nieuwe Maan in Stier

We staan weer voor een nieuwe Nieuwe Maan. Deze valt dit keer in Stier! En als er één teken is dat de astmosfeer tot bedaren kan brengen dan is het wel Stier. Dit teken staat voor kalmte, rust en praktische maar vredelievende gebaren. Na een intensieve periode met allerlei kwesties om te overdenken, beslissingen te nemen, het regelen van zaken en dat alles in hoog tempo, mogen we even tot onszelf komen met de Nieuwe Maan in Stier.

Venus de planeet die over Stier regeert, is vorige week weer gedraaid van richting en loopt inmiddels weer vooruit. Nog wel in Vissen en over een traject waar ze al eerder gelopen heeft. Ze heeft ons in haar gang achteruit laten nadenken -en vooral ook laten voelen!-  over alles wat ons lief is. Dat is dan ook precies wat ze nu naar buiten wil laten komen. Met deze Nieuwe Maan energie is het goed om eens lief voor jezelf te zijn. Stier is een aardeteken en heeft zo een fijne relatie met Moeder Aarde en de natuur. Ook vallen onze zintuigen onder het teken Stier. Dus ga lekker naar buiten en kijk, voel, ruik de natuur om je heen. Geniet ervan!

Liever doen dan denken

Er is wel enige onruststokerij te verwachten uit de hoek van Uranus die een samenstand met Mercurius maakt. Dat is een ongeduldig setje zo samen. Razendsnel in het bedenken van briljante ideeën en met de plaatsing in Ram kan het zijn dat je niet kunt wachten om het te gaan uitvoeren. Ook hebben we een positief geplaatste Noordknoop die erbij komt en ook die plannen goed laat aanvoelen.

Toch is het beter om “er even een nachtje over slapen”. Het kan maar zo zijn dat plannen niet goed overdacht zijn. Bovendien loopt Mercurius momenteel achteruit en dat maakt dat je bij een te snelle actie er vroeg of laat achter komt dat bepaalde zaken over moeten of juist helemaal niet handig zijn.

Toch stof tot nadenken

Op dit moment hebben we naast Mercurius nog 3 planeten die achteruit lopen: Jupiter, Saturnus en Pluto. Dat geeft ons allemaal stof tot het overdenken van aardig wat facetten van onze levens. Zo worden onze overtuigingen onder de loep genomen: waar geloof je in, helpt het je? Kan het anders? Misschien wel beter passend in jouw leven? De grenzen kunnen zo worden bepaald en eventueel opgerekt.

Ook geeft het ons te denken over onze beschikbare mogelijkheden: geld, tijd, energie. Hoeveel is beschikbaar en hoe ga je deze inzetten? We worden aangespoord om naar ons eigen aandeel in situaties van onze levens te kijken en er zelf verantwoordelijkheid voor te nemen. Daarmee is de weg dan ook vrij om de controle te behouden of zelf terug te pakken over die kwesties. Je ziet: veel om over na te denken!

Lieve wensen voor jezelf

Dus gebruik de kalme energie van deze Nieuwe Maan en zet jouw wensen voor deze Maansronde eens op papier. Ga er lekker rustig voor zitten, met een heerlijk rustgevend muziekje erbij, een heerlijke kop thee in dat oogstrelende kopje en een lekkere bonbon mag voor deze keer ook best ;-).

Schrijf op wat je deze maanronde wilt manifesteren. Echte Stier-onderwerpen zijn: liefde, geld en praktische zaken. Wel realistisch blijven, dat is de Stier-energie ook!  Vergeet zeker ook jezelf niet: wat kun je doen voor jezelf, hoe kun jij lief voor jezelf zijn? Schrijf dit op!

Wat wil jij gaan manifesteren? Laat het me weten. Ik hoor het graag van je!

Hoe deze nieuwe Maan in Stier concreet merkbaar kan gaan worden in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door het levensgebied (het astrologische huis) waar de nieuwe Maan invalt in jouw eigen persoonlijke horoscoop. Dat is 6 graden Stier voor deze Maanronde.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles vol met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als DANK voor de inschrijving de downloadlink naar Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de welkomsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Welkom!

Een ontspannen en inzichtvolle nieuwe Maansronde gewenst!

Groet,
Karin