Nieuwe Maan in Tweelingen

De Standaard-bij-me-pen

Ik kom ze momenteel overal tegen op straat. Bij het tuincentrum, de bushalte, op mijn werk in een hoekje, in de parkeergarage. Pennen. Het zijn veelal blauwe pennen en je kunt zien hoeveel inkt er nog in zit. Meestal nog best veel. Ik vraag me altijd af wat ermee geschreven is. Welk verhaal heeft de pen geschreven? Wordt de pen gemist? Krijgt de pen een nieuwe schrijver? Gaat het nog een verhaal schrijven?

Mijn relatie met pennen laat zich het best beschrijven door een opmerking van mijn astrologie-docent toen ik een keer in de les verscheen en opmerkte dat ik mijn etui niet bij me had. De dame naast me bood me vriendelijk een pen van haar aan, terwijl ik uit mijn handtas mijn standaard-bij-me pen haalde. Mijn docent merkte op: Ze is een Tweelingen, die hebben altijd minstens 1 pen bij zich!

Schrijven heb ik altijd graag gedaan: om het huiswerk uit te werken, om overzicht te scheppen, om een vol hoofd iets leger te krijgen, maar ook schreef ik vaak omdat het me rustig maakte. Vroeger met mooie sierlijk geschreven letters, tegenwoordig vaker getypt in Word.

Mijn Maanschrijfsels

En zo ontstonden ook mijn blogs. De planeten spreken tegen me. En dat wat ze me vertellen, wilde ik graag doorgeven. Zo begon ik met de Maancyclus. Zo lekker zichtbaar voor iedereen. Elke keer bij de Volle Maan en de Nieuwe Maan. Wow, wat een leuke en leerzame klus was dat voor mij.

Inmiddels zijn we 2 jaar verder. Iedere 2 weken heb ik stilgestaan om het verhaal van de Maan te vertellen. Het maakte niet uit waar ik was of wat ik op dat moment in mijn leven deed. Zelfs op vakanties ging het verhaal gewoon door. In Panama ben ik in de Monkey Bar van het Gamboa Rainforest hotel erbij gaan zitten om te vertellen wat het specifieke thema van die Maan was. Ik had er erg veel lol in. Dat was voor iedereen duidelijk.

Nu is het even tijd voor een time-out. Vakantie.

Op dit moment voelt het alsof ik het schrijven over de Maancyclus (even) moet loslaten. Misschien tijdelijk, misschien permanent en misschien komt er iets anders voor in de plaats. Ik weet het nog niet. Ik voel dat het tijd is voor vernieuwing. Daar wil ik me op gaan bezinnen. En welke tijd is daar beter geschikt voor dan de zomervakantie? Dus dat betekent dat er de komende maanden geen 2-wekelijks blog komt. Ook de frequentie van de nieuwsbrieven zal in de komende maanden niet afhankelijk zijn van de Maancyclus. Dus ook niet meer 2-wekelijks.

Schrijf in jouw agenda: 21 augustus 2017

Want dan kom ik terug! Na de zomervakantie.

Op 21 augustus schrijf ik je weer, want dan is er een 2e Nieuwe Maan in Leeuw. Het is een bijzondere nieuwe Maan die je écht niet mag missen. Vakantie of geen vakantie. Het is de Eclips-Maan waar heel Amerika voor zal uitlopen. De totale zonsverduistering is namelijk in veel Staten van Amerika van oost naar west te zien. Mijn Amerikaanse collega’s hebben het er al máánden over!

In de tussentijd ga ik werken aan een mooie vernieuwde website en een gloednieuw aanbod! Met leuke nieuwe weggevers bijvoorbeeld. De inspiratieflow viert hoogtij, ik heb vele leuke ideeën en met enkele daarvan ben ik momenteel al bezig om die vorm te geven.

Niks willen missen

Mocht ik in de tussentijd leuk nieuws hebben of er is een belangrijke planeetconstellatie waar ik toch over wil schrijven, dan zal ik daar zeker een incidentele nieuwsbrief over schrijven. Ik hou je op die manier op de hoogte. Wil je niks missen? Schrijf je dan alvast in voor mijn nieuwsbrief. Dat kan hier. Je bent van harte welkom!

Uiteraard krijg je dan ook als DANK de downloadlink naar Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de welkomsmail van Astraya’s Sparkles.

Ondertussen blijf ik natuurlijk beschikbaar voor vragen. Of als je opmerkingen hebt. Laat me weten wat je interessant vindt om over te lezen. Schrijf me ook als je mijn Maanblogs gaat missen of schrijf me welke je juist heel leuk vond om te lezen. Kortom, ik luister graag naar wat jij leuk vindt om te lezen.

Want één ding is zeker: ook mijn pennen zitten nog boordevol met ongeschreven verhalen!

Een fijne zomer gewenst!

Hartelijke groet,

Karin Janssen

Astraya Astrologie