Ook dit jaar ben ik bezig met de voorbereidingen voor de viering van Oud & Nieuw. Dit keer geen courgettes. Voor mij stond dit jaar de bowl op de planning. Eén met speciale aandacht, want dit jaar hebben we te maken met een allergie voor geraffineerde suikers. Dus geen fruit op sap, maar alles vers. Ach, met die Zon, Saturnus ,Venus én Pluto in Steenbok draaien we onze hand niet om voor een beetje snijwerk. Toch?

Terwijl ik aan het snijden ben, bedenk ik me dat dat ook de tendens voor mij zal gaan zijn voor het komende jaar: Handen uit de mouwen, aan de arbeid en knallen maar!

Natuurlijk gaan mijn gedachten toch ook weer uit naar het afgelopen jaar. Een jaar waarin ik veel heb gedaan, geleerd, opgeruimd en gereorganiseerd. Net als vorig jaar heb ik mij netjes aan de rondgang van Saturnus (de trekker van mijn eigen horoscoop) gehouden. Deze liep door mijn 12e en dat maakte dat wat er gebeurde niet allemaal even zichtbaar was voor de buitenwereld. Achter de schermen is er wel ontzettend veel gebeurd. Even wat belangrijke veranderingen en resultaten:

  • De belangstelling voor mijn werk en schrijfsels is verdriedubbeld! DANK!
  • Een heel nieuwe website! Met compleet nieuwe frisse look en feel
  • Offline workshops in astrologie
  • Een opgeruimder huis, mét een eigen werkplek
  • Een nieuw diploma met een door mijzelf opgesteld Online Strategie Plan
  • Een Astraya Advies en Support-tak
  • Veel inzichten in wat astrologie en het bezig zijn met astrologie voor mij betekent.

Ook dit jaar heb ik weer mooie nieuwe mensen mogen ontmoeten. Tijdens mijn opleiding, mijn werk voor de Gemeente Arnhem, uit mijn business programma en een heel bijzondere trainer. Ze laten stuk voor stuk hun voetprint achter in mijn leven. De belangrijkste aanwijzingen betroffen het restylen van mijn website en het verder op de kaart zetten van Astraya Astrologie. Een groot dankjewel voor jullie aanwezigheid in mijn leven en de aanwijzingen en wijze lessen die ik kreeg.

Wat 2018 zal gaan brengen? Natuurlijk heb ik ook voor aankomend jaar weer mijn doelen gesteld. Ik blijf ook aankomend jaar weer werken aan mijn online programma’s om ze uit te rollen. Ook het E-book staat op het programma. Voor beide doelen is er in het afgelopen jaar een betere basis gelegd, waardoor de uitrol in 2018 gemakkelijker zal gaan verlopen.

En verder? Met Saturnus over mijn Ascendant gaat er weer meer zichtbaar worden! En het beloofd een druk jaartje te worden. Ik herinner me dat nog van 29 jaar geleden…. Maar 1 ding weet ik zeker: als je bloembolletjes poot, dan is de kans groot dat je bloemen zal krijgen. Een waarheid als een koe! Of de bloemen dan ook dit jaar opkomen? Geen idee. Maar ik weet zeker: als het dit jaar niet is, dan wellicht volgend jaar. Zo heb ik plantjes die ik 2 jaar geleden al vaarwel gezwaaid had. Afgelopen zomer plopten ze met groot enthousiasme uit de grond! Ik heb er even op moeten wachten, maar ze zijn er: in volle glorie!

Ik wens je een fijne jaarwisseling en een schitterend en liefdevol 2018!

Groetjes,

Karin