Nieuwe Maan in Leeuw 21-8-2017

Vandaag is het eindelijk zover: “The Great American Eclips”. De Zonsverduistering waar heel Amerika al een jaar lang enthousiast over praat! En niet voor niets, want sinds 1776 is er geen zonsverduistering geweest die van oostkust naar westkust te zien was en dat ook nog eens alleen zichtbaar daar in Amerika. En in verband met die exclusiviteit noemen ze het dus The Great American Eclips!

Hier in Europa is er niets van te zien. Maar je kunt het zeker wel voelen! Het is namelijk een krachtige Nieuwe Maan in Leeuw. Het is de tweede nieuwe Maan van deze augustusmaand, dus een tweede ronde voor alle nieuwe starts in het vurige teken Leeuw. Omdat het een eclipsmaan betreft, krijgt deze Maan dus ook een extra dot creatiekracht mee. Deze energie blijft het komende halve jaar van kracht. Dus maak er gebruik van. 😉

Of je ook die extra power kunt gaan voelen, zonder dat de zonsverduistering hier bij ons zichtbaar is, daar verschillende de meningen nogal over. Mijn visie daarop is simpel: de werkzaamheid beperkt zich niet tot de zichtbaarheid. Een zonneteken bijvoorbeeld is immers toch ook ná zonsondergang werkzaam. Soms zelf meer! Daar is dan de dynamiek van de rest van de horoscoop voor van belang. Ook de buitenplaneten zijn nogal lastig te zien, en toch kunnen ze zeer merkbare en concrete invloed hebben. Denk daarbij aan Pluto of Uranus. Om nog maar te zwijgen over de Noord- en Zuidknopen, het Gelukspunt en al die andere bijzondere punten: niet zichtbaar, wel werkzaam. Daarom heeft elke Nieuwe Maan die onderdeel uitmaakt van een eclips (een zon- of maansverduistering), in mijn beleving altijd die extra krachtige uitwerking.

Deze Nieuwe Maan in Leeuw nodigt je uit om te ontdekken waar het vuur in jouw hartje voor brandt. Ze wil jou attenderen op jouw dromen en verlangens om zo jouw geheel eigen passie te vinden en deze neer te zetten in de maatschappij. Ze moedigt je aan om jouw eigen verhaal te vertellen en om deze te delen met de wereld.  Ga eens op zoek naar een manier, een kanaal of letterlijk een podium daarvoor. Ga stralen, ga ervoor!

Normaliter is dit een zeer creatieve en expressieve energie. Nu komt er wat meer bedachtzaamheid bij kijken uit de hoek van maar liefst 5 retrograde lopende planeten (Mercurius, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto). Deze teruglopende planeten vragen een periode van reflectie, van onderzoek. In jezelf en bij jouzelf. Daarna hebben we nog een heel half jaar om alle inzichten uit te werken en in te passen in het dagelijks leven.

Door een mooi aspect dat de samenstand van de Zon en Maan maakt met de Noordknoop en met Uranus kun je wellicht ineens heel scherp in beeld krijgen wat en hoe je het allemaal wilt en ook nog wat er allemaal nog voor nodig is om het pad vrij te maken om jouw passie ook daadwerkelijk neer te zetten. Op deze manier kan deze Maan zeer bevrijdend werken en wil ze vooral graag dat jij de voldoening uit het leven haalt die jij verdient!

Kortom een krachtige Maansronde, waarvan de energie nog tot de volgende eclips in februari blijft doorwerken! Zet jouw intenties en maak een mooie nieuwe start!

Hoe ga jij het komende halve jaar stralen? Laat het me weten! Ik hoor het graag!

Hoe deze vurige nieuwe Maan in Leeuw concreet merkbaar kan gaan worden in jouw leven, wordt voor een groot deel bepaald door het levensgebied (de astrologische huizen) waar de Nieuwe Maan doorheen loopt in jouw eigen individuele horoscoop. De plaatsing is te vinden in het huis waar 28 graden Leeuw in valt. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op, dan kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw geschreven blog? Schrijf je dan snel in voor mijn nieuwsbrief Astraya’s Sparkles, want je krijgt dan de 2-wekelijkse nieuwsbrief Astraya’s Sparkles vol met informatie over hoe de planeten daarboven lopen en wat dat hier beneden voor jou betekent, allerlei interessante weetjes en nieuwtjes en je krijgt als DANK voor de inschrijving de downloadlink naar Astraya’s Sparkle Set: Om elke dag te stralen. Dat zijn 44 affirmatiekaarten in PDF met natuurlijk een uitleg hoe ze te gebruiken zijn. De link vind je na inschrijving in de welkomsmail van Astraya’s Sparkles.

En er wordt hard aan gewerkt hoor: binnenkort nog méér free goodies! 🙂

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier. Welkom!

Een rustige en toch krachtige nieuwe Maansronde gewenst!

Groet,
Karin