en plannen moet gaan doorpakken en neerzetten. Je zult zien dat het enthousiasme, optimisme en het geloof in jouw toekomstplannen zeker weten weer terugkomt.

Aan welk idee geef jij een nieuwe zwieper? Schrijf het in de reactieruimte hieronder of mail het me. Ik hoor het in ieder geval graag.

De beschrijving van de werking van deze Volle Maan in Tweelingen is een algemene duiding die voor iedereen merkbaar kan zijn. Ongeacht welk sterrenbeeld je hebt. Hoe jij deze Maan concreet in jouw leven kunt gaan ervaren zal voor een groot deel afhankelijk zijn van de het levensgebied waar de Maan (22 graden Tweelingen) en de rest van de planeten doorheen lopen in jouw eigen individuele horoscoop. Heb je geen inzicht in jouw horoscoop, maar ben je wel nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want voor mijn nieuwsbrieflezers kijk ik op verzoek naar hoe de beschreven planeetstand in de individuele horoscoop naar voren komt.

Ben je al lezer van de nieuwsbrief? Tof! Stuur mij dan een mail met jouw verzoek, jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Ik maak dan voor jou een PDF van jouw geboortehoroscoop met de uitleg van de Maanstand in jouw horoscoop. Dit alles krijg je uiteraard op de mail. Ik kijk met veel plezier naar jouw horoscoop.

Ben je nog geen lezer? Schrijf je snel in, want dan krijg je:

  • de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles vol met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent
  • allerlei interessante weetjes en nieuwtjes
  • én als DANK voor de inschrijving de downloadlink naar Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link volgt dan na inschrijving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Welkom!

Een fijne verlichte Volle Maan gewenst!

Groet,
Karin