Volle Maan in Schorpioen

Had je die voller wordende Maan al gezien? Prachtig om te zien hoe ze steeds voller en voller wordt! De afgelopen avonden was het helder in de lucht en kon je het mooi zien. Ook de samenloop met Jupiter was mooi te bewonderen. Woensdagavond kunnen we nog een keer genieten: om 23:42 uur is De Maan exact vol. Daarna neemt ze weer af. Ga jij kijken?

Mocht je het zien van de Maan tot nu toe gemist hebben dan heb je haar vast al wel gevoeld. Ze is van een bijzonder kaliber. Ze komt met veel intense energie. Zo kun je snel geraakt zijn. Bijvoorbeeld bij het kijken naar een televisieprogramma of het lezen van een artikel in een tijdschrift. Dat kan al genoeg zijn om erdoor geraakt te worden en om de emoties te voelen prikkelen. Meer dan anders. Ook zijn we rondom deze Volle Maan allemaal iets gevoeliger voor kritiek. Ook weer meer dan anders.

Deze Volle Maan in Schorpioen moedigt je daarmee aan om eens naar binnen te kijken en jouw diepere lagen te onderzoeken. Misschien denk je wel: Hell no! Nevernooitniet! Ik heb het druk zat! Maar zeg eens eerlijk: vraag jij je dan niet af waarom je soms zo geraakt kunt zijn door de dingen die je ziet? Of waarover je leest? Wat maakt het bij je los? Of waarom is kritiek van de ene persoon lastiger te verteren dan kritiek van een ander?

Wellicht kom je angsten tegen of duistere trekjes van jezelf. Of misschien ben je wel bang om ook minder leuke kanten van jezelf te ontdekken! Hou je ze liever verborgen.

Kijk dan ook eens of die angsten je wellicht in de greep houden en kom je niet verder omdat het je verlamt. In dat geval is het goed om de angsten beet te pakken en aan te gaan. Er is aardig wat ondersteuning vanuit de planeten aanwezig. Zo maken zowel de Zon als de Maan mooie contacten met Pluto om de uitdaging toch aan te gaan. Natuurlijk kun je in het diepe springen, en zien waar je uitkomt, maar met die Pluto-verbindingen kun je ook voorbereid en dus beheerst jouw angsten aanpakken en loslaten.  En dan heb je toch maar zo een monster getemd!

Welk monster ga jij temmen? Laat het me weten! Ik lees het graag.

Hoe deze Volle Maan in Schorpioen concreet merkbaar kan gaan worden in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door het levensgebied (de astrologische huizen) waar de Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. Dat is dit keer 20 graden Schorpioen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles vol met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als DANK voor de inschrijving de downloadlink naar Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de welkomsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Welkom!

Een fijne Volle Maan gewenst!

Groet,
Karin