nieuwe maan in boogschutterIs er leven op Pluto, kun je dansen op de Maan, is er een plaats tussen de sterren waar ik heen kan gaan?” Je herkent het vast: een zin uit het nummer België van Het Goede Doel. Het mooie van de laatste weken van het jaar zijn die Allertijden Top Duizends op de radio met al die fijne muziek die je doorgaans niet zo vaak op de radio hoort. Zo ook het genoemde nummer. Een songtekst waar ik toch helemaal het thema van de nieuwe Maan in Boogschutter doorheen hoor: Lekker groots dromen en alle mogelijkheden verkennen, want de sky is immers the limit. Of… kun je nog verder?

Helemaal in lijn dus met de Nieuwe Maan in Boogschutter die we hebben in de ochtend van maandag 18 december 2017. Deze Nieuwe Maan wil dat we groots denken, onze horizonten gaan verbreden en onze mooie en misschien wel ietwat te hoog gestelde idealen in plannen gaan omzetten.

Saturnus maakt een mooie samenstand met de Zon en de Maan en zorgt er weer voor dat je bij deze hoge idealen toch een voet aan de grond houdt. Je overziet jouw verantwoordelijkheden goed en je heb inzicht in welke acties er van jouzelf nodig zijn. Je kunt hiermee jouw plannen meer realistisch vormgeven dan doorgaans met deze Boogschutter-energie het geval is. Maak daar gebruik van!

Na de Volle Maan van de vorige keer in Tweelingen heb je kunnen stilstaan bij alle goeds dat het jaar 2017 heeft gebracht. Heb je afgerond wat je wilde afronden? Mercurius loopt tot 22 december nog steeds achteruit en geeft daarmee een mooie gelegenheid om nog even die laatste klussen (die waar je zo lekker tegenaan zit te hikken) opnieuw op te pakken en nu eindelijk toch maar eens af te ronden.

Met een Mercurius die nog altijd achteruit loopt krijg je een mooie gelegenheid om te reflecteren over het afgelopen jaar. Om daarbij te bekijken wat je achterlaat in 2017 en wat er mee gaat naar 2018. Maar bovenal ook om te bepalen hoe en waar je verbeteringen kunt doorvoeren in de plannen die eerder waren opgesteld. Dit zijn waardevolle inzichten voor het lijstje met doelen voor 2018.

Dus met deze Nieuwe Maan is het een goede tijd voor om die lijst met doelen voor 2018 te maken. Wat zijn jouw idealen voor het nieuwe jaar? Waar wil jij volgend jaar om deze tijd staan? Wat wil je gerealiseerd hebben? Denk hierbij gerust groots. Want dat is de Boogschutter energie: optimistisch, enthousiast en groots.

Wat ga jij bereiken in 2018? Laat het me weten. Ik hoor het graag!

Hoe deze NIEUWE MAAN in Boogschutter zich concreet kan laten zien in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door de plaatsing, de gemaakte onderlinge aspecten en het levensgebied (de astrologische huizen) waar deze Nieuwe Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 26 graden Boogschutter in valt. Wil je hier meer over weten? Laat het me weten, dan kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen. Of bekijk HIER mijn aanbod.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als WELKOMSGESCHENK bij de inschrijving de downloadlink naar “Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen!”. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de bevestigingsmail van Astraya’s Sparkles.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan HIER. Voel je gewaardeerd en welkom!

Een fijne Nieuwe Maan gewenst!

Groet,
Karin