Saturnus Retrograde 2017

“Ik heb tranen gelachen, onnozel gedaan en tenslotte tevreden het licht uitgedaan…..” Ik start de auto en hoor Guus Meeuwis op de radio. Hij bezingt precies wat ik op dat moment voel. Het is half 6 op vrijdagmiddag en ik zit in de auto. Het was mijn laatste werkdag voor mijn toenmalige werkgever. Het was een mooi afscheid. Mooie woorden, veel gelachen. Dankbaar voor de mooie mensen die ik heb leren kennen, het stukje cultuur wat ik heb meegekregen en natuurlijk de leuke klus die ik heb mogen uitvoeren. Mijn taak zat erop. Dat merkte ik, dat zag ik. Het was goed.

Met gemengde gevoelens van tevredenheid en weemoed rij ik van de parkeerplaats af, richting huis. Op naar de toekomst.

Inmiddels zijn we 22 Volle en 22 Nieuwe Manen verder….

Ik zet mijn wekker omdat ik er op tijd uit moet. Mijn eerste werkdag staat voor de deur. Alles is klaargelegd, de tas is ingepakt. Ik ben er klaar voor. Plotseling realiseer ik me dat nou net Saturnus Retrograde is gaan lopen. Herbezinnen op mijn dagelijkse patronen en structuren, heroverwegen van prioriteiten en zeker het opnieuw bekijken van mijn tijdsbesteding is aan de orde van de dag.

Welkom Saturnus, fijn dat je er ook bij bent. In de loop der jaren heb ik geleerd deze energie te waarderen en te hanteren. En laat ik eerlijk zijn: als ik niet met astrologie bezig ben, dan hou ik me bezig met een vak waarin deze energie nog handig van pas komt. Dus met Saturnus aan mijn zijde loop ik richting bushalte. Ik heb uitgekeken naar vandaag. Ik heb er zin in!

Ook genoodzaakt om jouw planning en tijdsbesteding te reorganiseren? Laat het me weten! Ik hoor het graag.

Hoe deze Saturnus Retrograde concreet merkbaar kan gaan worden in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door het levensgebied (het astrologische huis) waar Saturnus de komende 4,5 maand in terugdraait in jouw eigen individuele horoscoop. Saturnus loopt momenteel in Boogschutter en maakt de retrograde nog net voordat hij naar Steenbok door loopt.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles vol met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als DANK voor de inschrijving de downloadlink naar Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de welkomsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Welkom!

Een waardevolle en vooral rustige Saturnus Retrograde periode gewenst!

Groet,
Karin